Lifestyle Video's

Favorieten Juni 2017 + Update

Na al die weken is het wel weer tijd voor een gezellige update, nietwaar? Ik deel in deze video waar ik de laatste weken mee bezig ben geweest èn mijn favorieten van dit moment. Beauty, fitness en tech; alles komt voorbij!

 • Kruidvat Wimperserum
 • La Roche-Posay Gel-Crème SPF50+
 • EOS Lippenbalsems
 • FlipBelt
 • Storytel

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

3 Comments

 • Reply
  Christine
  19 juni 2017 at 20:48

  Superleuk om weer een video van je te zien! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar het wimperserum! Ik ben zelf iets minder fan van EOS lipbalms (of de scheergel) aangezien het hier (canada) zo makkelijk te verkrijgen is dat de hype er een beetje af is

  Met uploaden moet je vooral doen wat goed voelt! Ik word altijd ontzettend blij als ik zie dat er iets nieuws op staat, maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij er blij van wordt!

 • Reply
  femketje
  19 juni 2017 at 21:54

  dat wimperserum moet ik ook maar eens proberen 🙂

 • Reply
  Harriet
  26 juli 2017 at 10:24

  Leuke video! Complimenten 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.