Nagellak

Essence – Icylicious (Me & My Ice Cream)

Ik zag op Twitter heel veel enthousiaste tweets over de nieuwe Essence Limited Edition voorbijkomen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de speciale collecties de afgelopen tijd niet echt gevolgd heb, maar Me & My Ice Cream zag er erg vrolijk uit! Toen ik toevallig vorige week in de buurt van Kruidvat was besloot ik even een kijkje te nemen. Ik was niet helemaal onder de indruk, maar besloot één van de nagellakken mee te nemen in de kleur Icylicious.

Ik ben dol op perzikkleurige nagellakken, al is het soms lastig om een goede te vinden. Catrice Salmon & Garfunkel (helaas uit het assortiment) blijft één van mijn favorieten, maar veel mensen vinden die misschien nog wat aan de felle kant. In dat geval is Essence Icylicious perfect voor jou! Het is een hele lieve en zachte kleur perzik, één van de lichtste tinten die ik in mijn collectie heb. Hij heeft een piepklein beetje shimmer waardoor het niet volledig een crème-lak is, maar je ziet er op de nagels (behalve wat extra diepte) weinig van terug.

Het beste van deze nagellak? De dekking is geweldig! Dit zijn namelijk slechts 2 (!) laagjes. Dat is best zeldzaam voor zo’n lichte lak! De substantie lakt erg soepel, waardoor je een mooi egaal en strak effect krijgt. Wat is het toch fijn als nagellakken zo prettig zijn…

Ik heb vluchtig tussen de andere lakjes uit deze Limited Edition gekeken, maar dit was de enige kleur die er voor mij echt uitsprong. Als je op zoek bent naar een mooie goed dekkende perzikkleurige nagellak, dan is deze perfect!

Essence Icylicious €1,89 en maakt deel uit van de tijdelijke collectie Me & My Ice Cream. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Wat een prachtige kleur! Ik ben helemaal weg van nudes, ik ga deze zeker uitproberen

 2. Prachtig kleurtje en de dekking valt me ook erg mee! Even kijken of ie bij mijn Kruidvat (altijd laat) ligt. 😉

 3. Mooie kleur! Veel mensen zijn niet tevreden over de lakjes, maar ik ga deze denk ik nog wel halen!

 4. Wauw, ik dacht dat de kleuren niet goed dekten maar dit ziet er toch wel heel erg mooi uit. Ga heb zeker meenemen als ik hem tegenkom!

 5. Staat je mooi! Mooie nude kleur!

 6. Hij is wel erg mooi! ♡

 7. Claudia zegt:

  Ja deze is ook de enige die ik heb, maar hij is zo mooi! Ik wilde bijna een back up halen, maar bij mij was de dekking niet zo geweldig; beetje streperig/oneven, ik heb er 3 (wel dunne) lagen over gedaan.

 8. Wauw, wat is ie mooi!

 9. Wat een mooie zachte kleur!

 10. Wauw, deze nagellak is prachtig, heel erg mooi kleurtje!
  Liefs

 11. Wat een lief kleurtje!

 12. Heel mooi en lieflijk kleurtje!

 13. wauw mooi!

 14. Mooi, lief kleurtje!

 15. Mooie kleur! Ik had hem niet gekocht omdat ik al veel gelijkwaardige kleuren had. Ik heb wel de roze en paarse gekocht 🙂

  1. Haha, ik had precies hetzelfde! Sterker nog, dit is de enige die ik niet heb meegenomen! Ik begin nu toch wel te twijfelen of dat een goede beslissing was…

 16. Fleur zegt:

  nou dan heb jij echt geluk ik heb die in Ben & Cherries en hij dekt in 4 à 5 lagen

 17. Wat een lieflijk kleurtje!

 18. Ik had alle vier de lakjes gekocht, en ze waren echt vreselijk 🙁

 19. Nice! Had inderdaad niet verwacht dat die lakjes goed zouden dekken. Vind deze tint alleen een beetje te licht voor mijn huidskleur.

 20. heel mooi! x

 21. paulien zegt:

  ziet er mooi uit! ik heb nog staan twijfelen bij deze lak maar was bang dat hij slecht zou dekken. ik ga toch nog maar even terug.
  Zelf heb ik al de cream blush uit deze collectie, die is super goed gepigmenteerd!!

 22. Wauw prachtige kleur!
  X

 23. wauw mooi kleurtje!

 24. Hmm, leuk kleurtje en al helemaal dat ie in 2 laagjes dekt.
  Maar ik laat hem toch staan.

 25. Heel mooi kleurtje!

 26. Oohh ik vind ‘m mooi! Ik heb laatst een ander lakje uit de collectie gekocht, maar de volgende keer neem ik deze ook mee 🙂

 27. Lovely kleurtje! 🙂

 28. mooie leuk. En fijne dekking!
  Liefs,

 29. Huh, ik zie hier echt heel wisselende reviews van! Las net op VeraCamilla dat zij ze juist niet goed vond dekken. Op deze swatches ziet het er echt goed uit!

 30. Aaahhww wat een schattig en lief kleurtje is deze nagellak. En de dekking is ook nog goed. Wat wil een meisje nou nog meer. Ojaa een lage prijs, nou het is Essence dus dat zit ook wel goed. Lijkt de perfecte nude nagellak. 🙂 xx

 31. wat heb je weer mooi gelakt! leuk kleurtje 😉

 32. Heel mooi kleurtje!

 33. Heel mooi kleurtje, lijkt inderdaad wel op Salmon & Garfunkel die vind ik ook heel mooi! 🙂

 34. Love de icecream kleurtjes!

 35. Oh das echt een mooi kleurtje, hoe is de kwaliteit qua chippen?

 36. Ik vind dit een prachtig zacht kleurtje!

 37. Nabila zegt:

  mooi!!

 38. Bedankt voor de tip! I like it :d

 39. Mooie zachte kleur. Ben alleen een beetje bang voor de kwaliteit na alles dat ik op blogs heb gelezen.

 40. Ziet er goed uit! En wat heb je toch mooie nagels

  XO

 41. Wel een schattig kleurtje 🙂

 42. Bianca zegt:

  Wat een prachtige swatch : D

 43. Wow, this one looks great on you. I wasn’t planning on buying anything from this collection but now I’m kind of tempted to get this baby.

 44. Michelle zegt:

  Wat ziet hij er mooi uit bij jou! BIj mij zag het er verschrikkelijk uit. Heel oneven met het aanbrengen en erg waterig (of hoe je dat ook noemt). Maar zoals ik het uit je verhaal opmaak was dat bij jou niet het geval. Zou de formule gewoon bij sommige anders zijn?

 45. oeh pretty ! erg mooie kleur!

 46. Toen ik het potje zag op de eerste foto dacht ik dat hij niet mooi zou dekken, maar wauw! Ik ben aangenaam verrast als ik je swatches zie! Ik heb net een gelijkaardige kleur gekocht van Kleancolor, anders was ik hoogstwaarschijnlijk meteen naar de winkel gerend om deze ook te gaan kopen!

 47. Ik was ook niet echt geïnteresseerd in deze collectie maar heb uiteindelijk 3 lakjes gekocht, moet ze nog wel gaan uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.