Video's

Filmpje: Favoriete Producten van Januari 2014

Nagellak: OPI Honey Rider
Lipstick: The Body Shop Colour Crush 215: Innocent Pink
Oorbellen: Merk weet ik niet, ze komen in elk geval bij Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam vandaan

Genoemde Producten:

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Wat een mooie producten! Heel leuk om te zien 🙂

 2. Wat een mooie favorieten weer! Ik blijf toch wel heel benieuwd naar de producten van REN, blijf er maar goede dingen over horen. De cleanser klinkt heel fijn. De nagellak van Miss Sporty vind ik ook prachtig!

 3. Wat een goede producten weer!

 4. Fijne favorieten, ik ben nu wel benieuwd naar de shampoo en conditioneer van L’oreal!

 5. Leuke favorieten heb je! Ik ben heel benieuwd naar de shampoo. De lippenbalsem van honey mania heb ik ook. En hij is inderdaad heel fijn!

 6. Ik vind je filmpjes zo leuk om te kijken!

 7. Wat een mooie producten! Ik ben heel erg benieuwd naar de olie van Syoss 🙂

 8. Ik moet echt eens vaker bij het Miss Sporty gedeelte kijken in de winkel!

 9. Super leuk filmpje 🙂

 10. De spray van Syoss heb ik ook en vind ik ook erg fijn 🙂 De blush van TBS vind ik ook echt prachtig!

 11. Leuk lijstje heb je weer :)!

 12. Wat een mooie favorieten!

 13. Leuke favorieten! 🙂

 14. Wat een leuke video! Leuk dat ik je even in het ‘echt’ heb gezien, haha!

 15. Ik zit echt zo te twijfelen of ik die Shimmer waves van TBD weer zal kopen (ik had m al eens, maar helaas kapot gevallen) Die Clarins foundation ben ik ook best benieuwd naar!

 16. Leuke favorieten!

 17. mooie favorieten heb je

 18. Wat ’n leuke favorieten 😀

 19. Mooie producten! Vind jouw favorieten filmpjes altijd erg leuk, aangezien je ook heel veel info geeft! x

 20. leuke video 😀

 21. Wat een leuke favorieten. De shimmers waves van TBS zien er echt mooi uit, en wat fijn dat je een alternatief hebt gevonden voor je MSF 😀

 22. Leuke favorieten! Ik heb best een gevoelige huid en op dit moment gebruik ik de purity van philosophy, welke voor mij heel erg fijn werkt. Als aanvullende producten lijken de aloë vera producten van tbs wel heel erg fijn. Misschien binnenkort eens een setje halen.

 23. Heel leuk filmpje!

 24. Hele mooie favorieten, ik vind de Syoss 10-in-1 Essential Wonder Oil ook erg fijn 😀 x

 25. leuke favorieten weer hoor!

 26. Mooie favorieten!

 27. Leuke favorieten!

 28. Jeee favorieten video! Ik zat er eerlijk gezegd al op te wachten 🙂 mooie favorieten!

 29. Leuke selectie weer. Dit herinnert me eraan om me weer eens iets van REN aan te schaffen 🙂

 30. Wat een fijne favorieten 🙂

 31. Balen van dat lakje van Etos. Hoop inderdaad ook dat ze snel weer in de winkel komen. Wilde m namelijk ook gaan halen van de week…

 32. Marielle zegt:

  Geloof het of niet maar slierterig haar kan komen door 2 dingen of wel teveel siliconen of je hebt je conditioner slecht uitgespoeld.

  Zelf heb ik droog haar maar als ik en shampoo en conditioner en leave-in met siliconen gebruik heb ik ook slierterig haar. Daarom gebruik ik alleen maar shampoo zonder siliconen conditioner soms met veel siliconen en soms met weinig of met geen siliconen en mijn leave in met veel siliconen of met weinig.

  Wat me juist te bennen schiet is is dat je shampoo zonder sulfaten gebruikt maar shampoo zonder sulfaten wast geen siliconen weg en hierdoor kan je haar ook slierterig worden door de grote opstapeling (build up) van siliconen in je haar. Anders moet je een shampoo gebruiken met SL(E)S. Die van Nivea voor gekleurd haar is een goede e, die van Gliss Kur voor gekleurd haar ook. Die van Gliss Kur reinigt je haar wat milder dan die van Nivea.

 33. Wat vertel jij leuk! Volgens mij is dit een van de eerste filmpjes die ik van je kijk, moet ik vaker doen! Wat tof trouwens dat je bij The Body Shop werkt, ik hou van die winkel, en van Honey Mania ook!

 34. Heeerlijk om te zien hoe enthousiast je bent over de producten, erg leuk!!
  Dat maakt het nóg leuker om naar je video’s te kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.