Video's

Filmpje: Favorieten April 2013

Het is weer tijd voor de favorieten van afgelopen maand! Ik dacht eerst dat ik niet zoveel bijzondere producten had om te laten zien, maar uiteindelijk bleek het een flinke berg te zijn. Veel kijkplezier!

Nagellak: Golden Rose Jolly Jewels 110
Oorbellen: Forever 21
Lipgloss: Clarins Natural Light Instant Lip Perfector in 05: Candy Shimmer

Genoemde Producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Vrolijk filmpje en leuke favorieten!
  Ik ben nu zelf de Essence mascara aan het testen, maar ik weet het nog niet helemaal wat ik er van vind.. Er komt zoveel mascara van het borsteltje, zelfs na schrapen langs de kant, dat mijn wimpers helemaal aan elkaar plakken. Had jij dit ook? Of heb ik toevallig een verkeerde te pakken?

  1. Het hangt er heel erg vanaf hoe je het borsteltje houdt! Er zitten tussen de haren een soort groeven, dus misschien moet je het borsteltje iets draaien. Daarnaast heb ik ook gemerkt dat je het borsteltje beter niet kun afvegen langs de zijkant, omdat dan de mascara ongelijk verdeeld wordt over de borstel. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat hij niet goed bij jouw wimpers past, mascara is superpersoonlijk!

 2. Wat een vrolijke video en wat ben je leuk! 😀

 3. Super mooie producten!

 4. Nina zegt:

  Toevallig, mijn moeder had het ook al over de makeup remover van de Aldi, had ze ergens opgepikt 😛

  Mascha had een tijdje terug geloof ik een over de catrice eyebrow filler. Als je de gel met een kwastje aanbrengt zit het heel anders en veel ‘steviger’ en mooier. Ik gebruik hem nu omdat mijn MUFE eyebrow gel bijna op is en de sephora hem niet meer heeft 🙁

  1. Dat had ik ook bij Mascha gezien, maar dan is Aqua Brow daar toch wat beter voor… Ik gebruik ‘m nu gewoon om even snel m’n wenkbrauwen mee te accentueren. Daar werkt hij perfect voor!

 5. Mooie favorieten! Ik ben nu toch wel benieuwd geworden naar die wenkbrauw filler van Catrice.

 6. Wat een leuke favorieten zeg!

 7. Leuke favorieten! Ik vind de catrice eyebrow filler ook heel fijn. De essence mascara ben ik ook aan het uitproberen maar ik moet nog een beetje uitvinden hoe want hij maakt soms echt spinnenpoten van mijn wimpers.

  1. Waarschijnlijk scheelt het als je het borsteltje net iets anders draait, soms heb ik dat inderdaad ook!

 8. Wat weer een mooie producten 🙂 !

 9. laura zegt:

  naar welke sportschool ga jij? ben ook nog op zoek naar een fijne sportschool in het centrum.

  1. I.v.m. privacy zet ik het hier niet neer, maar hij zit in elk geval niet in het centrum (ben uit de buurt daar verhuisd, maar m’n contract loopt er nog door). Sorry!

 10. Erg leuke video! Die Dior lakjes zijn zo mooi 🙂

 11. Leuk filmpje en fijne producten.

 12. Cheryl zegt:

  Ik gebruik de oogmakeupremover van Biocura al een aantal maanden en ben er ook ontzettend enthousiast over! Heb inmiddels ook de blauwe en roze tonic, de blauwe is naar mijn beleving wat agressiever dan de roze. Daarnaast zweert mijn moeder bij de dag- en nachtcrème van Biocura. Helaas heb ik ervaren dat de gel eyeliner van catrice (misschien ook andere merken) er niet echt lekker afgaat met deze remover.. Dus dat is jammer. Maarja, wat wil je voor zo’n€1,39 ..

  1. De dagcrème wil ik ook nog een keer proberen! Bij mij gaat m’n eyeliner er altijd wel goed af met deze remover, maar dat kan inderdaad per soort verschillen 🙂

 13. Mooie favorieten allemaal!

 14. Ha ik zie een aantal van mijn favorieten staan in jouw lijstje! Ook ik vind Biocura Oogmake-up Verwijderaar echt een topper. Ik heb een super, of zal ik zeggen overgevoelige huid en dit is de enige die geen uitslag geeft. Ik heb laatst in Duitsland ook nog een facewash gekocht van Biocura, binnenkort ga ik die proberen (eerst even mijn oude opmaken).
  Qua dagcremes: Ik heb jaaaaren die blauwe potjes van Biocura gebruikt, was een “dupe” van Lancaster Revolganic (scheelde toch zo’n 40 euro per potje).

  Jaaaa de Clarins lip perfectors zijn zo fijn!! Geen glitters maar glanst wel heel mooi.

 15. ik ben ook echt gek op de kwasten van real techniques!

 16. Mooie selectie. Ik heb zoooo veel zin om die Real Techniques kwasten ook te kopen…

 17. Really like the nailpolish from Dior!

 18. Ik ben het helemaal met je eens over die kwast van Real Techniques, want wat is ‘ie enorm fijn en veelzijdig! Ik gebruik ‘m iedere dag met zo ontzettend veel liefde en plezier en mijn oogschaduw zit er echt een heel stuk mooier door. 🙂

 19. Ik vind je filmpjes echt heel fijn om naar te luisteren en te kijken! Die mascara van Essence vind ik ook heel fijn, hij heeft bij mij nog niet mijn Max Factor verslagen, maar kan wel gebeuren hihi. Spring Ball vind ik zo’n mooi kleurtje, ik kan er geen genoeg van krijgen!

 20. Cynthia zegt:

  ik heb een vraagje : is de oogmake-up remover van Biocura beter dan die van Yves Rocher die je ook wel eens genoemd hebt in je filmpjes?

  leuk filmpje trouwens weer! super!

 21. lien zegt:

  Hoi,
  kan je eens een filmpje opnemen van deze look?

 22. Leuk filmpje! Wat leuk om te weten dat de oogmakeupremover van de Aldi goed is. Misschien neem ik hem de volgende keer dan ook eens mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.