Video's

Filmpje: Favorieten van Januari 2012

 • The Body Shop Vitamin E Intense Moisture Cream
 • Olaz Regenerist Zichtbaar Regenerend Serum
 • Clinique Pore Minimizer Instant Perfector
 • John Frieda Full Repair Deep Infusion
 • Catrice Made To Stay Longlasting Eye Shadow (Lord Of The Blings)
 • Bourjois Healthy Mix Serum Foundation
 • Bourjois Healthy Mix Concealer
 • Make Up Studio Blusher in 9
 • Chanel Vitalumière Aqua Foundation
 • Rituals Nourishing Lip Balm
 • The Body Shop Cacao Body Scrub en Body Butter
 • The Body Shop Chocomania Showergel, Body Scrub en Body Butter

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. hmmm de chocomania dingen zijn inderdaad heerlijk!

 2. Wat een leuk filmpje! En prachtige favorieten, dat is niet zo best voor mijn wish list, hihi 😀

  Misschien is het al eerder gevraagd, maar ik kan het niet terugvinden.. Welke kleur heb je van de Chanel Vitalumière Aqua foundation?

  1. Die heb ik in B10!

 3. Leuke favorieten, de bourjois is hier ook een favoriet!

 4. Wat zit je haar wild! haha ik vind het wel leuk 😀

  Oeh er kwamen veel fijne producten langs! Mijn wishlist is een stuk groter geworden *_* die Olaz serum en John Frieda zijn wel een goeie tip! Ik zal ze zeker in mijn achterhoofd houden 🙂

  Ps. Healthy mix is wat dikker en dekt meer vandaar dat de kleur donkerder lijkt/is. De serum smelt meer samen met je huid. En de serum en die concealer zijn ook mijn favo producten btw 🙂
  Ps2. Die choco body butter smaakt zo vies eh! argg ~.~ Nu ben ik niet zo gek om het op te eten hoor haha, maar dit is echt de enige body butter die ik echt van mijn handen moet afwassen als ik me ingesmeerd heb, omdat anders (als ik perongeluk mn lippen aanraak of eten) ik echt een vieze smaak in mn mond krijg :/ En dat spul blijft ook echt best lang op je handen hangen! meh :/

 5. Silva zegt:

  Ik ben zelf een NC15 met lichtblond haar en blauwe ogen en ik gebruikte ook altijd Bourjois healthy mix serum in 52. Die was prima! (ook omdat de foundation niet super dekkend is natuurlijk). Nu had ik laatst bij Asos.com 51 besteld en die is echt veeel beter nog qua kleur.. prachtig!

  Dus zou hem de volgende keer meenemen!

 6. Mooie favorieten en een leuk filmpje 🙂

 7. Mendy zegt:

  Je ooglook in dit filmpje is ZO mooi en vrouwelijk! Wow!! Volgens mij heb je lekker zitten spelen met oogpotlood maar PLEASE maak een tutorial hierover! <3 it!

  1. Dank je, het is zelfs alleen maar oogschaduw! Ik denk dat ik er inderdaad binnenkort een filmpje over zal maken 🙂

 8. Super leuke en lekkere favouriten, leuk filmpje om te kijken.

 9. Daisy zegt:

  leuke producten!

 10. Wat zit je haar mooi! Leuke filmpje!

 11. margot zegt:

  super leuk filmpje! komt er weer een update van weight watchers? ik ben zeer benieuwd!

  1. Die komt waarschijnlijk volgende week! Was de afgelopen week niet thuis, dus kon niet wegen etc, dus vandaar dat er deze week geen update was 😀

   1. Margot zegt:

    Oke leuk! Bedankt voor de snelle reactie(A)

 12. Petra zegt:

  Leuk filmpje met mooie producten. Je vertelt het ook allemaal heel goed. Je hebt je ogen trouwens erg mooi opgemaakt zo. Op je normale profielfoto lijken ze wat te hangen, maar nu stralen ze helemaal!

  1. Dank je 😀

 13. wat een super mooie ooglook heb je op! en mag ik vragen welke lippenstift je op hebt? echt een onwijs mooie kleur 🙂 ben trouwens nu wel benieuwd geworden naar die nachtcreme en dat serum. omdat jij ongeveer dezelfde soort huid hebt als ik gemengd/droog. helaas heb ik dan ook nog ns een heel gevoelig huidje 🙁

  1. Dank je! Het is Physicians Formule Happy Booster lipstick in I Heart Nude (van eBay, niet in NL te koop) 🙂 De Vitamin E crème is trouwens voor zowel ’s nachts als overdag. Soms niet heel geschikt voor de gevoelige huid, dus vraag eerst ff een proefje!

 14. Die Catrice Made To Stay Longlasting Eye Shadows zijn inderdaad zo fijn. Ideaal voor een snelle look ’s ochtends.

 15. Leuke favorieten! En je ziet er prachtig uit hier, je haar zit echt heel mooi!

 16. wat een leuke video! Bourjois Healthy Mix Concealer is inderdaad erg fijn;D

 17. Eline zegt:

  Wow, wat een geweldige kleur lipstick draag jij! Welke is dat? 😀 Prachtig!

  1. Jolanda zegt:

   Mee eens! Ben erg benieuwd 😀

  2. Dank je! Het is Physicians Formule Happy Booster lipstick in I Heart Nude (van eBay, niet in NL te koop) 🙂

 18. Mooie producten! Je haar ziet er echt mooi uit 😀
  Die Bourjois concealer heb ik ook, echt heel fijn is hij 🙂
  x

 19. yaiza zegt:

  Hey, Charlot, Leuk filmpje. Wat zit je haar leuk trouwens. Ik vroeg me af of die blusher van make up studio ook een naam heeft. Ik kan hem namelijk nergens op de site vinden en ik ben al heel lang op zoek naar een goede shaper. xxxx

  1. Nope, alleen een nummer…. 🙁

 20. super leuke favorieten!, je haar ziet er ook mooi uit 😀

  Liefs,

 21. Angela zegt:

  Wat een mooie llipstick draag je,
  ik zou graag willen weten wat voor merk/kleur hij is
  groetjes Angela

  1. Zie mijn antwoord op eerdere comments 🙂

 22. Mooie favorieten, heb die concealer van Bourjois ook een tijdje gebruikt.

 23. hele leuke/fijne favorieten!
  het enige uit het filpje dat ik niet fijn vind/me fijn lijkt is de chocomania lijn van de bodyshop. werd zelf juist wel misselijk van de geur… Verder echt hele fijne prodcuten!

 24. Wat voor lippenstift heb je op? erg mooie kleur en staat je goed:)

 25. Hoi!!

  Vandaag voor het eerst op je site terecht gekomen.
  Heb met veel plezier naar een aantal filmpjes zitten kijken.
  Zat te denken, moet ik nou wel of niet een berichtje achter laten…
  En toch doe ik het maar wel 😉
  Je bent een leuke vrouw om naar te kijken!
  Je site komt bij mijn favoriete beauty sites te staan 😉

  Kus

 26. Johanna zegt:

  Chanel en Bourjois zijn van dezelfde firma-familie. Als je er op let zul je vaker overeenkomsten zien. Vandaar dat de producten van beide ook goed bevallen. Groetjes, J

  1. Weet ik, maar ik vind dat dat eigenlijk niks uitmaakt hoor! Ze vallen dan wel onder dezelfde grote firma, maar uiteindelijk zijn het aparte merken die afzonderlijk hun eigen producten ontwikkelen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld L’oréal en TBS. Zelfde moederbedrijf, maar totaal andere producten. Maargoed, de foundations zijn allebei fijn, en daar gaat het om 🙂

 27. Jacqueline zegt:

  Wauw je haar zit prachtig! Kun je hier een tutorial over doen?

 28. Catharina zegt:

  Zou je misschien een review kunnen schrijven over de Olaz Regenerist Zichtbaar Regenerend Serum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.