Video's

Filmpje: Favorieten Mei 2012

 • The Body Shop Beautifying Oils
 • Essie Tart Deco
 • Estée Lauder Advanced Night Repair
 • Clinique Redness Solutions Soothing Cleanser en Daily Relief Cream
 • Decubal Peeling
 • Rituals Sunrise Foaming Showergel Sensation
 • Maybelline Dream Mat Powder
 • Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara
 • Yves Saint Laurent Effet Faux Cils Shocking Mascara

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Suzanne zegt:

  Wat een leuk vrolijk filmpje! Fijn dat je al je tentamens hebt gehaald in een keer, dan heb je dat shoppen wel weer verdiend!

  De producten die je noemt vind ik allemaal best prijzig, maar ik denk dat ik de decubal peeling ook eens ga proberen.

 2. Demi zegt:

  ik ben benieuwd naar de lakjes van Essie, wij hebben alleen maar zo’n kartonnen schap zegmaar. hoop dat dat niet zo blijft maar dat er wat meer komt.

  leuke favorieten, sommige dingen erg duur. ben wel benieuwd naar die olie van TBS en naar Essie tart deco.

 3. Wat een leuk filmpje weer 😀 Erg mooie producten! Dat lakje van Essie wil ik echt graag 🙂
  En echt super dat je alles hebt gehaald van je studie!

 4. Daar zitten ook een aantal favorieten van mij tussen ! Leuk filmpje !

 5. Leuke producten, ben benieuwd naar de olie van TBS!

 6. Leuk filmpje! Heel wat producten zijn ook mijn favo’s, zoals de ANR en Essie-lakjes. Zelf ben ik überfan van YSL Volume Effet Faux Cils (de ‘gewone’ versie). De Shocking heb ik ook al eens gekocht, maar die vond ik dan toch niet beter dan de originele versie.

 7. Mooie favorieten! Essie Tart Deco blijft zó mooi! En Maybelline Dream Mat poeder is the best!

 8. Annelies zegt:

  ik zou me wel eens durven wagen aan de ysl volume effet faux cils shocking, aangezien je zegt dat hij dikte geeft. dat is wat ik zoek in een mascara. ik gebruik nu dior diorshow en vind hem niet fijn.

 9. Hanna zegt:

  oh the beautyfying oils gebruik ik als haar masker. Ik masseer ze in in mijn hoofdhuid en dan was ik het er de volgende ochtend uit. Helpt tegen roos!

 10. Esmee zegt:

  Wat goed dat je al je tentamens hebt gehaald! gefeliciteerd!

 11. anouchka zegt:

  ik zeg beter laat dan nooit 😛

 12. Die olies van TBS ruiken zo goed! Ik heb er gisteren die met Shea gekocht en ik ga je tips zeker gebruiken 😉

 13. Hartstikke leuk dat je alsnog de moeite hebt genomen om een favorieten-video op te nemen hoor Charlotte! : D Je bent altijd zo enthousiast en spontaan. Je hebt me in ieder geval al ontzettend nieuwsgierig gemaakt naar de multifunctionele oliën van the Body Shop, sounds good!

 14. Dounia zegt:

  Gefeliciteerd!!! 😀

 15. Linsey zegt:

  leuke producten! Ik heb die douchegel van rituals ook en toevallig gisteren geprobeerd, en oh, die ruikt echt zo lekker! Eerst kwam er idd heel weinig uit en toen had ik opeens echt 2 handen vol schuim hahaha! Maar ik vind hem ook echt zo lekker, heb ook dezelfde geur 🙂

  En gefeliciteerd met je tentamens!

 16. leuk filmpje!!! En ik vind t helemaal niet te laat hoor. Je hebt ook mensen die al een filmpje maken als de maand nog niet eens voorbij is… da’s pas raar.

 17. ellen zegt:

  gefeliciteerd 🙂

  ik vind het helemaal niet lastig dat het filmpje wat later is, ik vind het zelfs leuk. dan zijn al die filmpjes wat meer verspreid en dan moet je niet zo lang wachten op het volgende filmpje

 18. Ilona zegt:

  Haha ik moest wel lachen over wat je zei over die mascara’s! Ik ben zelf ook echt alleen maar tevreden met de Max Factor False lash effect mascara! En dan koop ik wel eens een nieuwe maar dan bevalt ie toch weer niet, dus krijgt een vriendin van me ze weer. En de essie tart deco is inderdaad een heerlijk lakje!

 19. Lot zegt:

  Dit is niet aanvallend bedoeld: maar ik vroeg het mij toch af!
  Je ben toch een vegetariër ? Ik begrijp dan niet zo goed, dat je zoveel producten gebruikt en promoot doe op dieren Zijn getest…

 20. Lot zegt:

  Doe moet die zijn

 21. Je ziet er ongelofelijk vrolijk uit! super! maar logisch natuurlijk, gefeliciteerd!
  Tart deco heb ik ook, maar ik vond hem nog al fel. Favorieten filmpjes vind ik altijd zo leuk! 🙂

 22. Wat een leuk filmpje weer! Wat goed dat je al je tentamens hebr gehaald. Het zijn leuke favorieten! De Tart Deco van Essie en de mascara van YSL heb ik ook en ik ben ook echt fan van ze. Ik gebruik de mascara bijna elke dag :).

 23. Cynthia zegt:

  Hoi,
  Mischien is het ook wel leuk om naar de limited edition tekijken van Yves Rocher.
  Want je houd toch van lekkere fruitige body producten?
  Je heb verschillende geuren zoals:
  ananas-kokos
  mango-passievrucht
  Framboos
  vanille
  kokos
  haver (beetje vreemd)
  olijf
  braam
  perzik

  En het leuke is het is dat ze budget-vriendelijk zijn.

 24. Marielle zegt:

  Diet er leuk uit allemaal! Maar ik heb zelf ook de Maybelline Dream Mat poeder gehad en voor mijn huidtype (snel vet en onzuiver) vond ik hem helemaal niet geschikt. Ik kreeg er snel puistjes van en na 2 uren ging mijn gezicht weer glimmen, echt veel glimmen!

  Ik denk persoonlijk dat deze poeder het meest geschikt is voor mensen met een droge, normale en misschien ook gemengde huid.

  Die douchegel van Rituals wil ik ook wel een keer proberen! Maar zitten er SL(E)S in?

 25. Super leuk filmpje!

 26. leuk filmpje! Die mascara van Armani ziet er echt heel mooi uit! x

 27. Mooie favorieten weer! Ben echt benieuwd nu naar die beautifying oils van The Body Shop.

 28. Malissa zegt:

  Super leuk filmpje en gerbuik zelf ook Maybelline dream matte en ben er zelf heel tevreden over. Laatst in de aanbieding gekocht, misschien ook interresant voor jullie http://www.onlinemakeup.nl/maybelline-powder-dream-matte

 29. Lysanne zegt:

  Mijn favorieten zijn ook de Estée Lauder Advanced Night Repair en Clinique Redness Solutions Soothing Cleanser !!
  De Decubal ga ik gauw eens proberen, bedankt voor de tip!
  Mooie ooglook heb je trouwens weer op, welke kleuren oogschaduw heb je gebruikt??

  1. Ik weet het niet meer, volgens mij een paar kleuren van de Baked To Last van The Body Shop, maar verder heb ik eigenlijk geen idee meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.