Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Leuke inhoud weer! Maar inderdaad wat minder dan normaal 🙂

 2. Kim zegt:

  he, leuk een filmpje! Ja, soms heb je van die dagen waarbij je niet uit je woorden komt. Blij dat ik niet de enige ben die dat heeft haha. Ik snap je mening wel dat de box niet geweldig is deze maand. Het zijn bijna allemaal kleine verpakkingen.

 3. Ja hoor, het is weer zover! De dag dat alle bloggers een filmpje/artikel maken over de glossybox. Ik kijk altijd alleen jouw filmpje, gewoon omdat jij het leukste vertelt!

  1. Yup, heel m’n Bloglovin’ is ondergespamd! Maar ik kijk net zoals Tedje alleen naar jouw filmpje!

   1. Dat is echt heel erg leuk om van jullie te horen, bedankt!

 4. Michje zegt:

  Ik heb ongeveer dezelfde box gekregen, maar vond mijn box wel erg leuk! Ik heb geen lipbalsem, maar wel een lipgloss van Yves Rocher (twv 15,50) en in de perfecte kleur voor mij. En ik heb een scrub voor mijn voeten en handen gekregen, ook heel fijn.

 5. De inhoud vind ik deze maand iets minder 🙁

 6. Ik vind de box niet zoveel bijzonders deze maand. Doet ook een beetje goedkoop aan.

 7. Hehe overal op alle blogs is nu een glossybox overload haha
  Maar ik vind het wel leuk om te zien en om te zien wat iedereen er van vindt!
  Jij hebt wel weer hele andere dingen dan andere!

  Want overal zag ik een scrub en een lippenstick! Ik vond die andere box leuker haha
  Alleen die beachspray lijkt me wel lekker!

 8. Marieke zegt:

  Mijn box heeft precies dezelfde inhoud. Ik vind hem niet onaardig, zeker niet, maar de tenenspreiders waren net even leuker geweest als er een (mini)nagellak bijgezeten had.

  De rest van de producten ben ik erg blij mee, allemaal dingen die ik ook daadwerkelijk zal gebruiken. De figs en rouge balsem stond al op m’n wishlist, dus dat is fijn 🙂 Ben erg benieuwd naar de sea salt spray, klinkt veelbelovend!

 9. Ik kreeg ‘m net ook en ik was ook lichtelijk teleurgesteld, al helemaal omdat ik een andere balsem erin heb, niet zo’n leuk potje maar echt een lipgloss volume stick en daar hou ik dus helemaal niet van. Ruilen?

  1. Wat voor kleur gloss heb je gekregen? Ik heb juist de balsem in dat tinnetje waar ik niet zoveel om geef.

 10. Stephanie zegt:

  Ik heb ook een lipgloss, in een mooie roze kleur. I like it! De rest van de producten zijn op zich wel handig, maar niet heel geweldig. Het zou idd leuk geweest zijn als er een nagellakje bij de teenspreiders zat, maar helaas… Volgende keer beter 🙂

 11. Daarom, omdat het telkens wat anders is betwijfel ik nog of ik het moet nemen..

 12. de inhoud vind ik ook deze keer wat minder. je filmpjes zijn altijd zo leuk en lekker spontaan! zeker blijven doordoen ! :o)X

 13. Ik vind hem tegenvallen deze maand. Heb uitgerekend de waarde box is 23,32 euro. Ik vind de producten klein in formaat en ik vind de balsem eigenlijk maar niks. Het is maar 8 ml en balsems heb je vaak al zoveel.
  Kortom vind ik het gewoon jammer dat er elke maand zoveel verschil in zit. De boxen hoeven van mij echt niet 100 euro aan waarde te zijn, want dadelijk vind je een product fijn en kost het 30 euro wat je eigenlijk er niet voor over hebt.

 14. Marielle zegt:

  Leuke producten! Maar je zegt dat je haar niet veel vollume heeft en dat die golven niet lang gaan houden en zo. Maar jij gebruikt vaak haarproducten met siliconen. Ik gebruik met en zonder maar nu alleen nog maar zonder omdat wanneer ik producten (vooral shampoo en conditioner) gebruik met siliconen lijkt mijn haar al na 3 dagen best wel vet alsof ik het dringend moet gaan wassen terwijl wanneer ik geen siliconen gebruik blijft mijn haar 1 week lang mooi en is het op de laatste dagen amper vet! Ook met siliconen lijkt mijn haar zo dun en heb ik amper golven, het lijkt ook gewoon zo slierterig alsof ik van mezelf vet haar heb of zo of mijn conditioner heel slecht heb uitgespoeld. Zonder die siliconen heb ik veel vollume in mijn haar, mijn haar lijkt voller en zo…
  Probeer het is, je moet het wel een tijd volhouden want je haar is vaak niet direct gewoon aan silicoon loze producten!

  1. Bedankt voor de tip, maar dat werkt bij mij helaas niet. heb in het verleden een langere periode helemaal geen siliconen gebruikt, maar dat werkt gewoon niet met mijn haar! Helaas 😉

 15. Meta zegt:

  Jee, wat een gezeur toch altijd! De inhoud is ‘slechts’ bijna dubbel zoveel waard als de prijs deze keer.. boehoe. De ene keer is het minder dan de andere keer, dat is logisch omdat iedereen van andere dingen houd. Maar ik ben er tot nog toe altijd blij mee geweest en ook nu zitten er weer fijne dingen in. Doe niet zo verwend! Of zeg het gewoon op en zeur niet zo.

  1. Ik geef gewoon mijn mening, volgens mij valt het zeuren wel mee. Bovendien vergelijk ik de box met de voorgaande boxen (waarbij ik ook duidelijk zeg dat het de ene keer leuk is en de andere keer wat minder, zo gaat dat!), en in verhouding is deze gewoon iets minder leuk. Dat is geen zeuren, maar dat is gewoon mijn eerlijke mening geven.

 16. Ik krijg echt het idee dat ik de enige ben die blij is met alle producten haha XD Bovendien zijn bij die van mij drie van de vijf producten full size (oké er zit ook een teenspreider bij, die telt niet echt mee haha), en de niet full-size producten zijn alsnog best groot! Ik ben heel tevreden 😀

  1. Lisa zegt:

   Ik ben er ook blij mee hoor! Alles komt van pas!

 17. Tess. zegt:

  Even iets anders, welke nagellak heb je op?

  1. Catrice I Sea You met Essence Glorius Aquarius 🙂

 18. je haar is echt bruin! heb je het geverfd? x

   1. Staat je echt mooi! X

 19. Meta zegt:

  Charlotte, ik bedoelde meer de mensen in de comments boven mij…

  1. Aah, sorry! Ik dat geval heb ik natuurlijk niks gezegd. Sorry, ik dacht dat je het tegen mij had, aangezien je niet specifiek op iemand reageerde, maar je comments gewoon tussen de andere stond 😉

 20. Tess. zegt:

  Dankjewel! Ik vind ‘m namelijk onwijs mooi, dus ik ga ‘m ook even kopen als ie er nog is!

 21. Super leuke post! Heerlijk eerlijk (en durf het hier bijna niet te zeggen) had ik nog nooit van de glossy box gehoord! Maar zit nu te denken om er ook lid van te worden. Super leuk om dingen uit te proberen en het uitpakken van de box zal altijd wel leuk zijn;) wat er ook in zit!

  Ik volg je op bloglovin <3

  xoxo
  mloescloset.blogspot.com

 22. Daisy zegt:

  jij hebt echt prachtig haar, weer geverfd?

  1. Dank je! Yep, inderdaad weer geverfd 🙂

 23. Leuk filmpje, vind die van jou het leukst 🙂

  Even een vraagje; met welke camera film jij? Super goede kwaliteit namelijk en ben opzoek naar een camera dus vandaar :$

  1. Panasonic FZ-100, maar die is volgens mij niet meer te koop…

 24. amal zegt:

  Heerlijk zulke filmpjes. En super dat je weer zo eerlijk en jezelf bent over de producten want dat is nou juist de bedoeling van deze site neem ik aan. Ga zo door.

 25. Jolien zegt:

  Ik kan mij helemaal vinden in je opmerkingen over de box. Zo denk ik er ook precies over! Vorige box was super en deze is gewoon wat minder.

 26. Irene zegt:

  Mijne viel helaas erg tegen. De producten vind ik prima hoor, al ben ik het wel met jou eens! Maar mijn box zag er erg slordig uit. Die franjes waar ze de producten normaal mee opvullen, zaten er niet in. Dat zorgde ervoor dat de producten los in de doos waren gegooid en er nogal slordig uitzag. Om de teenspreiders zat bij mijn geen zakje. Daarnaast had ik er een kaartje bij dat ik een extra cadeautje kreeg omdat ik vanaf dag 1 lid ben.. Helaas was dat cadeautje vergeten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.