Lifestyle Video's

Favorieten Juni 2017 + Update

Na al die weken is het wel weer tijd voor een gezellige update, nietwaar? Ik deel in deze video waar ik de laatste weken mee bezig ben geweest èn mijn favorieten van dit moment. Beauty, fitness en tech; alles komt voorbij!

 • Kruidvat Wimperserum
 • La Roche-Posay Gel-Crème SPF50+
 • EOS Lippenbalsems
 • FlipBelt
 • Storytel

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Christine zegt:

  Superleuk om weer een video van je te zien! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar het wimperserum! Ik ben zelf iets minder fan van EOS lipbalms (of de scheergel) aangezien het hier (canada) zo makkelijk te verkrijgen is dat de hype er een beetje af is

  Met uploaden moet je vooral doen wat goed voelt! Ik word altijd ontzettend blij als ik zie dat er iets nieuws op staat, maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij er blij van wordt!

 2. dat wimperserum moet ik ook maar eens proberen 🙂

 3. Leuke video! Complimenten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.