Make-up

Face of the Day met Essence NATvenTURista

Zoals ik al in een eerder artikel vertelde vind ik de Essence NATvenTURista-collectie helemaal geweldig. Dit zijn echt mijn kleuren! Ik kon het dan ook niet laten om een mooie look met deze producten te maken. Niks extreems, maar gewoon een fijne draagbare combinatie!

Jullie zagen eerder al reviews voorbij komen van de Gel Eye Liners (must-haves!) en één van de nagellakken. Naast deze items heb ik ook nog twee andere producten meegenomen, namelijk de gebakken oogschaduw Barefoot Through The Moss (€2,79) en een Blush Stain in de kleur You’re My Dragonfly (€2,99).

Ik ga deze producten niet meer afzonderlijk reviewen, maar ik vind ze wel erg fijn! De oogschaduw is namelijk de perfecte mix van groen en goud en de Blush Stain is voor mij een perfecte lipkleur (wie zegt dat hij alleen voor de wangen bedoeld is?):

De ooglook is overigens erg simpel om te maken! Ik gebruikte zoals altijd eerst een oogschaduwbasis en bracht over het gehele bewegende ooglid Barefoot Through The Moss aan. In de arcadeboog gebruikte ik wat matte donkerbruine oogschaduw en onder de wenkbrauwen een matte crème-kleur. Om de look iets krachtiger te maken gebruikte ik een donkerbruine oogschaduw met groene ondertoon in de buitenste ooghoeken. Vervolgens gebruikte ik de Barefoot Trough The Moss Gel Eyeliner langs de bovenste wimperrand en diezelfde Gel Eyeliner in de kleur Mother Earth Is Watching You langs de onderste wimperrand. Even wat mascara erbij en de look is klaar!

Gezicht

Ogen
Lippen
 • Essence Blush Stain You’re My Dragonfly

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Echt een hele mooie look! De oogschaduw van Essence staat je erg mooi!

 2. Wauw, die eerste foto is zo mooi. Je straalt echt! Mooie basic look verdee. Ben enthousiastover de producten.

 3. Mooie look! Ik vind de baked oogschaduws erg fijn!

 4. mooi look hoor 😀

 5. super mooie look, ik wilde graag weten welke gezicht reinigingsproducten je gebruikt en wat je doet voor zo’n gave huid

 6. Super mooie Foto! die moet je echt als profielfoto op je blog doen!

 7. Heel mooi en toch ook wel weer naturel!
  I like!

 8. Jolien zegt:

  prachtig! zo naturel. Ga ik ook eens proberen.

 9. Wauw, ik wil gewoon alles wat jij nu ophebt!! De kleur op je lippen is fantastisch en je ogen zijn ook supermooi! Ah, ik wil meer geld zodat ik het kan uitgeven aan make-up 🙂

 10. melissa zegt:

  heel erg mooi, staat fantastisch bij je huidskleur en ogen!
  wat gebruik je tegenwoordig voor je wenkbrauwen?

 11. wauw echt een hele mooie look! Hij staat je goed! 😀
  x

 12. Die groene kleur staat je mooi ! Mooie look

 13. ohh mooie look;D

 14. Mooie look! Vooral de ogen vind ik erg mooi. Staat je goed, die kleuren!

 15. Erg mooi! Oogschaduw is echt prachtig.

 16. Mooie look, past goed bij je. Precies Charlotte hahaa. Leuk dat je die blush stain op je lippen draagt, het kleurtje staat niet verkeerd ;D

 17. Hele mooie look! Staat je prachtig!

 18. Evelien zegt:

  Wat doe je toch met je wenkbrauwen, dat wil ik ook! 🙂

 19. Like the look, vooral de oog make-up!

 20. Deze kleur groen staat echt prachtig bij je ogen, nu overweeg ik om hem alsnog te kopen!

 21. Super mooie look!

 22. Wauw, wat een mooie look! En de foto’s zijn ook prachtig, sta je leuk op!

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.