Make-up Reviews

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector – Candy Shimmer

Ik heb mijn liefde voor de Clarins Instant Light Natural Lip Perfectors nooit onder stoelen of banken gestoken. Ik liet deze geweldige lipglossen al eerder in meerdere favorieten-filmpjes voorbij komen en schreef lang geleden een review over één van de tinten. Sinds een tijdje is de serie uitgebreid met drie nieuwe tinten. Jippie! Ik was al dol op de originele tinten, maar ik heb in de nieuwe kleur Candy Shimmer mijn absolute favoriet gevonden.

De Instant Light-serie van Clarins bestaat uit allerlei producten om je look een snelle boost te geven. Het zijn dus geen producten voor een extreem opgemaakt effect, maar juist om je op een subtiele manier er beter uit te laten zien. De Natural Lip Perfectors zijn daarom ook geen extreem glanzende lipglossen in felle kleuren, maar extreem hydraterende lipproducten met een subtiele glans en kleur die je lippen er meteen een stuk mooier uit laten zien. Ze lijken qua substantie ook bijna meer op een lippenbalsem, alhoewel de glans absoluut duidelijk aanwezig is.

Ik heb er nu vier verschillende tinten van en ik gebruik ze dagelijks. Als ik nog maar één lipproduct zou mogen gebruiken, dan zou ik absoluut voor deze kiezen. Een subtiele kleur, een mooie glans en verzorging in één product. Tja, heerlijk toch?

Op de eerste swatch denk je misschien dat de kleur vrij heftig is, maar op de lippen is dat echt niet zo. Ik vind veel lipproducten al snel too much eruit zien op mijn gezicht, maar Candy Shimmer kan ik met elke look combineren. Hij maakt m’n lippen gewoon net even mooier en geeft mijn look net wat extra’s. Dit is overigens één van de donkerste tinten uit de hele serie. De andere kleuren zijn wat zachter en neigen meer naar nude-tinten. Candy Shimmer is mijn absolute favoriet!

Omdat hij vrij verzorgend is blijft hij niet extreem lang zitten (ongeveer een uur of 2-3, vind ik ruim voldoende) en is hij totaal niet plakkerig. Ik gebruik mijn Natural Lip Perfectors ontzettend vaak en het is me nog niet gelukt een fullsize op te maken. Zelfs met een mini heb ik echt een maand of drie gedaan, moet je nagaan! Ze gaan in elk geval ontzettend lang mee.

De hele Instant Light Natural Lip Perfector-familie bij elkaar! Tja, wat kan ik er verder nog over zeggen? Dit zijn, uit alle mogelijke lipglossen die ik ooit heb geprobeerd, gewoon echt mijn favoriete lipglossen. De kleur Candy Shimmer vind ik geweldig bij alle mogelijke looks en ik denk dat hij bij heel veel dames geweldig zal staan. De Clarins Instant Light Natural Lip Perfectors kosten €16,25 per stuk. Niet bepaald budget, maar prima betaalbaar voor een luxe merk en zo’n fijn product als dit.

De Clarins Instant Light Natural Lip Perfectors kosten €16,25 en zijn onder andere verkrijgbaar bij de Nederlandse Clarins-webshop Belissima.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Wauw, prachtig kleurtje! Hij klinkt erg fijn en staat je super goed! 😀

 2. Ziet er heel mooi uit!

 3. Deze zien er goed uit, ik kijk eigenlijk nooit bij Clarins maar ga dat nu zeker even doen. Deze lijken me ideaal voor elke look.

 4. Dat ziet er heel erg mooi uit! De kleur staat je echt prachtig.

 5. Heel erg mooi! Staat je ook goed 🙂

 6. Ik vind het mooie producten!

 7. mooie natuurlijke kleur 😀

 8. Wat een mooie subtiele kleur. Hij lijkt me erg fijn!

 9. Ik vind heel mooi verzorgd staat. Ik kende hem nog niet, maar ik ga er eens naar kijken!

 10. Brenda zegt:

  Ik heb er een proefje van en ben er ook gek op. Ga hem zeker ook fullsize kopen!

 11. Wat zijn ze mooi!

 12. deze heb ik op youtube al heel veel zien voorbijkomen, ben er wel benieuwd naar

 13. Beertje2604 zegt:

  Leuk! Ik draag vrijwel nooit lippenstift (alleen maar lippenbalsem) maar dit lijkt me inderdaad super. BTW je wenkbrauwen zijn hier heel mooi van kleur (en vorm natuurlijk). Echt perfect bij je haarkleur!

 14. Op youtubers gebruiken dit product. Ik heb ‘m in de winkel geprobeerd, maar vond ‘m niet spannend genoeg.

 15. Wauw hij is prachtig! Ik heb al twee mini’s, ze zijn geweldig! Ik wil zeker de grotere ook gaan kopen 😀

 16. Wat een mooi subtiel kleurtje!

 17. Staat je echt super mooi!

 18. Wauw wat een mooie kleur 😀

 19. Ziet er mooi uit!

 20. Heel erg te snappen dat het je favorieten zijn. Het kleurtje staat je namelijk echt geweldig! 🙂

 21. hij is prachtig! x

 22. Mooi kleurtje!

 23. Erg mooi kleurtje, staat je goed!

 24. Wauw, staat prachtig!

 25. Heel zacht en naturel, staat je schitterrend!

 26. Wat een mooi kleurtje, hij staat ook echt perfect bij je!

 27. Staat je goed!

 28. Karen zegt:

  De gloss prodige van clarins is ook echt een aanrader! De kleurtjes zijn over het algemeen iets feller, maar er zitten ook toffe nudes tussen.

 29. De kleur staat je echt geweldig! Ik wil er ook wel eentje nu ik het zo zie hihi (en lees!)

 30. Karen zegt:

  Wow wat een mooie foto’s (:

 31. Wow staat je mooi 🙂 x

 32. Staat je prachtig!

 33. Hij is lekker neutraal, echt mooi!

 34. Subtiel, maar erg mooi! Wauw 🙂

 35. Toevallig heb ik deze in een ver verleden eens per ongeluk gekocht, omdat ik een keer een lipgloss nodig had toen ik ergens heen moest. Maar hij is inderdaad erg fijn. Dit kleurtje is ook heel erg mooi, misschien toch eens naar kijken in de winkel 🙂

 36. Wat een mooi kleurtje, staat je goed!

 37. leuk zacht kleurtje!

 38. Deze staat al heel lang op mijn wishlist

 39. Ze lijken me erg fijn:D

 40. Nice! Ik heb deze in kleurnr. 01 Rose Shimmer. Het zijn inderdaad heel fijne, verzorgende glosses. Zeker ook één van mijn favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.