Make-up Tutorial Video's

Filmpje: ‘Chatty’ Tutorial + Dagelijkse Make-uptasje

Nagellak: OPI I Just Can’t Cope-acabana
Oorbellen: Merk weet ik niet, ze komen bij Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam vandaan

Deze keer eens een heel ander type tutorial! Ik wilde eigenlijk een video over mijn dagelijkse make-uptasje opnemen, maar bedacht me dat het leuk zou zijn om er meteen een look mee te maken! Het is een mix van allerlei verschillende merken, waarvan ik het merendeel vrijwel elke dag gebruik.

Genoemde producten:

Gezicht:

Ogen:

Lippen:

Kwasten:

 • Zoeva 104 Buffer Face Brush
 • Real Techniques Deluxe Crease Brush
 • Real Techniques Kabuki Brush
 • The Body Shop Blending Brush
 • MAC 252 Large Shader Brush
 • Real Techniques Domed Shadow Brush
 • MAC 224 Blending Brush
 • Real Techniques Retractable Bronzer Brush
 • Real Techniques Blush Brush

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Overzichtelijk filmpje. Hele transformatie! Mooie look!

 2. Mooie look! 🙂

 3. Wat een mooie look, en jou wimpers… Prachtig!!

 4. Wat een gezellig filmpje! En je hebt een mooie look gemaakt, vooral jouw wimpers zijn echt zooo mooi joh.

 5. Ik vind dit soort filmpjes juist leuk! Mooie look draag je 🙂

 6. super leuke video 😀

 7. Mooie, zachte look (:

 8. Leuk filmpje, leuke tutorial! X

 9. Hele mooie look heb je gemaakt! Je foundation geeft echt super goed verschil, prachtig.

 10. Leuke video!

 11. Ziet er mooi uit!

 12. Aletta zegt:

  Leuk filmpje en hele mooie leuk! Ik vind hem alleen wel heel erg lang…

  1. Als dit een ‘gewone’ tutorial is zou ik niet zoveel praten, maar dit is gewoon een iets ander filmpje, juist vanwege het extra geklets 😉

 13. Wat een leuk filmpje en een mooie look!

 14. knoopje zegt:

  ik heb een vraagje en ik hoop dat jij er met al je ervaring antwoord op kunt geven…. Als je last hebt van nagels waarvan het bovenste laagje loslaat (en nagelolie helpt niet), welk trind product kun je dan het beste gebruiken? De balsam of nail repair, of nog een andere?
  Ik heb al gekeken bij je oude reviews en hun website, maar ik kom er niet helemaal uit.
  Alvast bedankt!

  1. Ik heb heel veel artikelen over splijtende nagels en nagelverzorging geschreven, daar kun je meer info vinden. Ik zou ze in jouw geval allebei gebruiken, het zijn twee totaal verschillende producten die het beste in combinatie met elkaar werken.

 15. Emma zegt:

  Mooie foundation! Hij ziet er goed licht uit en neutraal van kleur. Die ga ik eens checken in de winkel. Weet jij toevallig hoe de kleur is ten opzichte van Bourjois Healthy Mix in 51 (de gewone, niet de serumvariant)? Die kleur is namelijk vrij goed voor mij, alleen een tikkeltje te donker. Als hij lichter is dan Bourjois, zou het wel eens een hele goede kleurmatch kunnen zijn.

  1. Deze is nog iets lichter en nog iets minder geel. Op dit moment is die van Bourjois te donker en te geel voor mij, maar deze is perfect 😀 Het is wel een hele andere substantie, deze is veel dekkender en iets droger, dus je moet er wel een goede hydraterende crème onder gebruiken. Ik vind ‘m in elk geval wel heel erg fijn 😀

   1. Emma zegt:

    Oh, maar ik vind die van Bourjois te “dewy”. Ik heb niet zo’n hele vette huid, maar gedurende de dag wordt het toch vet op m’n T-zone. Als ik Bourjois draag is dat nog erger. Maar goed, ik heb nog nooit een foundation gevonden die dat echt tegengaat. De natuur wint altijd, haha.

    Mijn zoektocht naar de perfecte kleur foundation gaat door. Al eens bij MAC geweest, was daar volgens hun NW20. Veel te roze en te donker… 40 euro weggegooid. Ik koop nooit meer foundation zonder een tester mee naar huis te mogen nemen.

 16. Leuk filmpje en een prachtige look 🙂

 17. Leuk filmpje en een super leuke look voor elke dag!

 18. Wat is het een leuke/gezellige video geworden. En wat een super mooie effect als je de mascara’s combineert.

 19. Flora zegt:

  Leuke video! Leuk om te zien hoe je zo snel een mooie ooglook tevoorschijn tovert 🙂
  Mag ik vragen hoe jij dan jouw wenkbrauwen hebt geknipt? Gewoon met een klein schaartje? Lijkt me best eng, ik wil het zelf ook graag proberen maar heb donkere wenkbrauwen dus een misstap zou al snel zichtbaar zijn!

 20. Heel leuk filmpje weer 🙂 as usual! 🙂

 21. Super leuke video! Prachtige look 🙂

 22. WOW! jouw wimpers zijn echt perfectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.