Nagellak

Donkergroene Nagellakjes Vergeleken

Groen is op dit moment helemaal hip in nagellak-land en veel merken brengen donkergroene nagellakjes uit. Eén van de meest populaire donkergroene nagellakjes is OPI Jade is the New Black (JITNB). Ook Essence en Catrice hebben donkergroene nagellak in de collectie (die een stuk meer budget-proof zijn), dus ik heb ze met elkaar vergeleken!

Donkergroene Nagellak Vergelijking
Donkergroene Nagellak Vergelijking

Wijsvinger: Catrice – I Sea You
Middelvinger: OPI – Jade is the New Black
Ringvinger: Essence – In The Jungle
Pink: Essence – Crazy Me

Dupe alert! Wat zeg ik, dubbel dupe alert! Zoals we hier meteen zien lijken OPI JITNB en Essence In The Jungle (uit de Show Your Feet-serie) enorm veel op elkaar. Als je één van de twee al hebt hoef je de ander duidelijk niet te proberen. Ook is het een mooi alternatief voor meiden die liever een budget-proof nagellakje kopen. Om eerlijk te zijn vind ik die van Essence nog nèt wat mooier! Ook is duidelijk dat I Sea You géén dupe is voor OPI JITNB, zoals velen dachten.

Ook Essence Crazy Me (uit de Crazy About Colour-collectie) en Catrice I Sea You lijken ook heel erg op elkaar, dus mocht je Crazy Me niet te pakken gekregen hebben heb je een goed alternatief bij I Sea You. Ik vind I Sea You ook net wat mooier omdat hij wat ‘stoffiger’ is en hij lakt veel beter dan die van Essence.

Essence Show Your Feet In The Jungle komt uit de Show Your Feet-lijn en is verkrijgbaar bij grotere filialen van Kruidvat waar ze een extra Essence-schap hebben. Deze lak kost €1,99.
Essence Crazy Me is afkomstig uit de Crazy About Colour-collectie die nu verkrijgbaar is bij Kruidvat en kost €1,75.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. vergelijkings-artikels vind ik altijd leuk om te lezen!

 2. Nathalie zegt:

  Wow, die essence in the jungle is echt mooi! Ik vind hem ook mooier dan de OPI! Lakt hij een beetje goed? Dan ga ik er zeker eens voor kijken 🙂
  Dit is trouwens een erg leuk artikel.

 3. altijd leuk om te zien dat je zelfde kleur ook goedkoper kunt krijgen 🙂

 4. heb vandaag de Essence versie gekocht:)

 5. Wat fijn dat je een duurder kleurtje dan toch voor veel minder kan krijgen.

 6. Wij hebben bij ons in de stad 2 kruidvaten & een in een winkelstraat maar er zit geen groter filiaal tussen 🙁

 7. ik noem je site in een artikel van mij 🙂

 8. Wowiee, dat lijkt echt veel! 😮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.