Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Goh wat ontzettend handig.
  Heb net Rainbow Connection van OPI MuppetCollection op die is een en al glitter ga dit dus zeker proberen want hou ook van glitter nagellak maar vind het verwijderen altijd zo irritant.

  Bedankt voor het delen van deze tip.

 2. Ik zit altijd helemaal onder… handig filmpje!

 3. Ik kende het al, echt heel handig! Ik heb het alleen nog nooit geprobeerd
  x

 4. dit is handig!!!

 5. ik gebruik nu altijd zo’n nepnagel remover van essence, super handig!

  1. Die heb ik ook geprobeerd, maar die vond ik een stuk minder snel werken. Deze methode vind ik veel fijner!

 6. Klaudia zegt:

  Hoe komen je nagels zo verkleurd?

  1. Heb één keer nagellak gedragen zonder basecoat, zodoende…

   1. Suzanne zegt:

    Dat is balen! Gaat dat er wel weer uit als je nagels groeien?

 7. Leuk, handig filmpje! Ik vind glitternagels ook geweldig maar het blijft een hels klusje om het eraf te halen, hoe je het ook doet..

 8. Isabelle zegt:

  Handig filmpje! deze truck kende ik nog niet!
  ik heb nog wel ff een ander vraagje, ik ben sinds een week bezig met een trind kuur van nail balsem en nail reapair en ze raade dus aan omdat 2 weken te doen, maar daaarna? Moet je het dan een paar keer per week doen, en kan je er dan wel gewoon nagellak overheen doen?
  Alvast bedankt!
  Liefss

  1. Daarna kan je het gewoon als basecoat gebruiken 🙂

 9. Wat een handig filmpje, ik kende het nog niet !

 10. Desirée zegt:

  Ik gebruik ook altijd remover met aceton :), want ik merkte dat je met een remover zonder altijd zo lang moest boenen. Dus toen dacht ik boenen vs aceton (waarbij het er in no time af was) = met aceton! :p
  Heb deze truc meerdere malen ergens gezien, maar zelf nog nooit geprobeerd. Heb nu It’s alive van China Glaze op, zal het misschien maar eens proberen als die er af moet.. :p

 11. Lisette zegt:

  Ik gebruik gewoon pure aceton, gekocht bij een chinese nagelsalon. Kostte me €4 voor een hele liter. Je veegt echt binnen enkele sec de nagellak, met of zonder glitter af.
  Gaat veel sneller, als allerlei watteschijfjes/alu folie knippen.

 12. Je kan natuurlijk ook gewoon 3 minuutjes met je nagels in een klein laagje aceton weken 😀

 13. Gerda zegt:

  Topfilmpje, dank je wel!

 14. Larissa zegt:

  Haha, ik was bezig om mijn glitternagellak te verwijderen en toen zag ik jouw filmpje. Alleen was ik al bij mijn laatste nagel, dus had er niet zo veel meer aan… 🙂 Maar het is wel handig voor de volgende keer!

 15. handige tip, ik kende hem dan al wel en hij werkt inderdaad goed. Ik heb nu een acrylnagelremover dat is ook heel handig, als je snel te werk wilt gaan (denk aan; haast) dan werkt dat nog wat sneller 🙂

 16. Zo doe ik het ook altijd, vet handig 🙂

 17. je hebt bij de kruidvat van die potjes met nep-nagel remover (met aceton), en als je je vinger er insteekt en een paar keer heen en weer haalt langs het borsteltje, dan is je glitternagellak er ook zo af!

 18. Ooh! Ik vind glitternagellak ook echt een ramp! Meestal boen ik net zo lang met watjes en aceton, maar misschien binnenkort toch deze methode proberen.

 19. Ik heb van de week je filmpje gekeken en heb het net zelf geprobeerd en idd, het werkt echt super goed! Heeeeel erg bedankt voor de tip! 🙂

 20. […] Mijn glitters heb ik zo’n 4 dagen (met goede topcoat) kunnen dragen zonder chippen. Na die 4 dagen is mijn nagellak beginnen afbladeren en kon ik hem aftrekken. Niet goed voor mijn nagels maar het bespaarde me veel geknoei om de nagellak te verwijderen. (Manier om nagellak makkelijk te verwijderen, klik hier) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.