Video's

Filmpje: Favorieten September 2012

Nagellak: NYC Full Metal Jacket
Oorbellen: Forever 21
Camera: Panasonic FZ-100

Genoemde Producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Leuk filmpje weer 😀

 2. Mooie favorieten weer!

 3. NYC Full Metal Jacket vind ik ook zo mooi! <3 Spijt dat ik m laatst niet heb gekocht, dus die staat nog even op de verlanglijst!
  Leuke favorieten!

 4. Leuk filmpje! En ik ben het wel met je eens wat betreft langere filmpjes, ik vind het ook heerlijk om een lang filmpje aan te zetten en ondertussen wat te rommelen in huis met geklets op de achtergrond. 🙂

 5. Leuke favorieten. De basecoat ook eens afschaffen 🙂

 6. Ik ben het helemaal eens met je mening over lange filmpjes.
  En als het te lang is dan sla ik gewoon een stukje over. Dat gebeurt nu heel erg weinig, maar bijvoorbeeld bij die wenkbrauwverf – ik verf mijn haar niet, dus dat product maakt voor mij helemaal niet uit- maar die extra informatie daarover kan dan juist weer heel erg handig zijn voor vele anderen.
  Zoals ik al verschillende keren gezegd heb- ik hou heel erg veel van jouw filmpjes. En hoe langer ze zijn, hoe blijer ik er van wordt. Ik heb bij dit filmpje echt gewoon eerst gezellig een tas thee gaan zetten. 😀

  1. *word natuurlijk -_-

 7. Heey charlotte, ik wilde gewoon even zeggen dat ik jouw filmpjes zo leuk vind 😉 Ik he die wenkbrauwverf ook al een tijdje liggen maar ik durf het gewoon niet haha

 8. Martine zegt:

  Neeeeeee ! Geen kortere filmpjes ! Ik vind het net zo leuk om naar je uitleg te luisteren, inderdaad, je geeft goede info en tips mee en dat heb ik graag. Plus, ik vind je stem zo vrolijk, ik word happy van je flimpjes, dus nee, alsjeblieft, niet inkorten ! Leuke favorieten, ben wel benieuwd naar die wenkbrauwverf. Ik zou dat ook wel eens willen proberen maar ik durf niet goed en mijn wimpers durf ik al helemaal niet 🙂

 9. Ik vind je filmpjes juist de leukste van alle Nederlandse bloggers! Dus gelukkig ga je ze ook niet inkorten hihi.
  Ik wil je nog bedanken voor die blogpost over Pilates – sindsdien doe ik het minimaal een keer per week en het heeft echt effect 😀
  Keep up the good work

 10. Ik vind lange filmpjes juist heel leuk. Juist door die extra uitleg kan ik erachter komen of het een interessant product voor mij is of niet. En je komt zo spontaan en oprecht blij met de producten over in het filmpje 😀

 11. Joanne zegt:

  Leuk filmpje! Ik hou meestal heel erg van korte en bondige filmpjes, maar dat komt denk ik dan omdat ik ook echt kijk naar een filmpje en het nooit op de achtergrond aanzet ofzo. Korte filmpjes kunnen ook beter even ’tussen door. Maar die van jou vind ik ook heel leuk. Je kletst zo gezellig. Je moet ook gewoon doen waar jij je goed bij voelt.
  Een tip zou evt. kunnen zijn dat je niet per se zo uitgebreid uit hoeft te leggen waarom je hebt besloten om een bepaald product te kopen, maar gewoon waarom je het een fijn product vindt. Dus de intro van het product korter dan het stuk erna. Hoe het product bevalt en hoe je het gebruikt is nml. het belangrijkst. Dan zijn je filmpjes toch korter en geef je alsnog gewoon veel informatie over het product zelf. Maar zoals ik al zei, je moet gewoon doen waar jij je goed bij voelt en je filmpjes zijn super leuk. Alleen omdat je aan het eind zei dat je toch ging proberen om het zo bondig mogelijk te houden, geef ik deze tip zodat als je het toch gaat inkorten je nog gewoon lekker veel kwijt kunt over het product zelf en hoe je het gebruikt.
  Keep up the good work! Ik volg veel beauty blogs en ook veel wat ‘grotere’, maar ik vind die van jou alsnog een van de leukste.

 12. Deze maand ging echt super snel ja! Super leuke gouden nagellak, staat echt leuk bij je shirt! 🙂

 13. Heel leuk filmpje! En helemaal niet te lang hoor. Je geeft veel info dus dan heb je wat meer tijd nodig! Keep going I would say.

 14. die nagellak staat je mooi inderdaad ook met je oorbellen 🙂

  en de tijd gaat indd zooo snel 🙁

 15. mooie favorieten!

 16. Jaaaaaahhhhh! Ik had het vorige x gevraagd of je een wenkbrauwverf filmpje wilde maken dus ik ben heel blij met dit bericht. En ik vind het juist heerlijk die lange filmpjes. Je praat altijd zo enthousiast (niet monotoon) dat ik het juist fijn vind om ernaar te luisteren.

 17. Mooie favorieten 😀 x

 18. Ik heb van mezelf ook hele blonde haartjes en wil het al een tijdje verven maar durf het niet zo goed aan. En mijn wimpers ook, m’n wimpers mogen wel tegen zwart aanzitten, zou dat kunnen met die verf om het donkerbruin te krijgen?

 19. Jij hebt altijd heerlijke lange filmpjes! Ik hou ervan om ze te bekijken 🙂 Die Inglot lipstick vind ik heel mooi!

 20. Marielle zegt:

  Ik hou van jouw lange filmpjes! Rond de 15 minuten vind ik echt het beste, het mag ook 20 minuten zijn of zo he. En de informatie die je over de producten geeft vind ik ook helemaal geweldig dat je dit zo uitgebreid doet!

  Dat oogpotlood van Essence is ook al jaren mijn aller aller aller favoriete oogpotlood en daar kan geen enkel durder merk aan tippen! Ik gebruik truwens ook de zelfde kleur als jij. Ik gebruik het om heel mijn oog er mee te omlijnen en ook op de waterrand (of hoe noemt dat) daar tekent ie wel moeielijk maar dan neem ik wat meer tijd en blijf ik er over gaan tot de lijn fel gekleurd word en dan blijft ie ook daar heel de dag ziten zonder dat ik hem moet bijteken wat je anders met andere oogpotloden om de paar uur moet doen moet je met deze helemaal niet doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.