Budget Make-up

Face of the Day: 24 Februari 2013

Ik ben op dit moment allerlei nieuwe producten aan het uittesten, dus het leek me leuk om er een Face of the Day-artikel van te maken. Het is een typische mix van producten die ik dagelijks draag, zowel echt budget als ietsjes duurder: ik gebruik het allemaal! Kijk snel mee voor de volledige look en een kleine sneak preview van producten die binnenkort op de site voorbij zullen gaan komen.

Ik ben op dit moment dol de nieuwe Catrice BB Cream, die vind ik zo fijn! Daarnaast ben ik nu de nieuwe Catrice Camouflage Cream aan het uittesten, ook al zo’n nieuwe favoriet. Aangezien ik vooral nadruk wilde leggen op de lippen heb ik de rest vrij rustig gehouden met een zachte neutrale blush en een klein beetje bronzer.

Gebruikte producten gezicht:

 • Catrice BB Allround Foundation in 010: Light Beige
 • Catrice Camouflage Cream in 010: Ivory
 • Collection 2000 Lasting Perfection Concealer in 1: Fair (onder ogen)
 • Everyday Minerals Luminizing Sunlight Powder
 • NARS Bronzer in Laguna
 • Make-Up Studio Blusher Lumière in Elegant Beige

Mijn ogen zijn niet zo heel spannend, maar eigenlijk precies zoals ik mijn look het liefste draag. Tja, wat kan ik zeggen? Ik ben dol op goud! Wel trok ik mijn eyeliner iets verder door, aangezien bij rode lippen een flinke winged eyeliner hoort. Voor mijn wenkbrauwen ben ik nu de MAC Fluidline Brow Gelcreme aan het uitproberen. De eerste indruk is goed! Ik krijg net een wat strakker resultaat en de kleur (Redhead) past perfect bij mijn haarkleur. Hier gaan jullie zeker meer over horen!

Gebruikte producten ogen:

In het tweede Essence-schap kwam ik een nieuw product tegen, namelijk de Essence Gel Tint in de kleur Deep Red. Het is een soort lipstain, maar dan in een vloeibare versie (in plaats van een stift) die je met een lipgloss-applicator aanbrengt. Ik had hoge verwachtingen, maar als ik ‘m nu zo op de foto’s zie vind ik ‘m wat vlekkerig. Een leuk product, maar tot nu toe ben ik nog niet overtuigd!

En als laatste: mijn nagels! Ik had ze even snel gelakt, dus het zit er niet helemaal perfect op, maar ik was zo benieuwd naar de L’Oréal Confettis Top Coat dat ik ‘m meteen heb uitgetest. Op deze foto’s heb ik ‘m aangebracht over Catrice I Wear My Sunglasses At Night. Volwaardige swatches volgen nog, maar bij deze vast een snelle blik.

Zitten er producten tussen waar jullie heel erg benieuwd naar zijn? Laat het me weten bij de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

66 reacties

 1. Mooie look! Staat je erg mooi 🙂

 2. Leuk artikel, je ziet er mooi uit!

 3. De look en de nagels vind ik erg mooi!

 4. Prachtige look en wauw je nagels zijn prachtig 😀

 5. Ah, wat een mooie look! Hij past goed bij je, en ik vind je wimpers aaaaah killing. Die nagellak is trouwens heel erg schattig. 🙂

 6. Prachtige look, met name de Gel Tint van Essence staat je goed:-)

 7. Staat je erg mooi!

 8. Erg mooi zeg! En die nagellak is echt superleuk

 9. Wat een mooie look 😀

 10. Super leuk om te zien 😀 Je nagels, wauw heel mooi!

 11. Mooie look!

 12. lotte zegt:

  Mooie look! Vind de wenkbrauwen wel echt veeeeeels te licht. Sorry maar dat kan echt niet. X

  1. Te licht? Donkerder dan m’n haarkleur zal ik zeker niet gaan hoor 😉

   1. Mathilde zegt:

    Ik begrijp wel een beetje wat Lotte bedoelt. Je kunt wel duidelijk zien dat je er iets mee gedaan hebt 🙂

   2. lotte zegt:

    Maar nu is t zeker wel lichter dan je haarkleur. Iig op de foto.. was niet rot bedoeld, maar viel me gewoon direct op.

 13. Het ziet er echt mooi uit!

 14. Mooie ooglook! De Lipstain is inderdaad wat vlekkerig. Jammer!

 15. Mooie look. En ik ben stiekem een beetje verliefd op je nagels 🙂

 16. Je nagels <3 echt een super tof effect!

 17. Suzanne zegt:

  Eerlijk gezegd vind ik de wenkbrauwen iets te rood, maar verder is dit een prachtige look!

 18. Oh wel, hello spider long lashes! Mooie look Charlotte!

 19. Ik vind persoonlijk de wenkbrauwen ook iets te rood geworden, maar verder mooi gedaan!

 20. Wat een prachtige look weer!

 21. Oeh leuk, een FOTD! En ik vind t je ook erg mooi staan! Opvallende lippen kun je goed hebben 🙂

 22. Wat een mooie look, je nagels zijn echt leuk gelakt!

 23. Nienke zegt:

  De nagels zijn leuk! Helaas kreeg ik puistjes van de Catrice BB cream.. =( Eerste keer dat me dat gebeurde. Misschien gaat het beter in de zomer.

  1. Wat vervelend! Zonde, hopelijk kun je ‘m over een paar maanden wel gebruiken 🙂

 24. Ik ben helemaal fan van de BB cream van Catrice en draag het elke dag nu 🙂

 25. Je nagles zien er super leuk uit!!

 26. Je wenkbrauwen zien der heel mooi uit.

 27. Joanne zegt:

  Mooie look! De bb cream ziet er goed uit! Alleen je wenkbrauwen vind ik niet zo mooi, te rood.

 28. Ik ging meteen opzoek naar welke mascara je gebruikt, wat heb je prachtige wimpers!

 29. Frederieke zegt:

  Nou, ik vind je wenkbrauwkleur perfect! Ik ben zelf ook een redhead.

 30. Supermooie look! Vind de nagellak erg mooi, en je wenkbrauwen zijn ook leuk gedaan! Verder ook niet zo’n fan van de lipstain, maar ’t is wel een leuk kleurtje!

 31. Wauw, mooie nagels!

 32. Ik ben ook fan van de BB cream van Catrice! Je nagels zijn trouwens echt te gek!

 33. Super mooiii
  x

 34. Tirza zegt:

  Hele mooie look! 🙂 Alleen zou ik persoonlijk voor een andere wenkbrauwkleur kiezen.. maar dat is mijn mening 😉

 35. heel erg mooie look en prachtige eyeliner!

 36. Mooie look zeg! Ik vind de lipstain van Essence er erg mooi uitzien!

 37. Wat een mooie look!

 38. Ik vind het een hele mooie look! Alleen van de kleur wenkbrauwen ben ik niet zo’n fan. Ik vind het juist mooi als de wenkbrauwen donkerder zijn dan de haarkleur, maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk.

 39. Bianca zegt:

  Helaas vind ik de look niet natuurlijk, te zwaar opgemaakt.

 40. Lotte zegt:

  Ik vind die lipstain echt heeeeel mooi bij je staan en de BB cream vind ik er ook erg mooi natuurlijk uitzien. De kleur van het wenkbrauwpotlood vind ik er een beetje te oranje uitzien, maar misschien ziet de kleur er wel wat anders uit op de foto dan in het echt. Leuke look

 41. Stella zegt:

  Je oogopslag is killing, je hebt warempel een jaren ’50 of ‘ 60 look. Prachtig!!
  Je wenkbrauwen vind ik veel te rood en echt niet mooi. Igg niet mijn smaakt
  de foundation vind ik ook niet mooi, maar het kan ook aan de belichting liggen.
  Ik vind je zeer fotogeniek.

 42. Prachtige totale look en mooie nagels :)x

 43. wat prachtig look

 44. Mooi! Wat zie je er fris en vrolijk uit 🙂 Ik vind de eyeliner vooral heel goed gedaan, en de nagellak is prachtig.

 45. Beertje2604 zegt:

  Wow, je wimpers zijn echt super mooi! Zeker ook met die wings.

 46. Mooie look, maar de wenkbrauwen vind ik echt te rood.

 47. Ik vind je wenkbrauwen juist in tegenstelling tot wat anderen hierboven, erg natuurlijk ogen met je haarkleur!

 48. Mooie look! Van de wenkbrauwen ben ik ook echt geen fan, maar dat is denk ik ook omdat je zulke volle hebt, dus het is heel erg in your face. Je wimpers zijn wel echt prachtig!

 49. Floor zegt:

  Ik vind het eigenlijk mooier als je alleen mascara doet op de wimpers aan de bovenkant, niet op de onderkant. Verder wel mooie ooglook! 🙂

 50. heel mooi! love the nails x

 51. Mooie look!

 52. Daphne zegt:

  Stomme vraag om misschien hier te stellen, maar krijg je bij de bodyshop geld terug als je iets terug brengt? Liefs x

  1. Voor zulke dingen kun je beter contact opnemen met de klantenservice van The Body Shop!

 53. daphne zegt:

  Toch bedankt 😉 x

 54. Ziet er leuk en fris uit! En je nagels zijn echt geweldig!

 55. Oh prachtige look! Je hebt hele mooie ogen, jeetje. Ik vind je wenkbrauwen leuk, maar ik vind de vorm (nog) niet zo mooi. De kleur past wel echt perfect! Maar wat ik niet zo mooi vind is dat het begin van je wenkbrauwen smaller is dan het stuk waar de wenkbrauw zijn hoek begint te maken. Daar wordt het opeens vrij breed en krijg je een soort vreemde bolling terwijl je wenkbrauw daar op het hoogste punt hoort te komen. Nu heb je eens soort Angry Bird – look hihi die beginnen ook smaller en eindigen breed. Ik zou de hoek iets minder sterk aanzetten en uitkijken dat je aan de onderkant niet teveel bijtekent. Je moet je wenkbrauwen dragen zoals jij dat wilt hoor, het is geen kritiek, maar een tip!

 56. Dat wenkbrauwspul van MAC vind ik eigenlijk helemaal niet mooi bij je staan… 🙁 Het maakt je een stuk ouder, terwijl de rest avn de make-up wel heel mooi is! Vind het er eerlijk gezegd nogal nep uitzien 🙁

 57. Nina zegt:

  mooie look! ik zou toch nog even naar je wenkbrauwen kijken vind dit iets te.
  vind wat je eerst met je wenkbrauwen deed stukken mooier.
  ben erg benieuwt naar de bb cream,komt daar een apart review van,ik hoop het.

 58. Ik vind dit echt een prachtige look !

 59. Mooie look! Ik vind de gelcreme voor je wenkbrauwen je erg mooi staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.