Budget Nagellak Samenwerkingen

Een zomerse manicure met Kruidvat!

Kruidvat Nagelverzorging - 1

Tja, wat kan ik zeggen… Ik houd van nagellak! Het leuke van nagellak is dat het een supermakkelijk product is om je look per seizoen mee om te toveren. In de winter dragen veel vrouwen automatisch wat sobere tinten, terwijl het in de zomer weer tijd wordt om de felle kleurtjes uit de kast te trekken. Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je met de Nail Care-serie van Kruidvat je nagels verzorgt zodat ze helemaal zomerklaar zijn voor vrolijke nagellakjes!

Kruidvat Nagelverzorging - 2

Voordat je begint met het lakken van je nagels is het heel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je nagels helemaal vetvrij zijn. Zo kan de nagellak beter hechten en blijft het beter op zijn plek zitten! Ik doe dat even met een beetje Nail Polish Remover op een wattenschijfje. Deze is zonder aceton, dus zal je nagels niet extra uitdrogen.

Kruidvat Nagelverzorging - 3

Daarna is het tijd voor de nagellak! Ik heb hier Essence Wanna Be Your Sunshine gebruikt. Dit is mijn ultieme zomerse nagellak en ik draag ‘m gerust de hele zomer door. Geel is voor mij echt zo’n kleur waar ik meteen vrolijk van word! Ik heb twee laagjes gebruikt.

Kruidvat Nagelverzorging - 4

Het nadeel van zo’n felle kleur is dat je kleine foutjes makkelijk ziet, maar die kun je makkelijk wegwerken met de Corrector Pen! Deze pen bevat een soort verzorgende nagellakremover waarmee je foutjes makkelijk weg kunt halen zonder dat je nagelriemen uitdrogen. Handig, zeker met zulke kleuren!

Kruidvat Nagelverzorging - 5

De volgende stap is een goede top coat. Ik gebruik er nu eentje uit de French Manicure 3 in 1-set, maar Kruidvat heeft ook een losse Top Coat in het assortiment. Hierdoor krijgt je nagellak extra glans en blijft het extra lang zitten. Dit is voor mij een onmisbare stap!

Kruidvat Nagelverzorging - 6

Als de nagellak helemaal droog is neem ik even de tijd om mijn nagels goed te verzorgen. Ik heb al veel geschreven over het belang van een goede nagelriemverzorging en ik kan het niet blijven benadrukken. Het is zo belangrijk! Niet alleen je nagels zullen er meteen al mooier uitzien, maar ze zullen ook een stuk sterker worden en sneller groeien als je ze dagelijks goed insmeert. Kruidvat heeft sinds een tijdje de Care & Repair Pen in het assortiment die daar heel erg handig voor is. Ik had er al wat positieve verhalen over gehoord en hij is inderdaad echt heel fijn! Het is een rijke voedende olie, dus geef hem ruim de tijd om in te trekken. Met het kwastjes heb je ‘m zo aangebracht en je gooit de pen makkelijk in je tas. Tip: smeer je nagelriemen altijd even in als je ergens zit te wachten, daar zullen je nagels blij mee zijn!

Kruidvat Nagelverzorging - 8

Kruidvat Nagelverzorging - 7

Als laatste breng ik nog wat handcrème aan, de Hand Therapy Hand- en Nagelcrème. Deze crème ruikt lekker neutraal en trekt snel in, waardoor je niet lang hoeft te wachten totdat je je handen weer kunt gebruiken. Kruidvat heeft van deze hand- en nagelcrème trouwens ook nog een handige mini die je makkelijk meeneemt in je tas. Zo kun je altijd even je handen insmeren en je nagels verzorgen.

Kruidvat heeft een flink aantal betaalbare producten in het assortiment om jezelf een manicure mee te geven. Op deze manier kun je makkelijk je nagels verzorgen zodat ze mooi, gezond en sterk zijn. Laat die zomer maar komen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kruidvat

Related Post

39 Comments

 • Reply
  Laura
  8 mei 2014 at 06:17

  Leuk artikel! Dit gele kleurtje heb ik ook en die corrector pen lijkt me echt ontzettend handig! 😉

 • Reply
  Svenja
  8 mei 2014 at 07:18

  Wauw, die kleur staat je echt fantastisch. Wat een heerlijke, zomerse kleur <3

 • Reply
  Desmain
  8 mei 2014 at 07:30

  Erg mooie kleur!

 • Reply
  Beau
  8 mei 2014 at 07:38

  Wat een lekker vrolijk kleurtje 🙂

 • Reply
  Sofie
  8 mei 2014 at 07:49

  Fijne producten lijken me dit! Mooie kleur heeft de nagellak.

 • Reply
  pamela
  8 mei 2014 at 07:51

  die handcreme vind ik altijd super fijn!! en je nagels zijn echt heel erg mooi gevormd!!.

 • Reply
  Bo
  8 mei 2014 at 08:41

  Mooie kleur!

 • Reply
  chucky1012
  8 mei 2014 at 08:59

  Dat ziet er heel goed uit en ik zal als ik in die winkel ben eens even rondsnuffelen 😉

 • Reply
  nenacecilia
  8 mei 2014 at 09:21

  Oeh, die gele nagellak is super!

 • Reply
  Tess
  8 mei 2014 at 09:27

  Wat een prachtige gele nagellak! Het word inderdaad weer tijd voor vrolijke kleurtjes 🙂

  X

 • Reply
  Elise
  8 mei 2014 at 09:35

  Die corrector-pen, dat zou ik moeten hebben! Als ik niet zo nauwkeurig gelakt heb, en er hangt wat lak naast m’n nagels zit ik altijd te klungelen met wattenstaafjes. Zo’n pen lijkt me echt enorm handig.

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  8 mei 2014 at 09:43

  Heel fijn kleurtje, lekker zomers 🙂

 • Reply
  Beautyjuf
  8 mei 2014 at 11:26

  Neehee, houd jij van nagellak?! 😉 Jeetje meid, zijn jouw nagels zo verkleurd? Wat een leuk artikel! De handcrème heb ik in het verleden ook eens gehad: erg fijn!

  • Reply
   Charlotte
   8 mei 2014 at 11:54

   Yep, ze zijn inderdaad verkleurd. Ik stoor me er zelf totaal niet aan, omdat ik toch altijd nagellak draag 😉

   • Reply
    Sascha
    30 juni 2014 at 01:29

    Gebruik je geen base-coat? Mijn nagels verkleuren altijd alleen bij rode nagellak.

 • Reply
  Sara
  8 mei 2014 at 11:30

  Geel is inderdaad een prettig kleurtje voor de zomer, alleen wel jammer dat je er zulke nicotine-gele nagelbedden van krijgt (zoals op de eerste foto van jouw nagels). Soms kan zelfs een basecoat daar niet tegenop. Then again, als je toch altijd nagellak draagt boeit verkleuring eigenlijk niet echt.

  • Reply
   Charlotte
   8 mei 2014 at 11:54

   Klopt! Daarom stoor ik me er niet aan, je ziet het toch nooit 😉

 • Reply
  Robin
  8 mei 2014 at 11:49

  Lijken me fijne producten. Gaaf geel kleurtje!

 • Reply
  margriet kuper
  8 mei 2014 at 12:05

  gebruik je geen basecoat onder je nagellak? of heb je die stap gewoon niet benoemd? Lekker zomers kleurtje verder trouwens.

 • Reply
  Shannen
  8 mei 2014 at 12:20

  Mooi hoor. Kruidvat wordt steeds beter vind ik. Blijft leuk om daar rond te snuffelen.

 • Reply
  Amelie
  8 mei 2014 at 15:29

  De handcreme vind ik heel fijn. Eigenlijk best grappig dat je nagels wat verkleurd zijn, instant ombre effect!

 • Reply
  iiiThinkPink
  8 mei 2014 at 16:31

  Dat lakje is echt mooi! Lekker zomers ook 🙂

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  8 mei 2014 at 16:41

  Leuk artikel! En een mooie gele kleur op je nagels! Staat je goed!

 • Reply
  saskia
  8 mei 2014 at 17:21

  Wat een geweldig gele lak! Past indd perfect bij de zomer, mooi!

 • Reply
  Monique
  8 mei 2014 at 18:17

  Wat een handige spulletjes!

 • Reply
  Suzanne
  8 mei 2014 at 18:24

  Leuk kleurtje. Nagels verzorgen is erg belangrijk.

 • Reply
  pretty beauty land
  8 mei 2014 at 18:38

  wat een leuke fot;o’s heb je gemaakt! mijn complimenten! wauw!

 • Reply
  Isabelle
  8 mei 2014 at 20:34

  Ik ben ook zo gek op nagellak! Ik zou het leuk vinden als jullie eens een kijkje willen nemen op mijn blog: wwa.itsanisabellething.weebly.com… Maar hij zal zeker wel niet zo goed zijn als deze…

 • Reply
  Manon
  8 mei 2014 at 20:50

  Ik hou niet van geel maar deze ziet er goed uit

 • Reply
  Daisy
  8 mei 2014 at 21:16

  Wat een leuke post !
  Je hebt me erg benieuwd gemaakt naar de nagelriempen, toch maar eens langs gaan bij de Kruidvat 😉

 • Reply
  Priscilla
  9 mei 2014 at 11:36

  Super die gele kleur! X

 • Reply
  Bianca
  9 mei 2014 at 19:45

  Ik heb zowel de correctorpen (handig!!!) en de carepen, heel fijn !

 • Reply
  Beauty Treasures
  10 mei 2014 at 17:51

  Leuk om te lezen.

 • Reply
  Anne Solveig
  10 mei 2014 at 22:45

  Oh, je nagels zijn zo mooi!

 • Reply
  Diana
  13 mei 2014 at 23:53

  Leuk artikel

 • Reply
  Michelle Kaiser
  28 mei 2014 at 20:04

  Dat ziet er goed uit moet ik zeggen!

 • Reply
  marjolein
  8 juli 2014 at 16:34

  Je gaat zo niet blij zijn met de essence assortimentswissel van dit najaar 🙁 kijk op de kruidvat site en je ziet wat ik bedoel. Zowel van de catrice als essence spulletjes die eruit gaan is de prijs al gehalveerd en dus ook van wanna be your sunshine! Moest gelijk aan je denken toen ik het zag.

  • Reply
   Charlotte
   8 juli 2014 at 20:38

   Bedankt voor de tip, ik ben meteen even gaan kijken! Wat jammer zeg, er gaan een paar leuke dingen uit… Hopelijk krijgen we er leuke nieuwe dingen voor in de plaats!

   • Reply
    marjolein
    8 juli 2014 at 20:49

    Graag gedaan! Zolang er leuke dingen voor terugkomen is het niet erg, maar dat is dus afwachten. O en in de winkel is de prijs ook al -50% van de artikelen die eruit gaan ook al staat het er nog niet op het schap. Heb daarstraks goed gebruik gemaakt van de korting.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.