Budget Nagellak

Swatch: Essence – Boho Chic

Jullie hebben de afgelopen tijd heel wat nieuwe Catrice-producten voorbij zien komen, maar uiteraard heeft ook Essence het assortiment weer onder handen genomen. Ik heb eerlijk gezegd nog maar weinig van de nieuwe producten gezien, maar ik ben al wel wat nieuwe nagellakken tegengekomen. De swatches volgen uiteraard nog, maar vandaag begin ik vast met een verrassende favoriet, Boho Chic.

Ik vond Boho Chic er in het flesje wat saai uitzien, maar omdat ik van perzikkleurige nagellak houd nam ik ‘m toch maar mee. Op mijn nagels bleek hij gelukkig heel bijzonder te zijn! Hij is op de nagels namelijk iets donkerder van kleur en hij heeft hele bijzondere gouden en oranje flakies/grove glitters. Apart! Dit zal overigens niet een kleur voor iedereen zijn (ik kan me voorstellen dat hij bij sommige tinten niet echt flatteert), maar ik vind ‘m wel erg bijzonder.

Overigens zijn met de introductie van de nieuwe verpakking ook alle kwastjes aangepast. De kwastjes zijn nu wat breder en vergelijkbaar met de kwastjes van Catrice. Ik heb er zelf geen problemen mee en vind ze prima lakken, al is het misschien even wennen. Boho Chic dekt trouwens ook keurig na twee laagjes, maar is wel wat aan de dikke kant. Dat is vaker zo bij lakjes met zo’n finish, dus dat geeft ook niet.

Ik vind deze wel leuk! Het is een mooie oranjetint die zacht genoeg is om tijdens het komende najaar te dragen, maar die ook nu nog prima kan. De finish maakt het lakje wat mij betreft af en erg bijzonder.

Essence Boho Chic kost €1,59 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Essence. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Claudia zegt:

  inderdaad wel een goede kleur voor herfst en nazomer! maar ook echt een kleur die ik nooit zal pakken met mijn aziatische gele ondertoon huid :p

  1. sarina zegt:

   ik heb hen en ik heb de delfde aziatische geellige huid net als jij en hij is wel mooi maar niet bij mij

 2. echt een mooi kleurtje =)

 3. Stephanie zegt:

  Wauw, wat een mooie kleur! En voor zo’n lage prijs … Die ga ik zeker halen 😀

 4. Leuk kleurtje zeg!!

 5. Wat een schattig kleurtje! Perzikijs…
  Ben wel bang dat het bij mij vreselijk gaat vloeken, maar bij jou staat ie in ieder geval heel goed.

 6. Wat ontzettend mooi;D

 7. Mooi kleurtje, hij was me nog niet opgevallen 😉

 8. Beautiful colour and nails!!

 9. Vrolijk kleurtje!

 10. Mooi kleurtje zeg!

 11. Ik vind dit ook een hele mooie kleur! Het is de enige die ik van het nieuwe assortiment heb meegenomen, omdat hij er zo bijzonder uitzag in het flesje 🙂

 12. oeh pretty met die shimmer in 😀

 13. Ik heb deze ook, and I like!

 14. Leuk kleurtje 😀 x

 15. Echt een leuk kleurtje is dit! Ik heb ‘m toevallig ook. 😀

 16. Ik vind het een erg mooie kleur!

 17. Dat is nog best een leuk kleurtje!

 18. Wow mooi kleutje zeg! Vooral die finish 🙂

 19. Mooi kleurtje <3

 20. Oh! deze is bijzonder! Die glitters! Gaaf zeg 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.