Video's

Filmpje: Favorieten Februari 2012

Favorieten (klik op de links voor het bijbehorende artikel):

Nagellak: Essence Fall For Me (discontinued) met Kiko flakie/glitter-topcoat
Oogschaduw: MAC Call Me Bubbles-palette uit de Shop/Cook-collectie
Oorbellen: Forever 21

De tutorial met Catrice It’s Toffeeful en MAC Redhead MSF vind je hier.

28 Comments

 • Reply
  Bellachique
  5 maart 2012 at 18:47

  Salmon and Garfunkel staat op mijn lijstje :). Al die lakjes zijn echt zo leuk! De Catrice oogschaduw is ook heel mooi, ik heb erover getwijfeld om hem ook te kopen :).

 • Reply
  Miranda
  5 maart 2012 at 18:56

  Essence Night In Vegas wil ik ook nog een keer proberen, ik vind dat zo’n mooie topcoat;D

 • Reply
  sammy
  5 maart 2012 at 19:02

  ik ben echt altijd gefascineerd door jou ooglooks! ik vind ze altijd zo mooi
  en ik heb door jou ook gelijk zin om morgen naar de stad te gaan en het kruidvat leeg te kopen

 • Reply
  Esmay
  5 maart 2012 at 19:51

  Mooie favorieten heb je. Veel budget ook wel! Die flakie nagellak van Essence snap ik heel goed dat ‘t een favoriet is! Die MAC MSF in Redhead vind ik echt prachtig <3

 • Reply
  anne
  5 maart 2012 at 20:03

  ik heb salmon&garfunkel ook, en hij lakt 50/50, hij dekt binnen 3 laagjes maar droogt onzettend langzaam, na een kwartier ofzo was die nog nat, nouja indrukbaar (het verschroof) en laat ik nou heeel ongeduldig zijn haha, maar het is idd een prachtig kleurtje! ik ben bleek maar door die nagellak lijken mijn handen zowel getint, ik ben ook helemaal gek op deze nagellak!!

 • Reply
  Tedje
  5 maart 2012 at 20:06

  Heel leuk filmpje! Ik vind dat je altijd zo spontaan bent, heerlijk! Je kan ook zo lekker vlot praten 🙂

 • Reply
  Joyce
  5 maart 2012 at 20:47

  Wat ben je toch altijd heerlijk enthousiast! Maakt niet alleen de video leuker om te kijken, maar maakt mij ook stiekem nóg nieuwsgieriger naar de producten die je laat zien. Je ooglook vind ik trouwens erg geslaagd, misschien is het een idee om hier een tutorial over op te nemen. Zeker, omdat kopertinten heel geschikt zijn voor meerdere huidstinten en haarkleuren!

 • Reply
  Charile
  5 maart 2012 at 21:20

  Leuk filmpje 😀 en mooie producten!
  x

 • Reply
  Mia
  5 maart 2012 at 21:23

  Heel leuk filmpje!
  Ik word er spontaan vrolijk van 🙂
  Salmon & Garfunkel is bij mij ook helaas aan de dikke kant en het duurt lang voordat hij droogt. Bummer!

 • Reply
  Samantha
  5 maart 2012 at 21:27

  Ik vind je filmpjes echt geweldig. De manier waarop je praat, I love it! I want more, I want more, haha. 🙂

 • Reply
  Marijne
  5 maart 2012 at 21:46

  Als je Walk on Air hebt heeft het dan nog zin om ook nog Salmon & Garfunkel te kopen? Want volgens mij lijken ze best veel op elkaar. Zou je die twee ook naast elkaar kunnen swatchen?

  • Reply
   Charlotte
   5 maart 2012 at 21:51

   Ik heb in het andere artikel al op je comment gereageerd. Ik vind ze niet op elkaar lijken!

   • Reply
    Marijne
    6 maart 2012 at 17:35

    Dankjewel. Dat had ik nog niet gezien.

 • Reply
  Tessa
  5 maart 2012 at 21:52

  Eerste dat me opviel was je ooglook, wat ontzettend mooi! Werd gelijk benieuwd welke oogschaduw je ervoor gebruikt hebt, maar toen zei je dat het een nieuw palletje van mac was. Laat ik die nou heel toevallig gekocht hebben haha. Leuke favorieten, ik ben zelf ook erg blij verrast door de nieuwe producten van catrice en essence.

  Ik vroeg me af of je ook een artikel online hebt staan over gezichts serums? Ik ben op zoek naar een serum voor de ‘jonge’ huid (21 jaar) tegen littekens en roodheid, en het liefst een beetje ‘budget’. Heb al een serum van kruidvat en olaz gebruikt maar was hier niet zo tevreden over. heb jij misschien een tip?

 • Reply
  MySuperSweetLife
  5 maart 2012 at 22:25

  Leuke favorieten! Die mango whip body lotion lijkt me ook wel wat!
  Liefs

 • Reply
  Janneke
  5 maart 2012 at 22:55

  Jaaa, zo leuk om weer een filmpje van je te zien!
  Leuke spulletjes! Oh its toffeeful heb ik ook. Ik moet er inderdaad een beetje aan wennen, maar in combinatie met Go Charlie Brown, is hij erg mooi!
  Je ziet er leuk uit trouwens! Mooie look hoor!

 • Reply
  Vera
  5 maart 2012 at 23:36

  Mooie favorieten!

 • Reply
  noraly_siemerink
  6 maart 2012 at 15:25

  Leuk filmpje 🙂 Zou je een tutorial willen maken van je ooglook en dan met producten van budget die in de buurt komen bij de kleuren van mac? Xoxo

  • Reply
   Kim
   6 maart 2012 at 21:21

   Ja, daar ben ik ook wel erg nieuwsgierig naar. heb al verschillende van inglot gezocht, maar volgens mij lijkt het er niet echt op.. Lijkt catrice dalai drama niet op de fresh daily kleur?

   • Reply
    Charlotte
    6 maart 2012 at 23:06

    Een budget-look zit er niet in, voor deze look heb ik toch echt de kleuren uit m’n MAC-palette nodig (anders wordt hij lang niet zo mooi, haha!). Fresh Daily lijkt inderdaad op Dalai Drama, daar zal ik een keertje een andere look mee maken, ok? 😉

    • Reply
     Kim
     7 maart 2012 at 00:17

     Oh top, dan ga ik die morgen halen! De andere kleurtjes heb ik namelijk al in mijn stash zitten… Kan je een keer laten zien hoe je de look hebt gemaakt met het palette? 🙂

 • Reply
  Nicole
  6 maart 2012 at 17:11

  leuk filmpje, hele fijne favorieten!

 • Reply
  Nicky
  6 maart 2012 at 17:35

  De Blonde msf is er nog wel in Amsterdam! die heb ik vandaag gekocht

  • Reply
   Charlotte
   6 maart 2012 at 23:07

   Mooi zo! Was dat bij de counter of de Pro Store?

 • Reply
  astrid
  6 maart 2012 at 17:50

  Mijn dermatoloog waarschuwde mij dat ik in de winter niet een crème met een hoge spf moet gebruiken (hoger dan spf 15). Dit zou te zwaar zijn voor de huid.

  • Reply
   Charlotte
   6 maart 2012 at 23:06

   Hangt van de huid af, waarschijnlijk. Bij mij werkt deze perfect, ook in de winter!

 • Reply
  Ceren
  6 maart 2012 at 18:33

  Nog even over het verschil in de nagellak van Salmon en Garfunkel.
  Het licht er echt aan hoe je lakt en hoeveel lak je op je kwast neemt!
  Ik heb Am I blue or Green en die vond ik echt waar VERSCHRIKKELIJK om te lakken.
  Gisteren pakte ik hem weer en streek ik zeg maar licht af aan 1 kant en deed die dikke klodder op mijn nagel. Het ging echt perfect helemaal geen strepen meer. Dus je moet gewoon niet te bang zijn om meer nagellak aan te brengen. Natuurlijk spreek ik uit eigen ervaring:) en is dit anders per persoon. Just a tip

 • Reply
  Ilse
  12 maart 2012 at 21:02

  Ik had een vraag over een product van de bodyshop die jij volgens mij graag gebruikte. Ik weet niet de exacte naam, iets van vitamine e serum? Ik had bij de ici paris en sample van sisley gekregen voor onder je dagcreme en vind deze erg fijn maar sisley is dacht ik nogal duur. Mijn huid is erg droog en ik heb ook last van acne en door dit product is het een stuk beter geworden. Is die van de bodyshop geschikt voor mij?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.