Video's

Filmpje: Favorieten Mei 2014

Nagellak: Barry M Peach Melba + Catrice Two Million Dollar Baby
Oorbellen: Accessorize
Lippen: Maybelline Babylips Cherry

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Mendy zegt:

  Lange filmpjes zijn wat mij betreft niet erg hoor! “Verzoekjes voor filmpjes”; je ochtendroutine, weer zo’n leuk artikel over sporten en eten wat je laatst ook had, een artikel over budgetfoundations voor mensen met zo’n lichte huid als jij(zelfs de lichtste photofinish is voor mij nog te donker), make up tutorials voor bijvoorbeeld officiële gelegenheden zoals bruiloften, een leuke zomerse make up tutorial. Ik kan nog wel een hele lijst noemen maar zal me inhouden;-) je site is inderdaad lekker fris geworden!

 2. De Keratine shampoo lijkt me fijn! Ik heb ook altijd dat mijn haar zo vet wordt van herstellende shampoo’s, dus ik kan hem goed gebruiken :).

 3. Leuk filmpje! En wat is je lay-out mooi!

 4. Wat een heerlijke favorieten weer! Je lay-out is trouwens echt prachtig geworden XXX

 5. oeh love die glitterlak van CG! je layout ziet er strak uit!

 6. Leuke lay-out met dat geel!

 7. Joyce zegt:

  Misschien een ideetje om een eetdagboek te filmen?
  Lijkt me erg leuk om te zien!

 8. De foaming gels van Rituals vind ik ook heel fijn. En wat een mooie lakjes allemaal!

 9. Die shower foam van Rituals is echt heerlijk! Ik ben sowieso fan van de textuur van de shower foams, en de geur van deze is echt super.

 10. Oeeeh ! Wat een leuk fimpje weer, je layout is leuk geworden`!

 11. wat een leuk filmpje. Wat een gezelligheid, ik word er helemaal vrolijk van:)

  Vind je lay-out erg mooi geworden.

  fijne zondag!

 12. knoopje zegt:

  Mooie layout!
  Ik ben (altijd haha) op zoek naar een goede bruine budget mascara voor volume en krul. Heb jij misschien een tip? Die van catrice en essence of bv maybelline zijn er alleen in het zwart 🙁
  Ik gebruikte vroeger altijd de gewone false lash effect (ik geloof zelfs omdat jij hem aanraadde!), maar die is vrij duur en wordt helaas niet meer in bruin gemaakt. Die met de paarse huls die er nog wel in het bruin is vind ik helemaal niet goed.
  Ik gebruik nu de volume mascara van Etos maar die kan ik hier in de buurt niet krijgen en ik heb wel eens behoefte aan iets anders! 🙂

  1. Demi zegt:

   Hema heeft ook vaak goede bruine mascara´s! misschien kan je daar eens een kijkje nemen?

  2. Ik weet niet wat jij ‘budget’ vindt maar Yves Rocher heeft goeie bruine mascara’s, ik heb heel lang alleen die gebruikt. Als je ze gewoon te duur vindt, kun je wachten op een 50% korting actie op de hele winkel, die is er regelmatig!

   1. knoopje zegt:

    bedankt! Hema ken ik idd en heb ik ook wel geprobeerd (wel ok maar niet heel bijzonder) maar Yves Rocher was niet bij me opgekomen. Ik ga eens kijken!

 13. merlin zegt:

  De lay out is echt mooi geworden!

 14. Leuke video! 😀
  Ik vind je lay-out heel mooi trouwens. Toffe kleurcombinatie. Alleen zijn sommige teksten iets minder goed te lezen, alsof de letters niet ‘scherp’ zijn.

 15. Oh, wat een fijne producten <3

 16. Romy zegt:

  Leuke video! Een idee voor een nieuwe video; misschien weer een wat uitgebreidere ooglook in een tutorial?

 17. Leuke favorieten!

 18. Cynthia zegt:

  Nagellak stash filmpje?:D

 19. Astrid zegt:

  Je lay-out is weer heel mooi geworden!

 20. Hele fijne favorieten 😉
  Omdat die van mij er ook bij zitten en ik had ze inderdaad 2 voor de prijs van 1 gekocht en ik ben ook net zo enthousiast als jouw.
  Het merk bestaat al zo lang. Op mijn blog staat er een art. over.

 21. Fleur zegt:

  Mooie lay-out!

 22. Leuke favorieten! Je lay-out is super mooi <3!
  X

 23. Oeh die Rituals lijn is heerlijk he? Ik heb de ochtend van mijn huwelijk gedoucht met dat schuim en daarna de body butter ervan gesmeerd. Als ik nu die geur ruik, roept die ‘sweet memories’ op!

 24. Roww zegt:

  de “youtube made me buy it” tag!

 25. Anke zegt:

  Iets van je sportroutine? Dat je filmpt welke buikspieroefeningen je doet ofzo? Kunnen we allemaal strak in de bikini de zomer in 🙂

 26. Debbie zegt:

  Je lay-out is mooi strak geworden. Tips voor filmpje update van je nagellak stash? 🙂

 27. Natascha zegt:

  Ik ben van ongeveer jou leeftijd en wilde even reageren op jouw filmpje.
  Ik gebruik zelf de oil of olaz 2 in 1 serum en vroeg mij af of de Olaz Total Effects die jij beschrijft beter is voor een droge/gevoelige huid is er iemand die dit weet? Ik hou niet van een vette laag op mijn gezicht.

  1. Oef, dat durf ik niet te zeggen, omdat ik dat andere product totaal niet ken. De Total Effects crèmes zijn vrij licht, maar het is natuurlijk lastig voor mij om zomaar te bepalen of ze bij jouw huid zouden passen. Als die andere crème goed bevalt kun je natuurlijk die ook gewoon blijven gebruiken!

 28. Cynthia zegt:

  Misschien een leuk idee om weer eens een “what’s in my bag” video op te nemen.

 29. Cynthia zegt:

  Even een kort vraagje…

  Waarom sta je niet meer met Pinkypolish op de beautyblogstartpagina vermeld?
  Ik zie je namelijk opeens niet meer erbij staan sinds een paar dagen.

  groetjes,

  Cynthia

  1. Geen idee! Ik heb daar zelf niks mee te maken, dat gaat vanuit de beheerder van die pagina! Maar wel jammer natuurlijk 🙁

   1. Cynthia zegt:

    Het is zeker jammer dat ze nou net de leukste site weglaten!!!!

    Ga zo door met je site! Ik ben een groot fan!

 30. britt zegt:

  hey ik heb een vraag. Ik zoek nog een dag en nachtcreme en die van olaz lijkt me goed omdat er goede bestandsdelen inzitten. Maar ik ben 14 en omdat het voor anti veroudering is vraag ik me af of het iets voor mij is? EN zo niet welke raad je me dan aan die niet te duur zijn maar wel goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.