Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Wat een leuke tips! Ik kijk ook erg graag series, heb er alleen nooit tijd voor.

 2. Ik ben ook echt een serie junkie 🙂 Toevallig dat ik geen van de door jou genoemde series volg. Op het moment ben ik How I Met Your Mother van begin tot aan het eind aan het kijken. Ook erg leuk!

 3. Ik bene cut serie verslaafd maar deze drie ken ik allemaal nog niet. (Shame on me). Vooral dokter hart lijkt me erg leuk!

 4. Deze drie series kijk ik (nog) niet! Ik ben momenteel bezig met Pretty Little Liars, New Girl en Glee. Ben op PLL en Glee een beetje uitgekeken, dus misschien ga ik wel een van deze drie kijken!

 5. Ik kijk eigenlijk nooit echt series, bijna geen tijd om tv te kijken. Het enige wat ik altijd terug keek op uitzending gemist is Penoza! 🙂

 6. Ik ben nu fan van devious maids, deze serie was een goede oplossing voor mij toen ik na Desperate Housewives helemaal gezien te hebben niet wist wat ik moest kijken 😀 Two broke girls heb ik een tijdje op internet gekeken maar de personages begonnen me na een tijde een beetje te irriteren…. Series die ik wel heel leuk vond/vind om te kijken zijn New Girl, True blood en Six feet under!

 7. super leuke tips 😀

 8. Ik ben ook echt een serie junkie haha! Vind het heerlijk om zo even tussendoor een serie te kijken, of juist lekker de hele avond alles achter elkaar.

 9. Ik ben helemaal verslaafd aan PLL.
  Liefs, xxx

 10. Scandel lijkt me wel heel erg leuk! Lekker spannend ook, daar ben ik benieuwd naar. Ik vind zelf The Vampire Diaries ontzettend leuk! Ik hou wel van dat soort romantiek en fantasy haha. Gossip Girl vond ik ook helemaal geweldig

 11. Leuke series, ik vind Scandal erg leuk!

 12. Superleuk filmpje!

 13. Stephanie zegt:

  Scandal was super!! Maar die is toch al niet meer op tv??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.