Dit vind je misschien ook leuk...

50 reacties

 1. Gevaarlijke shoplog, want ik krijg gelijk zin om naar de Rituals te rennen:) Die shimmer wave van TBS had ik vroeger ook (andere kleur) en die was zoooo mooi!

 2. Wat een leuke aankopen allemaal!

 3. Leuk ankopen, ik vind jou shoplogs altijd heel leuk!! Waar kan je vacatures van TBS vinden? Ik zat net op de website te kijken maar daar staat niets over vacatures.

  1. Durf ik niet te zeggen, ik ben er jaren geleden terecht gekomen door gewoon binnen te wandelen en had blijkbaar veel geluk!

 4. Die blush van The Bodyshop is echt prachtig! Je andere aankoopjes zijn ook erg leuk. Wat zie je er trouwens mooi uit!

 5. Wat een leuke shoplog 🙂

 6. Wat een mooie aankopen!

 7. Hele leuke aankopen!

 8. Leuke aankoopjes! Ik ben benieuwd naar de body butter met vitamine E van TBS. De foaming shower gel van Rituals lijkt me heerlijk!

 9. Ah wat was het alweer een tijd geleden dat ik voor het laatst een video van jou bekeken had! Shame on me, want meteen werd ik weer helemaal vrolijk van je enthousiaste geklets over beauty – en bodyproducten. Heerlijk geshopt heb je ook hoor! <3 Door jou heb ik nu echt weer de neiging om morgen in Maastricht toch stiekem een geurkaars te shoppen bij Rituals. Een reden ervoor verzin ik ter plekke wel haha! ;D

 10. Wat een leuke aanloopjes!

 11. Super leuke shoplog;D
  x

 12. Leuke aankopen heb je gedaan!

 13. Leuke shoplog!!

 14. Jessica zegt:

  Hier word ik dus echt vrolijk van! Volgende week heb ik weer stage, dus ik denk dat ik dit filmpje dan tussendoor nog eens opnieuw bekijk om weer te relaxen. 🙂

 15. Shanna zegt:

  Wat een leuke aankoopjes!

  Enig idee tot wanneer je je tbs klantenkaart kan inwisselen voor een scrub?

  1. Dat was alleen vorige week, sorry!

 16. Hele leuke shoplop! De kwaliteit van je filmpjes is zo goed! En ik weet precies wat je bedoelt m.b.t. de Sunrise douchegel van Rituals, héérlijk!

 17. Wat een domme fout van L’Oréal, maar ik ben wel heel benieuwd naar dat product! Leuke dingen heb je gekocht!

 18. Leuk! Weer een shoplog 🙂 Die kaarsen van Rituals worden inderdaad duurder. Die met vijg lijkt me echt heel lekker, maar zolang ik thuis woon mag ik geen kaarsen branden, dus laten we zeggen; financiële meevaller. Haha!

 19. Milou zegt:

  Haha jij bent leuk!

 20. Hele leuke dingen heb je gekocht!

 21. Marielle zegt:

  Als je haar zo glad is (té glad) moet je alle siliconen vermijden (dimethicone, amodimethicone, dimethiconol en woorden waar -xane in zit) want siliconen maken je haar heel glad en glanzend.
  Wat je nog kan doen is er op letten dat er ook geen olien in zitten (zowel plantaardige als minerale olie) want die maken je haar ook glad.
  Extracten van bijvoorbeeld olijf olie mag dan weer wel. Volgens mij is de Olive line shampoo’s en conditioners zonder olien en ook zonder siliconen (te koop bij Action).

  Pas ook op met shampoo’s waar zware sulfaten in zitten (te zwaar is Head & Shoulders, Dove, Pantene, Herbal Essences,…) . Persoonlijk vind ik de beste shampoo’s Gliss Kur, Nivea en Schwarzkopf maar ik heb droog/ glansloos en wat beschadigd haar misschien zijn deze voor jouw haar minder goed.

  Als je haar de kleur moeielijk kan vasthouden kan het komen omdat het te droog is, beschadigd is of je (te veel) siliconen gebruikt en de verf daardoor niet tot aan je haar kan komen/ of niet goed en gewoon op de silicoon laag ligt.

 22. Leuk filmpje en leuke dingen heb je gekocht!

 23. Wat een super leuke aankopen

 24. leuk! mooie aankopen allemaal 😀

 25. Melissa zegt:

  Wat heb je leuke spulletjes gekocht zeg! Ik ben ook echt fan van de doucheschuimen van Rituals, maar die heb ik nog nie geprobeerd, ik ben voornamelijk erge fan van die roze-lijn, weet niet juist hoe die heet 😀 zalig spul is dat en hun geurkaarsen zijn ook heerlijk! Kortom, leuke shoplog meid!

 26. Charlotte zegt:

  Je ziet er super uit! Mooie ooglook en je haar zit ook heel leuk 🙂 Echt prachtig!

 27. Leuk! Ik heb nu ook zin om iets van Rituals te kopen, ruikt altijd zo lekker!

 28. Denise zegt:

  Hi char,

  Wat heb je toch leuke vlechtjes. Heb je helemaal zelf gedaan?

  Je hebt ook een mooie lipkleur. Welke is dat? Verder wens ik je een fijne avond toe.

  Gr. Denise

  1. Yep, het is een simpele visgraatvlecht die ik aan de zijkant heb gedaan. Lipstick is MAC Freckletone!

 29. Noirperle zegt:

  wat een mooie ooglook, staat je erg goed.

 30. Zo leuk om jou beauty shoplogs te zien! Ik heb ook even een scrub en body butter gescoord bij the body shop, maar dan in vineyard peach! 🙂

 31. Door jou heb ik een heerlijke scrub en goedkopere bodybutter hmmmm! 😀 Die geurkaars met vijg is inderdaad heel erg lekker, ik vind ze helaas iets te duur om ze zelf te kopen.. Ik vind het ook super jammer dat Sunrise uit het vaste assortiment is, die geur is ZO lekker! Ik kan er niet genoeg van krijgen

 32. Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de rituals shower foam!

 33. leuke aankoopjes heb je gedaan 🙂

 34. Ik ben zooooo gek op de shower foams van Rituals! 😀

 35. Heel leuke shoplog! Mijn favoriete foam van Rituals is de Yogi Flow, hmm. Ik heb nu voor de tweede keer de Vitamine E bodybutter, ik vind ‘em heerlijk! Ik wil ook graag de lotion ervan hebben, voor iets lichtere hydratatie. Ik heb toevallig zondag m’n klantenpas ingeleverd, ik heb de Shea Scrub gekozen, hmm rook lekker neutraal hihi.

 36. Leuke aankopen!

 37. Marye zegt:

  Ik heb die geurkaas van Rituals een keer gekocht tijdens de Dol Dwaze Dagen in de Bijenkorf en ik ben verslaafd aan de geur. Heerlijk!

 38. Wau een ontzettend leuke aankopen! Ik ben erg nieuwsgierig naar de kaars van rituals, lijkt me heel lekker! Je ooglook vind ik echt geweldig! Staat je erg mooi!

 39. Yvette zegt:

  Ik ren morgen gelijk naar de rituals. Ik vind die geur ook zooo heerlijk (sunrise) en baalde er zo van dat hij uit het assortiment is. Als ik niet uit bed kan komen of moe ben en ik douche ermee voel ik me gelijk een stuk beter. Hopen hopen hopen dat ze hem hier ook hebben!!

 40. danique zegt:

  Heerlijk om jezelf af en toe te verwennen. Dat heb ik laatst bij Sabon gedaan.

 41. hele leuke shoplog weer! <3

 42. Leuke shoplog zeg! :). Jezelf verwennen is geweldig, haha – helemaal bij Rituals!

 43. Dat “maakt ‘stijl’ haar golvend” product lijkt me wel iets vreemds :s Ben benieuwd naar hoe dat afloopt 🙂
  Ik moet m’n haar mss ook maar een keer opnieuw kleuren. Het is zo’n koude kleur nu :s

 44. Je bent altijd zo enthousiast en vrolijk! 🙂
  Je haar is heel leuk trouwens, misschien kan je daar ook een tutorial over doen? (:
  Ik heb die haarverf ook gebruikt in een andere kleur. Het was bij mij de bedoeling dat het niet-permanent zou zijn, maar het werd echt opgezogen door m’n haar. (Ik heb donkerblond haar en verfde het chocoladebruin.) Ik vind de kwaliteit erg goed, dus als je voor permanent wil gaan, zit je goed.

  Je oorbellen zijn echt precies de kleur van je ogen, heel mooi! Vind alleen dat je wel veel aandachtspunten hebt (oogschaduw, oorbellen, blingbling in haartjes. :D) Ik zou er een paar skippen, dan zie je er echt prachtig uit! (nu ook hoor, maar het is wat druk naar mijn smaak.)

 45. Ik hou van je vlecht, zo mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.