Samenwerkingen Video's

Filmpje: 5 redenen om een zonnebril te dragen

De Flip Up Shades zijn vanaf deze week gratis verkrijgbaar bij een 4-pack First Choice Cola. Ze ze op je hoofd, neem een selfie en plaats ‘m op Instagram met de hashtag #lefhebber. Dan maak je elke week kans op één van de goodieboxen ter waarde van €450,-! Kijk voor meer informatie op de website.

Deze video is gemaakt in samenwerking met First Choice Cola

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wat een grappige zonnebril! 😛

 2. Zonnebrillen zijn m’n favoriet accessoire in de zomer, dus dat moet lukken ^^

 3. Het heeft niets met de video te maken, maar met iets anders: je foto in de sidebar doet het niet! (iets met bandbreedte en photobucket)

  1. Haha, nu heb ik hem een paar keer vernieuwd en deed hij het elke keer niet, nu ik de reactie heb geplaatst is hij weer wel zichtbaar….. hmm 😛

 4. hahahahaha, ik ben dol op zonnebrillen! Maar deze sla ik even een keertje over 😉

 5. Wat een tof filmpje!

 6. Bianca zegt:

  Grappig filmpje!

 7. Super leuk fillmpje! Ik heb echt altijd een zonnebril bij me :). Ik ben zelf al eens aangereden toen ik op de fiets zat en degene in de auto mij niet zag omdat de zon laag stond en hij geen zonnebril op had…zucht…zeer belangrijk dus om een zonnebril op te hebben in de auto als de zon schijnt of als het licht fel is! 😀

 8. Leuk filmpje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.