Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Katja zegt:

  Heerlijk filmpje om naar te kijken! En je make up is echt zo mooi gedaan!!

 2. Linh zegt:

  Favorieten van de maand zijn mijn favoriete filmpjes, leuke favorieten 🙂

 3. Melissa zegt:

  Leuk filmpje! En heeel veel succes met je tentamens en scriptie!

 4. Jessica zegt:

  Het viel me meteen op dat je echt straalt in het filmpje!
  Leuk om je zo enthousiast te horen vertellen over je favorieten. 🙂

 5. yay! mooie favorieten 😀
  ik snap precies waar je nu door heen gaat met die scriptie, ik had het vorig schooljaar >.<

 6. Leuk om weer een filmpje van je te zien!heel veel succes net je scriptie!

 7. Ik heb mijn scriptie net deze week ingeleverd, ben blij dat ik er vanaf ben. Ik wens je nog heel veel succes ermee! Die bronzer van Rimmel heb ik trouwens ook, vind hem ook erg fijn 🙂

 8. Suzanne zegt:

  Leuke favorieten! Ik zit te wachten op Jinx, heb hem laatst besteld op eBay, deze nagellak is te mooi om niet te hebben!

  Veel succes met je scriptie, wees niet te streng voor jezelf, je kan het!

 9. Een erg leuk filmpje! Leuke favorieten!

 10. Leuk fimpje en fijne favorieten!

 11. aah ik weet hoe het voelt, gelukkig ben ik al klaar met mijn scriptie maar ik herken je stress! Leuke favorieten heb je deze maand, ik ben ook wel heel benieuwd geworden naar de OPI lakjes!

 12. Oh, en nog veel succes natuurlijk!

 13. Leuke favorieten en filmpje! Haha ik keek eerst naar buiten of er een auto alarm af ging *stom*

 14. Leuk filmpje! Fijne favorieten heb je. Succes met je scriptie meid!

 15. leuk filmpje! mooie favoriete ook

 16. Ik heb mijn scriptie laatst ook geschreven en was inderdaad heeel stressvol en veel werk! Maar mijn harde werk heeft wel veel resultaat gehad, ik had er een 9,5 voor! Die foundation van Bourjois vind ik ook erg fijn, ik heb de nieuwere versie! Die bronzer van Rimmel vind ik trouwens ook erg fijn. Veel succes nog met je scriptie!!! Je kan het 😀

 17. Sanne Marlijn zegt:

  Leuk filmpje met mooie producten! De nagellak is inderdaad fantastisch. Helaas draag ik altijd kleuren waar ik rood/goud niet goed bij kan matchen. Ik heb vorig jaar dezelfde scriptie stress gehad… Met dezelfde studie ook nog, haha (taal & communicatie aan de UvA). Maar als het erop zit mag je trots zijn!

 18. Mooie selectie 🙂 Gelukkig is het al jaaaaaren geleden dat ik aan een scriptie moest werken.

 19. Tessa zegt:

  Wauw! Wat een leuk filmpje weer! Je straalt echt! Ik word altijd zo vrolijk van je filmpjes!

 20. Mooie favorieten!

 21. Ik word zo vrolijk van je filmpjes!

 22. Die foundation van Bourjois wil ik wel heel graag proberen. Want ik ben nog opzoek naar een niet al te dure lichte foundation. Hopelijk is de ondertoon niet al te roze want ik heb een vrij gele ondertoon.

 23. Leuke favorieten!

 24. Zoveel en wat een fijne producten

 25. Marielle zegt:

  Je gelooft het misschien niet maar door chronosch je huid te gaan irriteren met ingredienten zoals parfum (ook als het onderaan de ingredientenlijst staat is het slecht), propylene glycol (als het in het eerste 1/3 van de ingredientenlijst staat),… kan je vroegtijdige huidveroudering in de hand werken met de lelijke pigmentvlekken er bij en zelfs ook acne. Veel mensen hebben zo van die kleine bobbeltjes in hun gezicht die lijken op puisten maar als je ze uitknijpt komt er geen talg uit maar wel water/ vocht dan is de kans heel groot dat dit komt door verkeerde ingredienten in je beautyproducten, ook roodheid en rode vlekken kunnen door dit komen.
  Het is dus niet omdat je huid niet heftig reageerd op producten met verkeerde ingredienten of als je huid niet gevoelig is voor zo’n producten toch kan ze vroegtijdig verouderen door steeds chronisch gerriteerd te worden door parfum, propylene glycol,PEG,…
  Mijn huid is hier het groote voorbeeld van omdat ik vroeger een huid had die op niks allergisch reageerde en alles van cosmetica kon gebruiken (mijn huid werd jaren chronisch geirriteerd en nu zit ik met de gevolgen van een allergie voor die slechte stoffen contact dermatitis dus. En dat krijg je dus door veel in contact te komen met die schadelijke stoffen.

 26. Anna zegt:

  Altijd als ik je filmpjes kijk moet ik denken aan April van Greys’s Anatomy!

 27. Super leuk! Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar die nagellak. Misschien toch maar halen….

 28. leuke producten hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.