Nagellak

Essie Knockout Pout + Essence Special Effect Topper Hello Holo

Het was gisteren heerlijk zonnig weer, dat vroeg om vrolijke nagels! Eén keer in de zoveel tijd duik ik m’n nagellak-stash in en ga ik op zoek naar lakjes die ik een tijd niet heb gedragen. Eén van die lakjes is Essie Knockout Pout, een lakje uit de Essie zomercollectie van vorig jaar. Op zichzelf is het een prima lakje, maar hij is nóg leuker met een laagje Essence Hello Holo!

Onderschat deze combinatie niet, want de kleuren zijn zo heftig dat mijn camera het niet aankon. Essie Knockout Pout is namelijk knalroze, tegen het neon aan! Daarnaast is het ontzettend moeilijk om de holografische glitters van Essence Hello Holo vast te leggen. Ik heb even een wazige foto gemaakt zodat jullie kunnen zien wat ik in het zonlicht zie:

Prachtig, nietwaar? Ik kan bij dit soort lakjes echt niet stoppen met het staren naar mijn nagels. Deze combinatie maakt me meteen weer helemaal vrolijk! Ik heb beide lakjes vast ingepakt om mee te nemen op vakantie, want deze combinatie ga ik vast en zeker nog vaak dragen (ik heb ‘m inmiddels ook op mijn tenen zitten!). Wat is Essence Hello Holo toch een geweldige topcoat. De perfecte lak voor het ultieme zomergevoel!

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Erg mooie combinatie! Mooie kleur roze en de glitters maken het af.

 2. Heel mooi lakjes! Wat een glittertjes 🙂

 3. wauw wat mooi! Leuk die combinatie 😀
  x

 4. Vind het een leuke combi.

 5. Wat ontzettend leuk en cute!

 6. Holo Holo is inderdaad een supermooie topper. Leuke combi ook. ^^

 7. I love it!
  Ik draag de nagellak zelf ook zo, of op een lichtblauwe lak, lekker snoeperig!

 8. Leuk! Ik had vorige week precies dezelfde combi.. met een roze Catrice lak dan.. vind die Holo glitters wel vreselijk om eraf te krijgen.. de circus confetti glitters zijn helemaal niet te verwijderen.. heb je daar trucjes voor??

  1. Marije zegt:

   Inderdaad, die glitters zijn vreselijk om eraf te halen! Mooie kleur roze!

 9. Wat een mooie combinatie ! Lekker girly 🙂

 10. Prachtige combinatie! Het roze kleurtje is echt perfect.

 11. Anoek zegt:

  this is sooo pretty, love it!

 12. oeh! super pretty roze tint 😀

 13. Oeehh Schattig hoor 🙂

 14. Heel erg mooi!
  En erg grappig heb mijn nagels gisteren ook gedaan en raad eens. Jep roze met hello hollo xD

 15. Mooie combinatie! Love it <3

 16. Lekker girly! I like it. Mooie combinatie 🙂

 17. Dit is echt een mooie combinatie! Word je toch vrolijk van als je dan elke keer naar je nagels kijkt?! 🙂 Hihi

 18. Wat een leuke combi! Zou ik zelf ook zeker dragen 😀

 19. Wauw wat een prachtige kleur! Ook erg mooi met die glitters.

 20. zo lekker schattig en girly <3

 21. Erg leuke combi 🙂

 22. Superleuke combinatie!

 23. Ziet er leuker uit met die glitters 🙂

 24. Ulrike zegt:

  Oooh, echt supercute !

 25. Aah, wat superleuk!! Knockout Pout is moeilijk vast te leggen op camera!

 26. Superleuke combinatie!

 27. Wat een prachtige combinatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.