Video's

Dag 2016! De beste beautyproducten van het jaar ✨

Op de valreep van het nieuwe jaar toch nog een video. Ja, dachten jullie dan dat ik 2016 zou afsluiten zonder een video van mijn favoriete producten van het afgelopen jaar te maken? Ik dacht het niet! Wat waren jullie favoriete beautyproducten van 2016? Laat het weten in de comments!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

12 Comments

 • Reply
  chucky1012
  31 december 2016 at 18:00

  Leuke video 😉
  Fijne producten.

  Fijne jaarwisseling Xoxo

 • Reply
  Marieke
  1 januari 2017 at 22:52

  Mijn favoriet van 2016 is zeker weten de banana powder van W7 bij de op=op. Ik ken de eigenaar van de op=op heel goed en sprak een paar weken geleden zijn vrouw en die zei dat ik die poeder echt eens moet gebruiken. Ik ga hier ook zeker een vlog over maken want wow…..Als ik klaar ben met de foundation en concealer poeder ik het af met deze poeder en ik ben gewoon mat en mooi bedekt zonder dat het te poederig wordt. Echt heel mooi!!
  Gelukkig nieuwjaar en succes in 2017 met alles wat je doet.
  Groetjes Marieke
  Sassy-ness

 • Reply
  Hilde
  2 januari 2017 at 21:48

  Bij mij toch echt een hoop van de Body Shop! Oils of life lijn, de nieuwe maskers en ik kan niet zonder mijn Body Butters. Ook producten van het merk Utsukusy hebben mij erg fijn verrast. Aziatische producten heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt.

 • Reply
  jeapiebel
  3 januari 2017 at 17:48

  Ik ben heel benieuwd om Maybelline masacara, maar ik maak eerst wat ik heb op voor ik ze ga uitproberen. Ik gebruik op dit moment weer Paula’s Choice en ben echt een grote fan.

 • Reply
  Jessica
  3 januari 2017 at 18:51

  Jouw filmpjes zijn altijd zo leuk en enthousiast!
  Oei dit jaar de fijne ontdekker de Catrice Liquid Camouflage concealer 020 in porcelain.

  • Reply
   Charlotte
   4 januari 2017 at 21:14

   Oh, dat is ook een fijne ja, die heb ik dit jaar ook voor het eerst geprobeerd!

 • Reply
  Charlottebxl
  3 januari 2017 at 19:11

  Jammer, ik wou vandaag de lipstick van essence kopen, maar hij was reeds uit het assortiment …

  • Reply
   Charlotte
   4 januari 2017 at 21:13

   Wow, je hebt gelijk! Ik zie hem ook helemaal niet meer staan op de site van Essence. Wat ontzettend zonde, ik had werkelijk geen idee. Heel erg jammer!

 • Reply
  Erma
  4 januari 2017 at 13:47

  Waar koop je die fijne aziatische gezichtsproducten? Dank vast!

  • Reply
   Charlotte
   4 januari 2017 at 21:12

   Ik koop ze eigenlijk allemaal op eBay, bij verschillende verkopers!

 • Reply
  Christy
  7 januari 2017 at 10:29

  Leuke video! Mijn favorieten producten van het jaar is toch wel heel veel Lush haha.

 • Reply
  MissBeliever
  15 januari 2017 at 15:27

  Leuke producten xxx

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.