Budget Lifestyle Video's

Filmpje: Budget Fitness Tips (Femme)

Het is weer themaweek bij Femme! Deze week draait alles om budget en delen we onze beste budget-tips met jullie. Ik maakte een video met budget fitness tips en goedkope manieren om te kunnen sporten. Het excuus dat de sportschool te duur is kun je bij deze niet meer gebruiken! Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Handige en goede tips!
  Makkelijk voor thuis en lekker goedkoop 😉

 2. Wat een leuke themaweek bij Femme! Fijne tips!

 3. Wat een toffe video!

 4. laura zegt:

  een “elektrische” band?? hahaa heftig!!!

 5. Leuke video! Handige tips!

 6. Bogilates is super! En touwtje springen is zeker goed, wel heel vermoeiend haha 😉

 7. Wat een leuk artikel!

  Dumbells kopen is duur, je betaalt voor het gewicht en dan wordt je verzendkosten ook duurder. Als het kan liever in een winkel kopen. Ik heb zelf 1x online gekocht van 2kg en ik heb geen spijt van gehad. Het maakte mijn workout toch iets effectiever en merk ik dat ik iets sterker ben geworden.

  Mijn aller aller eerste workouts die ik gedownload had waren de dvds van “core rythym” en “zumba” als je van salsa en latin dance houdt, dit zijn de leuke workouts. Beide heb je het gevoel dat je danst inplaats dat je gedwongen workout moet doen.

  Ook heb ik af en toe pilates gedaan van Mary Winsor. Een deel van de dvd werkte ze aan je ass en ik vond de oefeningen leuk en effectief dus heb ik daar ook een tijdje mee gespeeld.

  Afgelopen maand heb ik de challenges van befit accomplished! 30days buttlift en de befit go summer shape. Het zijn leuke oefeningen dat Ik nu zo graag wil fitnessen in een fitness centrum maar zo duur en geen basicfit in de buurt! Aargh!

  Verder de yt kanalen: keaira lashae, tiffanyrotheworkout en xhit daily

  Gisteren nieuwe dvd workout gevonden: dancing with the stars workout en de salsa solo.

  Hmm als ik mijn verhaal terug lees ben ik meer een dans persoon voor workouts met beetje fitness.

  Als dit niks voor je is. ZOEK IETS wat je leuk vindt om te workouten. Workout moet fun blijven en niet geforceerd met tegen zin doen want anders hou je het echt niet lang vol!

  Dat boksen en de snelheid van springen en shit is niks voor mij omdat ik al snel hijg en moe van word. Dus ik zocht iets anders voor mijzelf.

  Zoek continue nieuwe dingen, als je elke dag, elke week hetzelfde bewegingen blijft doen dan wordt het ook weer saai!

  Verder krijg ik super veel motivatie van pinterest en instagram fitness hardcore gurus!

  Success girls!

  1. wow lijkt net een blogpost lol. Sorry!

 8. Ik sport zelf heel budgetproof! Gewoon thuis, op mijn matje, klaar 🙂 Het enige waar geld in kruipt zijn mijn gewichtjes en mijn outfit, that’s it, zoals jij dus 🙂

 9. Super handig al die tips! Ik sport eigenlijk helemaal nooooit. Misschien toch maar weer eens oppakken en ff kijken hoe duur het is bij mijn studie haha.

 10. Nadine zegt:

  Fitnessblender op YouTube heeft hele goeie workout video’s, zelfs waar je 1000 calorieën mee verbrand!!

 11. Bianca zegt:

  Fijne tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.