Make-up Video's

Filmpje: First Impressions – Chanel Perfection Lumière Velvet Foundation

Nagellak: Barry M Majesty
Oorbellen: Merk onbekend, maar ze komen bij Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam vandaan

Vandaag eens een hele andere video dan normaal, namelijk een ‘First Impressions’-video! Ik liet op Instagram mijn nieuwe aankoopjes van Chanel zien en werd door één van jullie op het idee gebracht om er een video van te maken met mijn eerste indruk. Vandaag dus mijn allereerste indruk en voorlopige ‘review’ van de nieuwe Chanel Perfection Lumière Velvet Foundation die net in de winkels ligt. Ik zal hem uiteraard nog uitgebreid testen en er een volwaardige review van schrijven die op mijn website PinkyPolish.nl zal komen te staan. Ejoy!

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | PinterestFacebook | Google+

Related Post

20 Comments

 • Reply
  beautyforgirls
  26 maart 2014 at 08:58

  Leuk zo’n eerste impressie video. De kleur past goed bij je.
  Liefs, xxx

 • Reply
  nenacecilia
  26 maart 2014 at 08:59

  Hele fijne review!

 • Reply
  Manon
  26 maart 2014 at 09:04

  Leuk zo om het in een video te zien!

 • Reply
  Maura
  26 maart 2014 at 09:14

  Wat een ontzettende leuke video! Het is de eerste keer dat ik een filmpje van je bekijk (shame one me im so sorry…) maar je bent heel prettig om naar te luisteren en te kijken. Je doet me een beetje aan Chantal Jansen denken 🙂

  • Reply
   Charlotte
   26 maart 2014 at 16:35

   Leuk, thanks! Grappig dat je Chantal Janzen noemt, dat hoor ik weleens vaker! Ach, geen probleem om met haar vergeleken te worden, ze is leuk 😀

 • Reply
  Svenja
  26 maart 2014 at 09:16

  Leuk filmpje heb je er van gemaakt! De kleur komt goed overeen met je huid!

 • Reply
  Natascha
  26 maart 2014 at 09:24

  Leuk om op deze manier je eerste indruk te zien. Ik vind de eerste indruk ook erg goed, het staat je heel natuurlijk.

 • Reply
  laura
  26 maart 2014 at 09:30

  altijd leuk om primeurtjes te zien!!!

 • Reply
  Marije - BakingBeautyNL
  26 maart 2014 at 09:45

  Dit is voor mij ook het eerste filmpje dat ik van je bekijk! Wat ben je leuk zeg :-). Een erg duidelijke review!

  • Reply
   Charlotte
   26 maart 2014 at 16:34

   Aaah, leuk om te horen, thanks! Welkom bij mijn video’s dan maar 😀

 • Reply
  Ellen
  26 maart 2014 at 09:51

  Hij ziet er heel mooi uit maar is denk ik niet geschikt voor mij aangezien mijn gezicht op sommige plekken vrij droog is. Ik heb zelf de Vitalumiere Aqua ook daar heb ik er al last van. Hij staat jou heel erg mooi en ik vind het lichte kleurverschil tussen je gezicht en hals niet heel erg opvallen.

 • Reply
  Fabienne
  26 maart 2014 at 10:16

  Ik vind hem er mooi natuurlijk uitzien!

 • Reply
  Kate
  26 maart 2014 at 12:07

  Zo op de video staat ie erg mooi! Wat vind jij zelf beter voor jouw huidskleur, een foundation met een gelige ondertoon (zoals de Chanel VA) of een rozige ondertoon (zoals deze Velvet)?

  • Reply
   Charlotte
   26 maart 2014 at 16:34

   Op dit moment kan ik beter een iets neutralere ondertoon hebben, maar het moet echt niet te roze zijn (dan lijkt m’n gezicht bijna grijzig). In de zomer is een iets gelere tint weer meer geschikt. Het komt er in elk geval op neer dat mijn ondertoon vooral warm is!

   • Reply
    Kate
    27 maart 2014 at 00:04

    Onwijs bedankt voor je antwoord!

 • Reply
  PinkFairy
  26 maart 2014 at 14:27

  Ik wil deze! Echt iets voor mij. Ik heb vette huis en vind Vitalumiere Aqua geweldig, me huid ziet er gephotoshopt mee uit. Dus deze moet ik ook eens uitproberen. Alhoewel ik ook echt iemand ben die de foundation niet graag met handen aanbrengt… 😛

 • Reply
  Kimberly
  26 maart 2014 at 16:15

  Jammer dat het geen foundation is voor een droge huid, dat heb ik namelijk haha. Het ziet er wel heel mooi uit bij je zie ik zo 😀 Ik ben benieuwd wat je er uiteindelijk van gaat vinden

 • Reply
  charile
  26 maart 2014 at 18:35

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Hanna
  31 maart 2014 at 20:31

  Hi! Ik woon in Parijs en heb net ook deze foundation gekocht. Je zei in het filmpje dat nr. 10 niet bestaat, maar dat is niet waar, want ik heb m namelijk in nr 10 (beige) gekocht! Fijne review, Thanks 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.