Make-up

Face Of The Day: 6 Februari 2012

Vandaag is het weer mijn eerste collegedag van het nieuwe semester! Ik sta nog niet heel erg te stuiteren, maar ik heb er op zich wel vertrouwen in. Moet goed komen dus! Ik draag eigenlijk elke dag wel make-up en zit dus ook vrolijk met een full-face in de collegezaal. Vandaag maakte ik een simpele subtiele look met één van de Catrice Made To Stay Longlasting Eyeshadows!

De ooglook is echt supersimpel! Op het bewegende ooglid gebruikte ik de Catrice Made To Stay Longlasting Eyeshadow in de kleur Lord Of The Blings. Daaroverheen depte ik wat Catrice Absolute Eye Colour in Talk Like An Egyptian. Ik vond de look wat vlak, dus ik gebruikte nog wat MAC Wedge in de arcadeboog en maakte het af met Catrice Absolute Eye Colour in Bring Me Frosted Cake op het wenkbrauwbot. Wat eyeliner (Essence Gel Eyeliner in Midnight in Paris) en mascara (Rimmel Max Volume Flash) en klaar!

Op de lippen droeg ik oorspronkelijk alleen GOSH Intense Lip Colour in 301 (deze zijn zo fijn en perfect voor de winter, omdat ze super hydraterend zijn!), maar ik vond de kleur iets te koel voor deze look. Ik maakte ‘m uiteindelijk wat warmer met Catrice Ultimate Colour Lipstick in Be Natural. Deze combinatie voelt echt heel fijn en verzorgend aan. Mooi zo, want tijdens deze dagen worden m’n lippen zo extreem droog dat ik eigenlijk nauwelijks lipproducten meer draag…

Gewoon een simpele snelle look die niet too much is voor dagelijks. Niet dat ik me daar al te veel van aantrek (ik draag net zo lief een smokey eye), maar soms heb ik gewoon zin in iets makkelijks. Tja, en nu dan maar snel naar college (voor een spannend vak met argumentatie-analyse, yay!). Wish me luck! Fijne dag allemaal!

Gebruikte producten:

Gezicht

 • MAC Prep + Prime Face Protect SPF 50
 • Bourjois Healthy Mix Serum Foundation in 52
 • Bourjois Healthy Mix Concealer in 51
 • MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light
 • Make Up Studio Blusher in 9
 • MAC Powder Blush in Mighty Aphrodite

Wenkbrauwen

 • MAC Eyeshadow in Omega
 • Hema Eyebrow Gel

Ogen

Lippen

 • GOSH Intense Lip Colour in 301
 • Catrice Ultimate Colour Lipstick in Be Natural

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Martine zegt:

  Je ziet er fab uit !

 2. Ondanks het feit dat de look niet al te ingewikkeld is, zie je er prachtig uit hoor Charlotte. Ik ben zelf ook nog steeds gek op Catrice’s Lord of the Blings. (:

 3. Mooie look ! Je lippen zijn zo gorgeous !

 4. Een erg mooie frisse look!

 5. Lord of the Blings vind ik serieus prachtig! Het staat heel fris op je ogen.

 6. Joanne zegt:

  Mooie look!
  En succes met je nieuwe semester!
  Ik ben net begonnen aan mijn afstudeerscriptie, aaah!

  1. Oh, jeetje! Heel veel succes dan maar! Ik durf er voorlopig nog maar niet aan te denken… Eerst dit semester maar weer doorkomen, haha!

 7. Mooie look, ziet er natuurlijk uit! ^^

 8. Wat een mooie, frisse look.

 9. Erg mooie FOTD!

 10. Fleur zegt:

  Hele mooie look! 😉

 11. Wauw, wat een mooie look!

 12. leuke look vooral je ogen en super mooi gedaan !!!!

 13. Mooie look! Succes dit semester:)

  1. Bedankt! Gaat lukken, hoop ik 😉

 14. Oh wat een prachtige look;D

 15. Hele mooie look, je staat er fris met deze kleuren vind ik :).

 16. Mooie look zeg! 😀
  Die lipsticks staan je goed samen!

 17. Heel mooi! Klinkt inderdaad makkelijk, dit ga ik ook eens namaken.

 18. Ziet er super leuk uit!

 19. Pretty look! Mooie oogschaduws!!

 20. Norma zegt:

  Mooie snelle look

 21. Heel mooie look 😀 x

 22. hele mooie look !!
  X

 23. Je ziet er mooi uit met deze look (: !

 24. Wat een prachtige look! Ik vind je oogschaduw erg mooi in elkaar overlopen!

  1. Dank je! De MAC 224-kwast is daar perfect voor, die brengt elke oogschaduw perfect aan in de arcadeboog 😀

 25. Erg leuke look!! mooie kleurtjes!

 26. Mooie look! Wat studeer je eigenlijk?

 27. mooie look hoor zo met dat goud

 28. Mooie look:)

  Groetjes

 29. Mooie subtiele look.

 30. Heel mooi en lekker fris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.