Overig

Coming Soon… Marc Jacobs Honey!

Ooooh, wat was ik blij toen ik dit persbericht in mijn mailbox kreeg! Ik kijk er al bijna een half jaar naar uit, maar er is eindelijk meer informatie bekend: vanaf eind juli zal Marc Jacobs Honey in Nederland te koop zijn! Honey is de nieuwe geur van Marc Jacobs en wordt omschreven als “Het toppunt van onweerstaanbare charme”. Dat belooft wat! En bovendien, alleen al de verpakking is om van te smelten…

Ik ben zelf niet echt een groot liefhebber van parfum (ik vergeet het meestal gewoon om op te sprayen), maar als ik parfum draag, dan is  Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh mijn favoriete geur. Niet alleen de verpakking is fantastisch, maar de geur zelf is ook heerlijk! Toen ik een hele tijd geleden ontdekte dat er een nieuwe geur zou komen, was ik uiteraard meteen razend benieuwd. Moeten jullie die geweldige verpakkingen eens zien?

Topnoten: peer, fruitige punch en sappige mandarijn
Hartnoten: oranjebloesem, perziknectar en kamperfoelie
Basisnoten: honing, gouden vanille en zachte houtsoorten

Honey wordt omschreven als een zonnige, verleidelijke, bloemige geur. Je zou een mierzoete honinggeur verwachten, maar als ik de noten zo zie denk ik dat hij juist eerder vrij fruitig zal zijn. Heerlijk, daar houd ik wel van!

Er zullen een aantal verschillende producten van Honey verkrijgbaar zijn:

 • Eau de Parfum 30 ml (€51,00)
 • Eau de Parfum 50 ml (€71,00)
 • Eau de Parfum 100 ml (€91,00)
 • Radiant Body Lotion 150 ml (€37,00)
 • Fresh Shower Gel 150 ml (€34,00)

Ik hoop stiekem heel erg dat ik de geur lekker ga vinden, want ik zou ‘m bijna alleen al voor de verpakking kopen! Ik vrees dat ik dan ook meteen voor de 50 ml ga, omdat die (aan de foto’s te zien) een leukere verpakking heeft dan de kleinere versie. Ik vind het overigens wel opmerkelijk dat er alleen een Eau de Parfum verkrijgbaar zal zijn, en geen Eau de Toilette! Misschien in de toekomst?

Marc Jacobs Honey zal vanaf eind juli bij de bekende parfumerieën te koop zijn. Zodra ik ‘m ergens heb gespot zal ik het via Twitter laten weten!

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. wat een heerlijke verpakking!

 2. Wat r prachtige verpakking, ik wil hem ook alleen al daarom! Ik ben benieuwd naar de geur!

 3. Klinkt goed!

 4. Die klinkt wel erg lekker!

 5. Dat klinkt heel lekker!!! Ik houd van Marc Jacobs <3

 6. Katja zegt:

  Ik wil dieeeeeeeee!!! Ik zou eigenlijk niks meer kopen en eerst alles opmaken, maar hier moetn uitzondering voor gemaakt worden!!

 7. Dat klinkt als een heel erg lekkere parfum! En inderdaad, de verpakking ziet er echt geweldig uit. Wel hoop ik dat je de honing er ook echt in terug ruikt.

  1. Melissa zegt:

   Ik heb hem gisteren als staaltje gekregen in de parfumerie, je ruikt inderdaad na een tijdje de honing erin terug :D!
   Hij is heerlijk!
   Blijft heerlijk lang hangen!

 8. Ziet er te cute uit!

 9. die flacon ziet er zo cute uit 😀

 10. Super leuk! Ik ben zo gek op Marc Jacobs!

 11. Wat een geweldige verpakking! Moet deze zeker eens gaan ruiken omdat ik nu dus echt een geur verwacht die naar honing ruikt haha :’)

 12. Klinkt goed! De flacon ziet er weer prachtig uit!

 13. Aaah, die verpakking! Ik wou eigenlijk al mijn geurtjes eerst (bijna allemaal dan) opmaken en dan pas weer nieuwe kopen.. En twijfel twijfel, want ik wil dus óók die mooie, grotere verpakking! Maar aan de andere kant, ik koop altijd liever 30ml verpakkingen want A. ik hou van afwisselen, met een 50ml verpakking doe ik eeeeeeeeeeeuwen, en B. die zijn goedkoper! Zucht.. Oja, misschien eerst maar eens ruiken, hahaha.

 14. Super gaaf! De verpakking is echt te schattig! Ben benieuwd naar de geur! 🙂

 15. Ziet er goed uit!

 16. De flacon ziet er echt tof uit, dus ik ben benieuwd naar de geur!

 17. Wat een schattig flesje!

 18. Stella zegt:

  De geur is echt heerlijk, ik heb gister een sample gekregen bij de ici paris xl. Als ik het geld had zou ik het kopen!

 19. Melissa zegt:

  Gisteren heb ik hem gekregen als sample bij de sublim!
  Echt een heerlijke geur is het, na een tijdje wordt hij zachter en zoeter vind ik persoonlijk en ruik je er echt de zoete honing in terug.
  Dan heb je net een parfum gekocht en zeg je: nou ga ik alles opmaken en DAN pas een nieuwe kopen… tot ik deze opspoot… dacht ik meteen: hiervoor ga ik een uitzondering maken 😀 haha!
  Misschien kan ik nog iemand anders blij maken met een flesje parfum van me dat ik dat niet allemaal zelf op moet gebruiken.
  Blijft lang hangen, ik spoot hem op en ik bleef een hele tijd ruiken aan men pols, haha! Liefde op de eerste reuk ;d

 20. Claudia zegt:

  Vorige week al te koop bij Bijenkorf! RUIKT HEERLIJK 🙂

  1. Ah, okée! Tja, die info heb ik dan weer niet gekregen 😉

 21. Claudia zegt:

  Vorige week maandag om precies te zijn, in Den Haag.

 22. Ik ben echt zo benieuwd hoe hij ruikt. Ik heb namelijk DOT en Daisy. Daisy is bijna op en ik moet even kijken of ik dan Honey of Daisy voor mijn verjaardag wil.

 23. Ik ben echt heel benieuwd!!

 24. Deze lijkt me lekker! Ik ga zeker eens ruiken als ik hem ergens zie

 25. Annelien zegt:

  Aaah daar ga ik weer. Vorig jaar september DOT van mijn verjaardagsgeld gekocht, is nu bijna op. Ik weet al wat er op mijn lijstje kan voor komende verjaardag 🙂

 26. het zijn altijd kleine kunstwerkjes hé 🙂

 27. Geweldige verpakking!

 28. ik heb ‘m al! hij is zoooo lekker!

 29. Deze staat hoog op mijn wishlist 😀

 30. wendy zegt:

  Ik hou van Marc Jacobs geuren, als ze niet zo prijzig waren had ik er vast meer dan twee gehad. Heb Oh Lola en Dot en dat zijn toch de geuren die ik alijd het meeste pak! Oh lola is al voor de helft leeg bij mij en dat is best een prestatie haha.

  Ben erg benieuwd naar deze geur, maar Marc Jacobs geurtjes kennende moet deze vast ook weer heerlijk zijn!

 31. hij is al een week te koop overal! ben er ook nog niet aan gaan ruiken , ben benieuw :d

 32. Oh deze heb ik twee weken geleden al gezien bij de bijenkorf! Hij ruikt erg lekker, gelukkig ruik ik de honing er niet in terug, hou daar persoonlijk niet zo van.

 33. Hier in België kan je hem al bestellen bij Ici Paris XL 🙂

 34. De verpakking is zo leuk!!

 35. SisiLady zegt:

  Zeker iets voor mij! Heb ook de Eau so Fresh eerste versie en de zomerversie en Marc Jacob Dot, ook zo cute! Mooie flessen om te bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.