Video's

Dag 2016! De beste beautyproducten van het jaar ✨

Op de valreep van het nieuwe jaar toch nog een video. Ja, dachten jullie dan dat ik 2016 zou afsluiten zonder een video van mijn favoriete producten van het afgelopen jaar te maken? Ik dacht het niet! Wat waren jullie favoriete beautyproducten van 2016? Laat het weten in de comments!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Leuke video 😉
  Fijne producten.

  Fijne jaarwisseling Xoxo

 2. Mijn favoriet van 2016 is zeker weten de banana powder van W7 bij de op=op. Ik ken de eigenaar van de op=op heel goed en sprak een paar weken geleden zijn vrouw en die zei dat ik die poeder echt eens moet gebruiken. Ik ga hier ook zeker een vlog over maken want wow…..Als ik klaar ben met de foundation en concealer poeder ik het af met deze poeder en ik ben gewoon mat en mooi bedekt zonder dat het te poederig wordt. Echt heel mooi!!
  Gelukkig nieuwjaar en succes in 2017 met alles wat je doet.
  Groetjes Marieke
  Sassy-ness

 3. Bij mij toch echt een hoop van de Body Shop! Oils of life lijn, de nieuwe maskers en ik kan niet zonder mijn Body Butters. Ook producten van het merk Utsukusy hebben mij erg fijn verrast. Aziatische producten heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt.

 4. Ik ben heel benieuwd om Maybelline masacara, maar ik maak eerst wat ik heb op voor ik ze ga uitproberen. Ik gebruik op dit moment weer Paula’s Choice en ben echt een grote fan.

 5. Jouw filmpjes zijn altijd zo leuk en enthousiast!
  Oei dit jaar de fijne ontdekker de Catrice Liquid Camouflage concealer 020 in porcelain.

  1. Oh, dat is ook een fijne ja, die heb ik dit jaar ook voor het eerst geprobeerd!

 6. Charlottebxl zegt:

  Jammer, ik wou vandaag de lipstick van essence kopen, maar hij was reeds uit het assortiment …

  1. Wow, je hebt gelijk! Ik zie hem ook helemaal niet meer staan op de site van Essence. Wat ontzettend zonde, ik had werkelijk geen idee. Heel erg jammer!

 7. Erma zegt:

  Waar koop je die fijne aziatische gezichtsproducten? Dank vast!

  1. Ik koop ze eigenlijk allemaal op eBay, bij verschillende verkopers!

 8. Leuke video! Mijn favorieten producten van het jaar is toch wel heel veel Lush haha.

 9. Leuke producten xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.