Nagellak

Decembertip: Een gouden combinatie!

Het is december en de hele maand staat zoals elk jaar weer in het teken van heel veel glitters! Zoals jullie weten ben ik dol op glitternagellak (jullie hebben de afgelopen weken heel wat OPI Muppets-lakjes voorbij zien komen) en ik heb nu dé perfecte combinatie voor de feestdagen ontdekt. En het beste van alles? Beide lakjes zijn zéér budgetproof!

Jullie konden eerder al lezen dat ik dol ben op Catrice Goldfinger, mijn all-time favoriete nagellak! Essence Make It Golden had ik al een hele tijd in huis, maar het was er nog niet van gekomen om ‘m te proberen. Ik bedacht me opeens dat ze wel heel erg goed samen konden, dus ik besloot één laagje Make It Golden over Goldfinger aan te brengen:

Ziet er goed uit, nietwaar? Het is feestelijk, maar toch vrij subtiel en ik denk dat veel vrouwen dat een prima look vinden. Persoonlijk houd ik van nog wel wat meer glitter, dus ik heb er nog een flinke tweede laag van Make It Golden overheen aangebracht!

Gewoon een feestje op je nagels, nietwaar? Ik krijg ‘m telkens maar niet perfect op de foto (het effect is in het echt nóg mooier en hij is in het echt iets geler), maar de combinatie is echt ‘BAM’/’IN YOUR FACE’/’PARTY TIME’! Dit is echt iets voor mij, zo ontzettend leuk!

En zoals ik al zei is deze combinatie super budgetproof! Catrice Goldfinger kost €2,49 en Essence Make It Golden kost €1,29. Beide lakjes zitten in het vaste assortiment en zijn te koop bij Kruidvat!

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Awesome! Die ga ik ook eens proberen, zeker met de feestdagen in aantocht 🙂

 2. Heel erg mooi!
  Ga ik eens proberen!

 3. Ziet er heel leuk uit.
  Ik ga eens kijken voor die lakjes! ♥♥

 4. Echt te toevallig, ik heb net deze combinatie vanochtend op gedaan, ik vind het ook een super combinatie!!

 5. Wat een prachtige, feestelijke combinatie! Erg mooi!

 6. Heel mooi! Dat Essence lakje heb ik, en die van Catrice is onderweg naar mij door een winactie dus die combi ga ik zeker proberen 😀
  x

 7. Eurydice van Berkel zegt:

  Ik heb laatst zoiets gedaan alleen dan met de I love Rimmel – disco en dan de goud er ook overheen en indd om verliefd op te worden!!

 8. Haha grappig, ik had deze combinatie een tijdje geleden ook al op, kreeg er veel complimentjes over. Wel jammer dat glitters er altijd zo moeilijk af te krijgen zijn, maar het is het waard !

 9. jaaa mooi!! alleen die glitters zijn zo vervelend eraf te krijgen….

 10. Ohhhh leuk! Ik moet dat gouden glitter lakje echt gaan scoren, bij ons in de kruitvat hebben ze hem nog niet 🙁

 11. heel feestelijk

 12. Leuke combo! jij kunt volgens mij geen genoeg krijgen van goud. p.s. je bent bij maand vergeten een d er achter te zetten;) Staat nu maan

 13. Hele mooie combinatie. Lekker feestelijk 🙂

 14. Ah echt een lekkere kerstcombi

 15. Wat een leuke combi!
  Heb allebei de lakjes al in huis dus zal hem ook eens proberen 😀

 16. Deze combinatie is echt heel mooi zeg! Toppertje!

 17. Oh das echt heel mooi! 😀

 18. Heel erg mooi 😀 x

 19. Super! Nu nog de gouden Catrice oogschaduw and you’re ready to party! 🙂

 20. Prachtige combinatie!

  xx Astrid

 21. Wat een leuke combinatie! Ik zag gister al je post op twitter en toen was ik al benieuwd. Ik heb make it golden ook, dus ik denk dat ik Goldfinger ook maar even ga halen!

 22. Charlotte zegt:

  Ik ga zo sinterklaas vieren bij mijn opa&oma, maar las dit artikel net en ga het nog snel even opdoen! I love glitter hahahaha 😀

 23. Laurasvdh zegt:

  Toevallig, deze combi had ik vorige week i.v.m. een feestje in het thema goud!!
  Passen echt perfect bij elkaar, maar het er af halen! *grrrrr*

 24. waauww, echt supermooi! ik heb de lakjes ook allebei en ik vind ze echt super!
  de combinatie van deze 2 is echt héél erg mooi! ga het gelijk uitproberen!

 25. waauww, echt supermooi! ik heb de lakjes ook allebei en ik vind ze echt super!
  de combinatie van deze 2 is echt héél erg mooi! ga het gelijk uitproberen!
  zeker leuk voor de kerst! 😀

 26. Janneke zegt:

  er staat een klein foutje in misschien moet je effe veranderen.
  Leuk artikel

  Het is december en de hele MAAN staat zoals elk jaar weer in het teken van heel veel glitters!

 27. Ontzettend leuke, feestelijke combi! Ik houd wel van wat glans en glitter dus dit is zeker geslaagd.

 28. Myrthe zegt:

  Ooohh superleuk!!

 29. Yesss eindelijk richting de kerst super mooi gedaan meid liefs bianca x

 30. Leuke combi zegg!

 31. Ohh super!! Ik ben vandaag nog bij het Kruidvat geweest maar helaas. De glitterlakjes waren beperkt. Ik heb wel blauwe en zilvere glitters gekocht. Ik ga van het weekend maar eens kijken voor andere glitters.

 32. Myrthe zegt:

  Echt zulke gave lakjes, ik twijfelde eerst of ik goldfinger wou kopen maar hij is echt mooi ! (:

 33. Jonneke zegt:

  Ik heb ze vandaag gekocht, en echt waauw! heel mooi 🙂

 34. Ik heb ze ook gekocht! Echt super mooi en vrolijk voor de feestdagen.

 35. kathleen zegt:

  De make it golden gaat ook heel mooi op “sand fransisco” van cartrice ^^

 36. Superleuk! Heb zelf het essence lakje ook en gebruik deze over een gelijkaardig goud lakje van essence(weet de naam niet uit het hoofd).Wel doe ik alleen het bovenste gedeelte van m’n nagels met glitter, geeft een heel erg mooi effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.