Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Hele leuke producten weer, er lijken me een paar toch wel fijn :).

 2. Leuke producten zitten er weer in, en leuk filmpje weer!

 3. Leuke producten!

 4. Wat een fijne producten! Ik ben benieuwd wanneer ge glossybox eindelijk naar België komt.

 5. Ik vind zelf de inhoud van de box niet zo. Ben wel benieuwd naar de primer!

 6. Volgens Serena van Beautylab is dat metalen uiteinde aan het oogpotloodje bedoelt dat je zo het potlood helemaal tot het einde op kan maken. Bij normale oogpotloden blijft op een gegeven moment zo’n zielig stukje over die je amper nog kan gebruiken omdat je het potloodje niet meer fijn past kan houden. Door die metalen stukje als verlengstukje erop heb je daar dus geen last meer van en kan je het potlood helemaal op maken.

  1. Aaaah, dus dat is het! Da’s wel handig 🙂

 7. Mijn inhoud is anders deze maand ik heb geen oogpotlood en lipgloss maar een extra creme collageen en EOS lipbalsem. Kennelijk heb ik een andere voorkeur ofzo aangegeven ik moet zeggen 3 crémes was wel weer genoeg hahah. Nou ja verder was ik super blij

 8. Leuke producten!

 9. EOS ruilen voor lipgloss? Heb de doos ook weer gekregen, altijd spannend wat er in zit. Mijn EOS zit nog in de originele verpakking, is niet open geweest. Heb pas dezelfde gekocht. Wil iemand em ruilen voor de ongebruikte lipgloss?

 10. Tessa zegt:

  Ik word er een beetje jaloers van hoe vaak ik de eyeko eyeliner en de duwop lipgloss voorbij zie komen. Super leuke producten, omdat ik juist make-up erg leuk zou vinden in de box. Zelf kreeg ik ipv die twee producten een eos lipbalm en doctor babor derma cellular collagen booster cream. Opzich goed bedacht die eos lipbalm, want het past precies bij mij, maar dat is omdat ik vrijwel alle lipbalms ervan al in huis heb 😛 en ja twee creme’s voor de wat oudere huid heb ik als 21-jarige niet echt nodig. Verder ben ik alleen al door de primer hartstikke enthousiast over deze glossybox. En de eos lipbalm, prima cadeautje voor een vriendin lijkt me zo.

 11. Wat ben jij leuk! Superleuk filmpje en zo’n pakketje op de mat moet sowieso altijd een feestje zijn denk ik. X!

  1. Dank je :D! Zo’n box is inderdaad erg leuk, het is telkens weer een soort cadeautje om uit te pakken, omdat je geen idee hebt wat erin zit!

 12. Leonie zegt:

  Hmm, ik ben niet zo enthousiast meer over de glossybox.. Ik denk dat ik nog één maand afwacht, en als die box me niet bevalt ga ik toch echt opzeggen! Ben een beetje klaar met élke maand een dagcrème (en deze maand zelfs 2!). En ik heb nog geen één crème gekregen die past bij mijn huidtype.. Oja en ik heb op mijn beautyprofiel niet aangevinkt dat ik gezichtsverzorging wil testen maar goed ik snap wel dat ze nu nog niet veel rekening kunnen houden met de voorkeuren 😉 Afgezien van de overkill aan dagcrèmes vind ik de rest van de box ook niet heel boeiend deze maand 😛

  Haha sorry voor de zeikcomment.. Wou het toch even kwijt! :’)

 13. knoopje zegt:

  Thierry Mugler hoor je volgens mij precies zo uit te spreken als jij nu doet 😉
  De layout van je site is bij mij trouwens nog steeds verdwenen, ik heb het alleen bij jouw site 🙁

  1. Wat vervelend! Ik had bij je vorige comment gereageerd met de vraag welke browser je gebruikt en of je je cache al had geleegd… Kan helpen…

   1. knoopje zegt:

    O sorry dat had ik niet gezien. Ik was nog een paar keer terug geweest om dat te checken maar toen stond er nog niets bij. Fijn dat je reageert 🙂
    maar dat heb ik idd gedaan… En ik mijn browser is google chrome… Nou ja, ik ben allang blij dat ik de tekst kan lezen en de foto’s kan zien 🙂

 14. Keshia zegt:

  Is glossybox in België te verkrijgen?

  1. Volgens mij nog niet, maar ik denk dat dat er wel aan gaat komen. Misschien eventjes bij Glossybox vragen?

 15. Thierry Mugler = Ti-Jerrie Muukler 😉

  1. Aaah, nou ik zat aardig in de buurt, haha! Volgende keer probeer ik het gewoon weer, hihi

 16. kathleen zegt:

  Wow, leuk filmpje!
  wist jij trouwens dat je site in de vlaamse flair vermeld staat? 😀

  x

  1. Ik hoorde het van iemand op Twitter ja, echt heel erg leuk! 😀

 17. Chimene zegt:

  Is de EOS lipbalsem dan ook te koop in nederland?

 18. Super…. als de volgende glossybox ook zo leuk is, ga ik er misschien ook wel aan mee doen :). Die laatste crème, die ene van 90 euro… is dat een dagcreme?

 19. Ik heb gisteren besloten om ook maar eens voor de glossybox te gaan haha er zitten dit keer echt leuke producten bij ja

 20. Ingrid zegt:

  Leuk filmpje! Ik heb mijn glossybox opgezegd. Het idee is leuk, maar het is gewoon niets voor mij. Ik ben wel blij met mijn eos lippenbalsem en voor de rest…tja, ik geef bijna alles weg of zet het maar op mp om iemand anders blij te maken. Sorry voor zo’n negatief comment hoor, maar wou het even kwijt. Ik ga ook niet overstappen oid. Die €12,50 ga ik maar gebruiken voor een mac refill 😉

  1. Berith zegt:

   Heel leuk zo’n box, maar met mijn hyper gevoelige huid durf ik
   het niet aan. Leuk filmpje en ik ben reuze benieuwd naar de
   review van de L’Oreal primer. De geur can Thierry is wel heel
   bijzonder, maar je moet er van houden deze ruikt nl
   ziltig. (vis lucht ongeveer)

 21. Esmiralda zegt:

  Jammer dat er zoiets niet is met voornamelijk bio producten en producten die niet op dieren getest zijn. Als dat er was had ik t overwogen, maar nu voor mij niet :).
  Wel een heel leuk idee zo’n box.

 22. Amanda zegt:

  Wat zie je er goed uit in dit filmpje! Je straalt 🙂 Waar is je shirtje van, als ik vragen mag? Ik vind ‘m echt super leuk!

  1. Dat is een oude van Zara, een paar jaar geleden gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.