Video's

Filmpje: Beautymusthaves voor de zomer (Femme)

Deze week maakte ik een extra zomerse video voor Femme! Ik laat mijn favoriete zomerproducten zien, namelijk een aantal favorieten die je dit seizoen echt niet mag missen. Ik heb geprobeerd er zoveel mogelijk goedkopere alternatieven bij de noemen, zodat er voor elk budget een optie is. Veel kijkplezier! Vergeet je trouwens ook niet om je hier te abonneren op het YouTube-kanaal van Femme. We plaatsen elke werkdag een nieuwe video!

14 Comments

 • Reply
  Sheela
  4 juli 2014 at 15:26

  De BB cream van garnier lijkt me heel goed, ik heb er al veel over gelezen en wil hem ook graag kopen maar ik ben aan het wachten totdat mijn vorige BB creams op zijn x

 • Reply
  Donna Luisa
  4 juli 2014 at 16:28

  Leuk filmpje! Ik vind Clarins een fijn merk 🙂 x

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  4 juli 2014 at 16:56

  Leuk filmpje weer, lijken me fijne producten!

 • Reply
  Kelly
  4 juli 2014 at 17:24

  Leuk filmpje! Ik ben erg benieuwd geworden naar de BB cream van Garnier. De spray & go’s van Vaseline vind ik ook erg prettig.

 • Reply
  Manon
  4 juli 2014 at 18:17

  Heel leuk filmpje!

 • Reply
  Yvonne
  4 juli 2014 at 20:42

  Leuke must haves! Ik ben gek op de bruinings’drops’ van Collistar. Ook een waterige zelfbruiner in een glazen potje met een pipetje, die je kunt mengen met je dagcrème, maar ook op zichzelf is te gebruiken. Ideaal en geen vlekken! Voor mijn lichaam de Dove zelfbruiner (die je opbouwt, dus heel natuurlijk en ook geen vlekken) en de hammamscrub van Kruidvat.

 • Reply
  Yvonne
  4 juli 2014 at 20:48

  Die bb-cream van Garnier is ook mijn favoriet trouwens! Ook prima voor mijn droge huid. Deze bb-cream is gewoon niet zo vet, zodat het wel goed blijft zitten. Er gaat toch eerst een dagcrème onder. 🙂 Dat vloeibare vind ik super!

 • Reply
  chucky1012
  4 juli 2014 at 21:13

  Wat een leuke favorieten!
  Die scrub ga ik zeker kopen 😉
  Ik hoop dat die in de sale is……

  Xoxo

 • Reply
  Jana
  4 juli 2014 at 23:59

  Die lipstick vind ik erg mooi 🙂

 • Reply
  M
  5 juli 2014 at 14:42

  Ik heb de gezichtszonnebrandcrème van biodermal ook, maar als ik hem opsmeer na mijn dagcrème en over mijn gezicht wrijf, lijkt het alsof ik de crème er weer af rol. Ik gebruik zeker niet te veel. Weet jij wat ik hier aan kan doen?

  • Reply
   Marielle
   9 juli 2014 at 20:06

   Het doel van gezichtszonnebrand is dat je juist zeker niet te weinig gebruikt anders daalt de spf spectaculair! Je hebt voor je gezicht een halve theelepel spf creme nodig.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  5 juli 2014 at 19:41

  Enorm handig!

 • Reply
  Bianca
  5 juli 2014 at 21:22

  TBS heeft een nieuwe zomergeur Fijan Waterlotus, toen ik deze rook, ik ben verkocht! !!

 • Reply
  natacha
  6 juli 2014 at 14:22

  ik gebruik in de zomer een body lotion van nivea

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.