Make-up

Face of the Day: 26-10-2014

Hoewel ik pas dinsdag écht jarig ben, vier ik vandaag alvast gedeeltelijk mijn verjaardag. Niks bijzonders en uitgebreid, maar gewoon gezellig met m’n ouders, broer, zus en dergelijke. Ik vind het altijd leuk om op zulke momenten nog net wat meer aandacht aan mijn make-up te besteden, dus het leek me leuk om te laten zien hoe ik mijn make-up heb gedaan deze keer. Net even anders dan anders!

FOTD 26-10-2014 - 5

Tja, felgekleurde looks hoef je van mij niet te verwachten. Ik kies liever tinten die juist bij mij passen en bepaalde dingen beter uit laten komen. Normaal ga ik het liefste voor glanzend goud, maar ik besloot deze keer eens met een matte paarse tint in de weer te gaan. Ik gebruikte MAC Quarry op het bewegende ooglid en ietwat in de arcadeboog. Vervolgens gebruikte ik nog wat MAC Vex in de arcadeboog om een klein beetje meer glans toe te voegen. Deze tint is grijzig met een roze shimmer, wat een bijzonder effect geeft. Kijk maar goed op de foto, dan kun je het precies nog zien. Langs de wimperrand gebruikte ik trouwens nog een beetje MAC Fig 1, een donkerpaarse matte tint. Het leuke van deze look is dat mijn ogen nóg groener lijken!

FOTD 26-10-2014 - 1

Voor de basis gebruikte ik Max Factor Facefinity Foundation, die ik met de Real Techniques Miracle Complexion Sponge aanbracht. Dan zit het toch net even wat mooier en blijft het beter zitten! Daaroverheen de MAC Studio Fix Powder Plus Foundation, The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder 02 en wat van MAC Blush in Plum Foolery.FOTD 26-10-2014 - 6

Gezicht:

 • Max Factor Facefinity Foundation Light Ivory
 • Collection Lasting Perfection Concealer in Fair
 • MAC Studio Fix Powder Plus Foundation in NW13
 • The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder in 02
 • MAC Blush in Plum Foolery

Ogen

Wenkbrauwen

 • Bobbi Brown Brow Pencil in Blonde
 • Bobbi Brown Natural Brow Shaper in Blonde

Lippen

 • MAC Lipstick in Creme Cup

FOTD 26-10-2014 - 2

Zo, ik ga nu mijn verjaardag vieren. Fijne zondag nog!

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Alvast gefeliciteerd!!
  Dat paars staat super mooi bij je oogkleur! Schitterende look!

 2. Wauw, heel erg mooi!

 3. Wauw, je ogen zien er heel mooi uit. Alvast een gelukkige verjaardag!

 4. super gorgeous 😀

 5. Super gefeliciteerd vast voor je verjaardag, mooie look, mooie kleren. Heel veel plezier en geniet van je mooie dag.

 6. Alvast gefeliciteerd! Je eyeliners ziet er weer perfect uit 🙂

 7. Je eyeliner is zo mooi!

 8. Annelien zegt:

  Wow die ooglook is zo mooi!
  Alvast een gelukkige verjaardag geniet ervan!!

 9. Super mooie look! Geniet van je verjaardag!

 10. Wat een prachtige producten heb je voor deze look gebruikt! Ik ben sinds kort ook ‘verslaafd’ aan MAC. Wat een mooi merk! Ik vind je ooglook erg mooi. De matte kleur oogschaduw staat je heel goed.

 11. Mooie look!

 12. Hele mooie look! En wauw wat is cremecup toch een super mooie lipstick.

 13. Maartje zegt:

  Erg mooie look! Gefeliciteerd!

 14. Alvast gefeliciteerd. Hele mooie look heb je gemaakt!

 15. wat een prachtige look de kleuren zijn heel mooi!

 16. Hele mooie look, subtiel en geschikt voor elke dag. Erg origineel om de shimmer in de arcadeboog aan te brengen. Want de meesten doen het toch vaak andersom: shimmer op ooglid en mat in de arcardeboog. Fijne dag nog toegewenst.

 17. Wat leuk, een goed draagbare look die toch niet standaard is! Het staat je echt mooi, ik zeg vaker doen 🙂 Crème Cup is een fijne kleur he? Het is echt een van mijn favoriete neutrale kleuren! X

 18. Echt een hele mooie look
  Straat je echt goed!

 19. Je hebt een prachtige look gemaakt met zulke mooie kleuren 😉

 20. Proficiat!!! Mooie look!!

 21. Ik vind je ooglook heel mooi 🙂

 22. Wat een prachtige look! Je ogen knallen er echt uit! Alvast gefeliciteerd en ik hoop dat je super leuke dag hebt gehad!

 23. Alvast een gelukkige verjaardag! Mooie look, paars staat inderdaad heel mooi bij je ogen!

 24. Inderdaad, die oogmake-up doet je ogen echt nog mooier uitkomen! Alvast gefeliciteerd 🙂

 25. Hele mooie look!

 26. Congrats want je bent vandaag jarig! Mooie look staat goed bij jouw ogen.

 27. Knapperd! Alvast gefeliciteerd!

 28. Laura zegt:

  Gefeliciteerd!!!

 29. Prachtige look!

 30. Heel mooi! Het paars complimenteert je groene ogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.