Video's

Filmpje: Favorieten April 2013

Het is weer tijd voor de favorieten van afgelopen maand! Ik dacht eerst dat ik niet zoveel bijzondere producten had om te laten zien, maar uiteindelijk bleek het een flinke berg te zijn. Veel kijkplezier!

Nagellak: Golden Rose Jolly Jewels 110
Oorbellen: Forever 21
Lipgloss: Clarins Natural Light Instant Lip Perfector in 05: Candy Shimmer

Genoemde Producten:

27 Comments

 • Reply
  Evelien
  3 mei 2013 at 08:34

  Vrolijk filmpje en leuke favorieten!
  Ik ben nu zelf de Essence mascara aan het testen, maar ik weet het nog niet helemaal wat ik er van vind.. Er komt zoveel mascara van het borsteltje, zelfs na schrapen langs de kant, dat mijn wimpers helemaal aan elkaar plakken. Had jij dit ook? Of heb ik toevallig een verkeerde te pakken?

  • Reply
   Charlotte
   3 mei 2013 at 08:37

   Het hangt er heel erg vanaf hoe je het borsteltje houdt! Er zitten tussen de haren een soort groeven, dus misschien moet je het borsteltje iets draaien. Daarnaast heb ik ook gemerkt dat je het borsteltje beter niet kun afvegen langs de zijkant, omdat dan de mascara ongelijk verdeeld wordt over de borstel. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat hij niet goed bij jouw wimpers past, mascara is superpersoonlijk!

 • Reply
  Ashleey
  3 mei 2013 at 08:41

  Wat een vrolijke video en wat ben je leuk! 😀

 • Reply
  femketje
  3 mei 2013 at 08:45

  Super mooie producten!

 • Reply
  Nina
  3 mei 2013 at 09:11

  Toevallig, mijn moeder had het ook al over de makeup remover van de Aldi, had ze ergens opgepikt 😛

  Mascha had een tijdje terug geloof ik een over de catrice eyebrow filler. Als je de gel met een kwastje aanbrengt zit het heel anders en veel ‘steviger’ en mooier. Ik gebruik hem nu omdat mijn MUFE eyebrow gel bijna op is en de sephora hem niet meer heeft 🙁

  • Reply
   Charlotte
   3 mei 2013 at 12:48

   Dat had ik ook bij Mascha gezien, maar dan is Aqua Brow daar toch wat beter voor… Ik gebruik ‘m nu gewoon om even snel m’n wenkbrauwen mee te accentueren. Daar werkt hij perfect voor!

 • Reply
  Joyce
  3 mei 2013 at 09:14

  Mooie favorieten! Ik ben nu toch wel benieuwd geworden naar die wenkbrauw filler van Catrice.

 • Reply
  Sofie
  3 mei 2013 at 09:14

  Wat een leuke favorieten zeg!

 • Reply
  Marlies
  3 mei 2013 at 09:29

  Leuke favorieten! Ik vind de catrice eyebrow filler ook heel fijn. De essence mascara ben ik ook aan het uitproberen maar ik moet nog een beetje uitvinden hoe want hij maakt soms echt spinnenpoten van mijn wimpers.

  • Reply
   Charlotte
   3 mei 2013 at 12:47

   Waarschijnlijk scheelt het als je het borsteltje net iets anders draait, soms heb ik dat inderdaad ook!

 • Reply
  Suzanne
  3 mei 2013 at 09:36

  Wat weer een mooie producten 🙂 !

 • Reply
  laura
  3 mei 2013 at 09:59

  naar welke sportschool ga jij? ben ook nog op zoek naar een fijne sportschool in het centrum.

  • Reply
   Charlotte
   3 mei 2013 at 12:46

   I.v.m. privacy zet ik het hier niet neer, maar hij zit in elk geval niet in het centrum (ben uit de buurt daar verhuisd, maar m’n contract loopt er nog door). Sorry!

 • Reply
  Vera
  3 mei 2013 at 10:25

  Erg leuke video! Die Dior lakjes zijn zo mooi 🙂

 • Reply
  Edith
  3 mei 2013 at 10:33

  Leuk filmpje en fijne producten.

 • Reply
  Cheryl
  3 mei 2013 at 11:05

  Ik gebruik de oogmakeupremover van Biocura al een aantal maanden en ben er ook ontzettend enthousiast over! Heb inmiddels ook de blauwe en roze tonic, de blauwe is naar mijn beleving wat agressiever dan de roze. Daarnaast zweert mijn moeder bij de dag- en nachtcrème van Biocura. Helaas heb ik ervaren dat de gel eyeliner van catrice (misschien ook andere merken) er niet echt lekker afgaat met deze remover.. Dus dat is jammer. Maarja, wat wil je voor zo’n€1,39 ..

  • Reply
   Charlotte
   3 mei 2013 at 12:44

   De dagcrème wil ik ook nog een keer proberen! Bij mij gaat m’n eyeliner er altijd wel goed af met deze remover, maar dat kan inderdaad per soort verschillen 🙂

 • Reply
  Charile
  3 mei 2013 at 11:20

  Mooie favorieten allemaal!

 • Reply
  Sandra
  3 mei 2013 at 14:23

  Ha ik zie een aantal van mijn favorieten staan in jouw lijstje! Ook ik vind Biocura Oogmake-up Verwijderaar echt een topper. Ik heb een super, of zal ik zeggen overgevoelige huid en dit is de enige die geen uitslag geeft. Ik heb laatst in Duitsland ook nog een facewash gekocht van Biocura, binnenkort ga ik die proberen (eerst even mijn oude opmaken).
  Qua dagcremes: Ik heb jaaaaren die blauwe potjes van Biocura gebruikt, was een “dupe” van Lancaster Revolganic (scheelde toch zo’n 40 euro per potje).

  Jaaaa de Clarins lip perfectors zijn zo fijn!! Geen glitters maar glanst wel heel mooi.

 • Reply
  martina
  3 mei 2013 at 14:23

  ik ben ook echt gek op de kwasten van real techniques!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  3 mei 2013 at 15:12

  Mooie selectie. Ik heb zoooo veel zin om die Real Techniques kwasten ook te kopen…

 • Reply
  Your Outfit Today
  3 mei 2013 at 20:50

  Really like the nailpolish from Dior!

 • Reply
  Roxanne
  3 mei 2013 at 22:57

  Ik ben het helemaal met je eens over die kwast van Real Techniques, want wat is ‘ie enorm fijn en veelzijdig! Ik gebruik ‘m iedere dag met zo ontzettend veel liefde en plezier en mijn oogschaduw zit er echt een heel stuk mooier door. 🙂

 • Reply
  Kimberly
  4 mei 2013 at 07:47

  Ik vind je filmpjes echt heel fijn om naar te luisteren en te kijken! Die mascara van Essence vind ik ook heel fijn, hij heeft bij mij nog niet mijn Max Factor verslagen, maar kan wel gebeuren hihi. Spring Ball vind ik zo’n mooi kleurtje, ik kan er geen genoeg van krijgen!

 • Reply
  Cynthia
  7 mei 2013 at 11:09

  ik heb een vraagje : is de oogmake-up remover van Biocura beter dan die van Yves Rocher die je ook wel eens genoemd hebt in je filmpjes?

  leuk filmpje trouwens weer! super!

 • Reply
  lien
  8 mei 2013 at 13:33

  Hoi,
  kan je eens een filmpje opnemen van deze look?

 • Reply
  Jana
  20 mei 2013 at 16:49

  Leuk filmpje! Wat leuk om te weten dat de oogmakeupremover van de Aldi goed is. Misschien neem ik hem de volgende keer dan ook eens mee.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.