Video's

Filmpje: Favorieten van dit moment

Ik was eigenlijk van plan een filmpje met mijn favoriete producten van Januari 2013 op te nemen, maar ik kon geen producten verzinnen die ik leuk genoeg vond om in dat filmpje te stoppen. Vandaar dat ik een filmpje heb gemaakt met de producten die ik nu, op dit moment, gewoon heel erg fijn vind en deze periode veel gebruik. Veel kijkplezier!

Nagellak: Barry M Copper
Oorbellen: Forever 21
Camera: Canon EOS 650D

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Je haar zit prachtig!
  Ik ben geen beautymeisje, maar ik gebruik de scrub van de Hema die ik heel erg fijn vind en de nachtcrème uit de Nivea pure&natural lijn erg graag. Lekker budget! 😉

 2. Femke zegt:

  Ik zweer echt bij de producten van Decubal. Goed betaalbaar voor een extreem gevoelige huid. 🙂

  1. Daar wil ik nog een keertje wat meer van proberen! Ik ben dol op de peeling, dus mijn eerste indruk was vast goed 😉

 3. super fijne producten allemaal 😀

 4. Jessica zegt:

  Jammer van de ingrediënten van die dagcrème van TBS.
  Ik heb namelijk de gewone versie ervan, maar mijn huid verdraagt al die parfum en dergelijke niet.

  Leuk filmpje heb je er van gemaakt. Zoals je zegt wel een tikje chaotisch, maar dat stoorde me eigenlijk niet!

 5. Karin zegt:

  Wow, jouw haar zit per-fect!
  Echt heel mooi!
  xx

 6. Wauw je haren. Ik wist niet dat MAC nog lichtere tinten had gekregen , echt top 😀 Ik heb namelijk nc15 , maar eigenlijk had ik nw nodig. Helaas was dat veelte donker voor mijn huid , dus met een poeder kwam de kleur wel weer mooi over op mijn huid. Dus wanneer ik weer eens bij MAC ben ga ik eens kijken of ze nw in een lichtere tint hebben ;D En TBS oogschaduws zien er ook mooi uit:D

  1. Volgens mij hebben ze niet in alle productseries die lichte kleuren, maar in elk geval wel van de Studio Fix Powder Plus Foundation!

 7. Elsemieke zegt:

  Hoi!
  Ik kan zelf niet meer zonder mijn dagcreme van Lancaster: Aquamilk crème. vrij dun, verzorgt mijn huid goed en trekt snel in.
  Welke lippenstift heb je op in het filmpje? het ziet er echt heel goed uit. My lips but better zeg maar.
  Ik vind het heel fijn hoe je het autofocus probleem hebt opgelost. Je krijgt even snel in detail het product te zien, zonder dat het afdoet aan de snelheid van het filmpje.

  1. Volgens mij is het Urban Decay Naked (lipstick). Ik weet alleen niet of hij nog te koop is, want ik heb ‘m al een jaar of 3!

 8. Leuk filmpje! Ik heb van TBS de Aloë dagcrème die ik erg prettig vind en de Vitamine E nourishing nachtcrème, maar die vind ik niet zo erg prettig. Ik heb een gecombineerde tot vette huid, dus het kan zijn dat de nachtcrème gewoon too much is. De dames bij TBS zijn altijd heel lief en helpen goed! Ik ben benieuwd naar de oogschaduws, als ik een nieuwe crème ga kopen kijk ik ook gelijk even 🙂

  1. Die crème is inderdaad vrij vol, ik vind hem voor mijn huid ook wat een de vette kant. De Intense Moisture Cream vind ik wat lichter en minder vol!

 9. Anne-Sophie zegt:

  Oh wat hou ik toch van jouw filmpjes! Zo vrolijk + je hebt een hele fijn stem om naar te luisteren. 🙂

  Ik ben net naar Parijs geweest dus heb behoorlijk ingeslagen bij de pharmacie! Ik heb Embryolisse lait crème concentré, La Roche Posay effaclar duo, Eau precieuse, Bioderma micellaire reiniger en Avibon vitamine A crème gehaald. Moet ’t allemaal nog uitproberen dus kan nog geen favoriet noemen. Huidverzorgingfavorieten die ik al een tijdje gebruik en waar ik héél dol op ben: glabridine van Etat Pur, purity en de micropeelset van Philosophy en let the good times roll van Lush. <3 Verder in Parijs de Bobbi Brown concealer, Benefit bella bamba blush en de Nars gina blush gekocht, ook heel blij mee!

  1. Dank je! Ik ben ook dol op de Franse pharmacie… Etat Pur wil ik ook nog een keertje proberen trouwen, hihi.

 10. Wat een leuke producten!

 11. Esther zegt:

  Sébo Spécific reinigingsgel met peelende werking van Yves Rocher.
  iedere keer als ik dit product er na maanden weer bij pak denk ik: JAA
  het houdt mijn vette huid in balans en is zo fijn in gebruik.

 12. Wat een leuke favorieten dit keer! Te leuk! En vooral dat van mac is echt fijn!

 13. Hele mooie favorieten 😀

 14. Het serum van kiehls spreekt me heel erg aan! Op heb moment ben ik net overgestapt naar de hele aloë Vera lijn VAB the body shop… Mijn huid is de laatste tijd ook ineens erg onrustig 🙁 hoopt dat dit helpt 🙂 als crème gebruik ik mij pcle fluïde 🙂

 15. Joanne zegt:

  Leuk filmpje! En je haar zit mooi!
  Ik hou van gezichtsverzorging! Ik gebruik nu voor mijn vette vochtarme huid:
  – Dove beauty bar zonder parfum als reiniging
  – body shop aloe toner
  – Vichy micellaire reiniger als make-up remover
  – vaseline als nachtcreme (ja echt)
  – skin beauty solutions pure hyaloronic acid serum gemixt met:
  – Philosophy C booster (echt fantastisch die!)
  – Paula’s Choice 8% AHA en 2% BHA gel af en toe

 16. Ik kom telkens terug op het Decubal serum. Het serum voor de droge huid! Wat zit je haar trouwens mooi. Met welke tang heb je het zo mooi gekruld?

 17. Mooie favorieten!

 18. Marielle zegt:

  Mijn huid is meer dan een half jaar onrustig geweest en het werd steeds erger. Ik heb geen idee door hoe het kwam. Maar daardoor ging ik steeds nieuwe producten testen en soms zelfs na 1 dag smeren en geen verbetering te zien ging in weer over naar een ander product. En mijn huid werd steeds erger en erger. Vanaf eind oktober begin november gaat het beter met mijn huid en ondertussen is bijna alles volledig weg. 1 ding ik heb altijd maar mijn puisten uitgeknepen en nu zit ik met best wel opvallende acne littekens. Maar ik gebruik nu al enkele maanden een nachtcreme van Olaz de Olaz total effect 7in1 verstevigende nachtcreme.
  Doordat ik vroeger zo veel creme’s en andere cosmetica gebruikt heb en nooit heb opgelet met gevaarlijke ingredienten (zeker in hoge dosis zoals propylene glycol, parfum,…) heb ik nu contactallergie ontwikkeld soms regeerd mijn huid heel slecht op een product met parfum en soms geen reactie het hangt af van welke stoffen van parfum.
  Ik heb een dagcreme ontdekt en het is één voor mannen maar hij is vrij van allergenen en dat is de grootste reden waarom ik hem gekocht heb en ik moet zeggen het is een schot in de roos voor mijn huid! De Nivea for men sensitive gezichtscreme met spf heeft mijn huid echt gered! Ik vind dit echt een fantastische dagcreme voor mijn gevoelige, gemengde naar de vette kant toe, gevoelig voor onzuiverheden huid. Maar toen het kouder werd met het vries weer van de afgelopen tijd ben ik terug gegaan op een creme die ik vorig jaar ook gebruikte de Kruidvat Ultra Sensitive dagcreme met spf15. Ook echt een heerlijke creme, voor mijn huid een rijke creme waar ik totaal geen puisten van krijg. Deze 2 ga ik altijd blijven gebruiken ieder jaar opnieuw! Van oogcreme gebruik ik Kruidvat vitamine E oogcreme voor in de avond (echt heerlijk en ook zonder parfum) dit is ook mijn favoriet. In de ochtend gebruik ik oogcreme van Biocura van Aldi met spf, ook deze vind ik heerlijk niet vet jammer maar deze is wel geparfumeerd maar gelukkig geen allergische reactie.

  Om mijn gezicht in de avond te reinigen gebruik ik gewone zonnebloem olie voor mijn oogmake-up voor het vuil van mijn gezicht te doen en eventuele make-up gebruik ik eerst de sensitive babydoekjes van de Liddl. Daarna was ik mijn gezicht met zwarte zeep met argan olie. Daarna mijn tonic van Garnier voor de gevoelige huid zonder parfum.
  In de ochtend spoel ik mijn gezicht met water daarna de Etos Hydra firm tonic (deze heeft wel parfum maar reageer er niet allergisch op).

  Ik reinig mijn huid bewust geen 2X er dag omdat je dan het evenwicht verstoord en volgens dermatologen mag je je huid alleen maar reinigen met face-wash in de avond.

 19. Jaaa HAYDAY! hahaha verslavend he 😉 ! Oh en natuurlijk een super leuk filmpje, maar HAYDAY zat even in mn gedachten haha!

 20. De L’Occitane Shea Butter Hand Cream kreeg ik gisteren gratis via een FB actie 😀 Vind hem heel fijn 🙂

  1. Oooh, nice! Veel plezier ermee 😀

 21. De shea butter handcream van L’Occitane heb ik ook en hij is inderdaad heel goed.

 22. Bianca zegt:

  Shiseido pure lijn, vooral de blemish gel, binnen no time, weg puisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.