Video's

Filmpje: Beautymusthaves voor de zomer (Femme)

Deze week maakte ik een extra zomerse video voor Femme! Ik laat mijn favoriete zomerproducten zien, namelijk een aantal favorieten die je dit seizoen echt niet mag missen. Ik heb geprobeerd er zoveel mogelijk goedkopere alternatieven bij de noemen, zodat er voor elk budget een optie is. Veel kijkplezier! Vergeet je trouwens ook niet om je hier te abonneren op het YouTube-kanaal van Femme. We plaatsen elke werkdag een nieuwe video!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 Reacties

 1. De BB cream van garnier lijkt me heel goed, ik heb er al veel over gelezen en wil hem ook graag kopen maar ik ben aan het wachten totdat mijn vorige BB creams op zijn x

 2. Leuk filmpje! Ik vind Clarins een fijn merk 🙂 x

 3. Leuk filmpje weer, lijken me fijne producten!

 4. Leuk filmpje! Ik ben erg benieuwd geworden naar de BB cream van Garnier. De spray & go’s van Vaseline vind ik ook erg prettig.

 5. Heel leuk filmpje!

 6. Leuke must haves! Ik ben gek op de bruinings’drops’ van Collistar. Ook een waterige zelfbruiner in een glazen potje met een pipetje, die je kunt mengen met je dagcrème, maar ook op zichzelf is te gebruiken. Ideaal en geen vlekken! Voor mijn lichaam de Dove zelfbruiner (die je opbouwt, dus heel natuurlijk en ook geen vlekken) en de hammamscrub van Kruidvat.

 7. Die bb-cream van Garnier is ook mijn favoriet trouwens! Ook prima voor mijn droge huid. Deze bb-cream is gewoon niet zo vet, zodat het wel goed blijft zitten. Er gaat toch eerst een dagcrème onder. 🙂 Dat vloeibare vind ik super!

 8. Wat een leuke favorieten!
  Die scrub ga ik zeker kopen 😉
  Ik hoop dat die in de sale is……

  Xoxo

 9. Die lipstick vind ik erg mooi 🙂

 10. Ik heb de gezichtszonnebrandcrème van biodermal ook, maar als ik hem opsmeer na mijn dagcrème en over mijn gezicht wrijf, lijkt het alsof ik de crème er weer af rol. Ik gebruik zeker niet te veel. Weet jij wat ik hier aan kan doen?

  1. Marielle zegt:

   Het doel van gezichtszonnebrand is dat je juist zeker niet te weinig gebruikt anders daalt de spf spectaculair! Je hebt voor je gezicht een halve theelepel spf creme nodig.

 11. Bianca zegt:

  TBS heeft een nieuwe zomergeur Fijan Waterlotus, toen ik deze rook, ik ben verkocht! !!

 12. natacha zegt:

  ik gebruik in de zomer een body lotion van nivea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.