Budget Nagellak

Essence – Instant Summer (Colour Boost)

Nu het voorjaar is aangebroken is het weer tijd om m’n favoriete nagellakken voor dit seizoen uit de kast te halen. Ik vind zachte kleuren als lichtroze, lichtblauw, mintgroen en geel zo leuk om te dragen! Afgelopen week nam ik even een kijkje bij Kruidvat om te kijken of ik nog wat leuke tinten kon vinden. Dat is gelukt, en niet zo’n beetje ook. Ik kwam namelijk van Essence de lichtgele kleur Instant Summer  ui de Colour Boost-serie tegen. Deze lak beloof na één laag dekkend te zijn. Huh? Dat moet ik proberen!

Essence Colour Boost High Pigment Nagellak – 05 Instant Summer

Oh, wat is deze kleur gaaf! Ik ben sowieso al verzot op gele nagellak, maar het is nog best moeilijk om een goede te vinden. Vaak zijn ze niet dekkend genoeg, of vind ik de kleur simpelweg niet mooi. Essence Love Is In The Air is één van mijn favorieten, maar ik vind deze tint ook wel heel erg mooi! Instant Summer lijkt een tintje lichter en ook een iets andere ondertoon te hebben. Geel is niet voor elke huidskleur goed draagbaar, maar voor een zeer lichte of juist ietwat getinte huid kan het echt heel mooi zijn, zeker zo’n lichte kleur als deze.

De Colour Boost-serie van Essence is extra gepigmenteerd, waardoor hij in één laag zou moeten dekken. Ik kan zeggen dat hij zo goed als dekkend was na één laag, maar dat ik voor deze foto’s toch een tweede laag heb gedaan. Ik vond met één laag hem niet mooi en strak genoeg, iets wat met een tweede laagje zo verholpen was. De substantie van deze tint is wel wat dik, maar het borsteltje is lekker breed en hij droogt verrassend snel. Op deze foto’s draag ik hem in combinatie me The Gel top- en bascoat van Essence, waardoor hij extra glanzend is. De houdbaarheid van de lak (in combinatie met The Gel) is in elk geval heel netjes.

Ik ben echt blij met deze vondst! Het is moeilijk om een goed dekkende lichtgele lak te vinden, dus ik ben behoorlijk onder de indruk (zeker voor deze prijs). Dit gaat denk ik wel één van mijn favoriete van het voorjaar worden. En tja, van zo’n kleur word je toch meteen vrolijk?

Essence Instant Summer – €1,89
Kruidvat

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

11 Comments

 • Reply
  Sandra
  19 april 2017 at 07:35

  Wat een heerlijk zomers kleurtje en ook nog eens zo goed gepigmenteerd! Kan niet wachten totdat het weer zomer is 🙂

 • Reply
  Eveline Fleur
  19 april 2017 at 07:45

  Wat een mooie kleur zeg. Hij staat je prachtig! Deze zou ik zeker aan mijn stash toe willen voegen, terwijl ik niet eens van de gele nagellak ben haha. Ook mooi als ik een klein kleurtje van de zon heb gekregen (in de zomer)!

 • Reply
  Varenka W
  19 april 2017 at 07:58

  Wat fijn dat ook Essence lakjes heeft die goed blijven zitten. Mooi kleurtje deze gele variant.

 • Reply
  Jamey
  19 april 2017 at 08:36

  Mooi lente kleurtje!

 • Reply
  Angela
  19 april 2017 at 09:35

  Wat een heerlijk kleurtje voor de lente!

 • Reply
  Jessica J.
  19 april 2017 at 09:50

  Zijn dit maar twee laagjes? Not bad! Ik moet maar eens op zoek naar een lentekleurtje, want ik grijp vrijwel altijd naar dezelfde donkere kleuren.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  19 april 2017 at 10:35

  Wat een leuk lakje!

 • Reply
  Laura
  19 april 2017 at 10:50

  Wat een lekker zomers kleurtje! Ik ben fan van die gel base- en topcoat. Bij mij blijft nagellak ruim een week netjes zitten daarmee!

 • Reply
  Manon
  19 april 2017 at 16:17

  Ik vind het een hele leuke frisse kleur

 • Reply
  Britt
  19 april 2017 at 16:44

  Wat een heerlijk kleurtje, ik krijg helemaal zin in het lekkere weer (nu nog laten komen haha!)

 • Reply
  femketje
  19 april 2017 at 18:55

  ik heb een aantal van die lakjes en vind ze echt super fijn 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.