Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Leuk filmpje!
  Ik ben trouwens heel blij dat je zei dat er nog bakken vol rainbow connection bij de da in de leidsestraat lagen! Ik ga daar morgen heen met een vriendin, en ik wil hem zooo graag! In antwerpen was ik ook al op rainbowconnectionjacht, maar bij planet parfum was hij uitverkocht 🙁 Ik hoop echt dat ze hem morgen nog hebben!
  xxx

  1. Ben er net nog even geweest en ze zijn er nog volop! Ze staan misschien niet in de stand met de andere Muppets-lakjes, maar er staat daaronder een bak die nog echt flink vol zit. Anders gewoon even vragen, de kans bestaat dat je ’t niet meteen ziet!

   1. Ik heb hem gisteren gekocht ! Eerst dacht ik inderdaad dat hij op was, maar toen zag ik zo’n hele bak! Ik ben er écht heel erg blij mee! Ik kan niet stoppen met naar mijn nagels kijken ;p
    xx

 2. Leuk filmpje! Ik vind Fragonard ook echt geweldig. Persoonlijk houd ik erg van hun eau de toilette “Marché aux fleurs”. Die ruikt echt letterlijk naar een bloemenmarkt, moet je maar eens proberen! 🙂
  Groetjes, Lisa

  1. Die ga ik onthouden voor komende zomer! Ben zelf niet echt een liefhebber van bloemige geuren, maar wie weet! Bedankt voor de tip 🙂

 3. Bianca zegt:

  Fijn dat je weer wat actiever kunt zijn op je site.
  En wat heb je een schitterende oogschaduw op, kun je vermelden welke dit is?
  Succes verder!

  1. Uit het Warm-palette van de kerstcollectie van MAC!

 4. Leuk filmpje, en wat zie je er super mooi uit! Ben heel erg benieuwd welke oogschaduw je op hebt, staat echt zo mooi!!

  1. Dank je! Het is een combinatie uit één van de kerstpalettes van MAC 😀 Tutorial komt er hopelijk binnenkort aan!

 5. Leuk filmpje. OPI Excuse moi is toch wel erg mooi

 6. wat een leuk filmpje. De opi collectie is echt mooi inderdaad, ik heb er ook een lakje van 😀 Trind keratin is ook erg fijn inderdaad, helaas zijn mijn nagels wel vorige week allemaal geknapt:(

 7. Excuse Moi is prachtig! Heel mooi nagellakje. En naar Vitalumiere Aqua ben ik eigenlijk al heel lang nieuwsgierig, aangezien de Pixiwoo zussen daar ook helemaal fan van zijn.

 8. Nadie zegt:

  Welcome back! Je ziet er goed uit!

 9. Leuke favorieten! Wat fijn dat je tentames goed zijn verlopen 🙂
  x

 10. Charlotte zegt:

  Hahaha ik moest echt lachen om
  “ik spreek geen Frans. … Excuse moi ” (Engels/Frans)

  Leuk om je weer te zien!

  1. knoopje zegt:

   Toch zegt ze het volgens mij hoe het bedoeld is 😉
   Het frans zou eerder excusEZ moi zijn, excuse moi kan ook wel maar is niet zo beleefd (het is de je-vorm van het imperatif ipv de u-vorm).
   En Miss Piggy spreekt niet zo goed Frans, wat ze zelf ook mag geloven, en gooit vrolijk Engels en Frans door elkaar! 😀

  2. Dank je! Ik heb er echt bewust voor gekozen om de naam zo uit te spreken, inderdaad vanwege wat Knoopje zegt! Als er Excusez Moi had gestaan had ik het natuurlijk zeker op z’n Frans uitgesproken. Mijn uitspraak is dan wel niet top, maar die weet ik er nog wel uit te krijgen, hihi 😉

 11. aicha zegt:

  Dit waren toch je favorieten.
  Ik heb niets gemerkt van een mini shoplog.

  1. Ik laat ook vrij veel dingen zien die ik onlangs alweer opnieuw heb gekocht of als backups in sets heb gekocht e.d., vandaar de titel ‘mini-shoplog’ erbij 🙂

 12. ben echt heel benieuwd naar die chanel foundation 🙂
  had echt verwacht dat ze te donker zouden zijn, maar misschien dus toch niet. 🙂 (heb volgens mij wel ongeveer dezelfde huidskleur als jou)

  1. Gewoon even testen in de winkel! Let er dan wel even op dat je B10 test (B staat voor Beige) en niet die met de roze ondertoon, want die lijken flink te verschillen!

 13. Ontzettend leuk filmpje.
  Je ogen zijn echt super mooi opgemaakt!
  Wieweet een idee om daar ook een keer een filmpje van te maken? 😉

  Zelf ga ik even webshoppen naar Trind Keratin Treatment.

  1. Toevallig had ik vlak daarvoor een tutorial van deze look opgenomen, maar het werd helaas tijdens het filmen donker, dus de opnamens waren mislukt! Gezien jullie enthousiasme ga ik ‘m snel opnieuw opnemen 😀

 14. Leuk dat je weer ’terug’ bent! Ik vind jouw filmpjes zo leuk om te zien! (:

 15. Saartje zegt:

  Wanneer komt er een artikel over OPI rainbow connection en de dupe van Essence. Het zou leuk zijn als je er een artikel over wilt schrijven als Rainbow connection natuurlijk nog verkrijgbaar is.

  1. Ik ga kijken wanneer ik dat binnenkort nog kan doen!

 16. Anne-Sophie zegt:

  Wauw, wat zie je er ontzettend mooi uit in dit filmpje! Je hebt je ogen echt prachtig opgemaakt. 🙂 Oeh, en mag ik vragen wat je op je lippen hebt, als je dat nog weet?

 17. Karen zegt:

  Leuk filmpje! De set met de handcreme van Opi en de nagelriemolie klinkt helemaal te mooi om waar te zijn! Weet je of die nog te koop is en zo ja, waar?

  1. Zoals ik al in het filmpje zei kocht ik ‘m bij de DA in Amsterdam. Volgens mij was het een aanbieding, dus het zo zomaar kunnen dat hij niet overal zo goedkoop is!

   1. Karen zegt:

    Dankjewel voor je reactie. DA in de leidsestraat? En was dat pas nog?

 18. Karlijn zegt:

  Ik vindt je okergele colbertje echt tof! Is een colbertje toch?! Waar komt ie vandaan?

 19. Eén van mijn favoriete parfums is van Fragonard! “Ile d’amour”.

 20. super dat je weer echt gaat beginnen met bloggen! ik volg redelijk veel blogs en er zijn er wel meer die even stoppen, maar die mis ik dan toch niet echt. maar ik heb jou artikels toch wel echt gemist!
  ik heb trouwens nog een vraagje, ik wil wel graag opi excuse moi hebben, maar bij mij in de buurt zijn er geen verkooppunten dus wil ik hem op internet kopen, waar kan ik hem dan het beste (en het goedoopst hihi) kopen? wat is te vertrouwen? ik koop liever niet op ebay omdat ik daar totaal geen ervaring mee heb.

 21. Heb de apovlex set gekocht op Ebay voor 14,44 inc. verzendkosten, koopje dus! Heb je ook al ervaring met de olie die erbij zit?

 22. Saskia zegt:

  Haha leuk filmpje!
  Ik vindt het altijd wel leuk haha, ik woon zelf in Frankrijk, en t valt me altijd wel op dat de meeste beauty sites moeite hebben met de franse namen uit te spreken, maar je komt redelijk in de buurt 😉 🙂

 23. Ik MOET echt die Muppet nagellak hebben! Ben zo jaloers als ik dit zie.

 24. Milou zegt:

  Ik heb Trind Keratin Treatment gewoon bij de Douglas gekocht, een duo setje met de balsem en de protector voor EUR 17,95.
  Het is dus wel in de winkels te vinden 🙂

 25. Leuk dat je weer terug bent van weggeweest en je tentamens zo goed zijn gegaan, Charlotte! Well done! Ik heb in ieder geval weer met veel plezier je filmpje bekeken. Erg frappant dat ik zo dringend op zoek ben naar een nieuwe voedende dagcrème en ik zomaar ineens in één dag tijd twee keer stuit op hetzelfde Clarins product, hier en bij Vera Camilla. Misschien toch maar eens proberen dan!

 26. Super leuk filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.