Nagellak

Deborah Lippmann – Rockin’ Robin

Jullie weten inmiddels vast wel hoe dol ik op bijzondere lakken ben en vooral glitters zijn favoriet. Deborah Lippmann weet altijd weer met bijzondere finishes te komen en heeft voor deze lente de Staccato-collectie uitgebracht. Deze lakjes bevatten geen gewone glitters, maar een soort ‘spikkels’ waardoor het je bijna aan snoepjes doet denken. Pretty! Ik probeerde voor jullie de mintgroene kleur Rockin’ Robin uit.

Deborah Lippmann is een bijzonder merk dat lange tijd moeilijk verkrijgbaar was in Nederland. Gelukkig wordt het nu ook in de webshop van De Bijenkorf verkocht, dus zijn deze bijzondere lakken een heel stuk makkelijker aan te schaffen. Ik liet eerder al de populaire lak Candy Shop zien. Rockin’ Robin is heel anders, maar zeker niet minder speciaal. In het flesje lijkt hij lichtblauw, maar op de nagels valt hij wat groener uit.

Is hij niet heel erg gaaf? Ik krijg er meteen een heerlijk zomers gevoel van en hij doet me ook een beetje aan snoepjes denken. Dat komt vast en zeker door de kleur. De dekking is met twee laagjes perfect in orde, al had ik de houdbaarheid graag iets beter gezien. Na een dag of 3 begint hij bij mij echt te chippen en moet ik ‘m eraf halen. Wel moet ik erbij zeggen dat nagellak het nooit heel lang op mijn nagels uithoudt, dus ik kan me goed voorstellen dat hij bij anderen een heel stuk beter blijft zitten. Het is hoe dan ook een geweldige kleur met een hele bijzondere finish!

Deborah Lippmann Rockin’ Robin komt uit de Limited Edition Staccato-collectie en kost €20,00. Deborah Lippmann is verkrijgbaar bij de webshop van De Bijenkorf (en in de fysieke winkels in Eindhoven en Den Haag). Daarnaast wordt dit mooie merk bij Parfuma verkocht, zowel online als in hun winkel in Antwerpen.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Nog een tip voor de Belgen: ze verkopen Deborah Lippmann ook bij Instant Spa! 😀 Mooi lakje trouwens!

  1. Minne zegt:

   Ze verkopen Deborah Lippmann ook bij Parfuma in Antwerpen 😉

   1. Klopt, dat staat ook onderaan het artikel 🙂

 2. Heel mooi lakje, Ik heb er zelf 1 van Deborah Lippmann en kan er uren naar staren. Hele mooie lakken, helaas wel een beetje prijzig 🙁

 3. Wat een ontzettende gave nagellak 🙂 Ik heb nog geen enkele nagellak van dit merk, maar zodra ik deze voorbij zie komen op blogs, word ik heel enthousiast 🙂 Ik zou er graag één van willen hebben, maar die prijzen 🙁

 4. Ik vind het een leuk lakje! Alleen weet ik niet of ik het geld aan zo’n lakje uit zou geven.

 5. Echt een bijzonder lakje, hele mooie kleur ook, prima voor dit lente weer 😀

 6. wat een mooie lak!

 7. hij is leuk! Hij lijkt op een lakje van W7 die ik heb, salt ’n pepper heet die geloof ik, een budgetvariant!

 8. Mooi lakje! Wel wat aan de prijzige kant, maar dat heb ik er wel voor over!

 9. Femke zegt:

  Heel mooi, maar wel wat duur. Ach, maar net wat je er voor over hebt 🙂

 10. Heel bijzonder lakje!

 11. Heel erg mooi kleurtje!

 12. Erg leuk lakje! Ook handig dat het meteen een alles-in-1 lak is, kleur en stipjes 😀

 13. Oh wat schattig!

 14. Wat een ontzettend mooi lakje!

 15. In Gent (België) verkopen ze Deborah bij Beauty Queen!

 16. Wauw! It’s looking goood!

 17. Wat een leuk effect geeft dat!

 18. Vind het een heel erg mooi lakje. Alleen iets te duur voor mij.

 19. super pretty!

 20. Vind het lakje zo mooi! 😀

 21. prachtig kleurtje, ik ben verliefd op de Staccato collectie

 22. Wow wat een prachtige lak 🙂 x

 23. Wat een leuke nagellak! Speciaal maar erg fijn!

 24. Erg schattig!

 25. leuke lak zeg! ik zou het er alleen wel niet aan kunnen geven 🙂

 26. Prachtige lak!

 27. Mooie lakje!

 28. Mooi lakje!
  Eefje

 29. Dat lakje vind ik echt leuk! Mooi!

 30. Inderdaad een heerlijk zomers kleurtje! En op zich niet te opvallend dus makkelijk te combineren en dragen.

 31. Oeh, die is zo mooi! <3

 32. Wat een mooi lakje, en heel erg zomers. Ik vind hem erg tof!

 33. Mooi bijzonder lakje!

 34. Esther zegt:

  aaaaa moooi

 35. Wat een snoepig lakje, ik houd van dit soort lakjes, vooral van de kleur ook!

 36. Wauw! Ik ben echt gek op dit soort lakjes. De kleur vind ik ook erg mooi.

 37. Heel mooi!

 38. Wat een prachtig lakje!

 39. Ik heb zo’n soort lakje van W7 en ze zijn leuk! Hij lijkt op de foto’s wel een heel klein tikje groenig!

 40. So pretty 🙂

 41. De nagellak doet me denken aan draken fruit :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.