Video's

Filmpje: Glossybox Mei 2012

Jippie, de box is ontzettend leuk! Zo zie je maar, het is telkens weer een echte verrassing. Voor €12,50 krijg je maandelijks de Glossybox met daarin 5 luxe samples (en vaak fullsize producten!) opgestuurd. Meer informatie vind je op de site van Glossybox!

27 Comments

 • Reply
  Chantal
  24 mei 2012 at 10:29

  dit is echt een leuke box
  jammer dat ik geen glossybox heb

 • Reply
  Lisa
  24 mei 2012 at 11:19

  Ik ben erg benieuwd naar mijn box.
  Helaas heb ik al 3 van de 6 dingen in huis die jij in je box hebt gehad. Maar het zijn producten die ik graag gebruik. De reinigingsdoekjes en de aftersun kunnen mooi mee met de vakantie.
  Zeker een mooie afwisseling met die van de afgelopen maanden.

  • Reply
   Lisa
   24 mei 2012 at 14:02

   Inderdaad dezelfde producten. Ben er super blij mee!!

 • Reply
  Roos
  24 mei 2012 at 11:27

  Mooie producten dit keer, grappig dat niet elke box hetzelfde is bij sommigen zat er een ander haarproduct in.

 • Reply
  Evelien
  24 mei 2012 at 12:13

  Bij mij zat er een ander haarproduct in en een ander oogpotlood. grappig.

 • Reply
  Esmay
  24 mei 2012 at 12:54

  Leuk flmpje! Ik vind het ook een leuke box dit keer!

 • Reply
  Mendy
  24 mei 2012 at 18:43

  Wat ben je toch altijd zo gezellig enthousiast! Word altijd helemaal vrolijk ervan!:-))
  De zoeva potloden zijn heel fijn! Ik heb die jij hebt in dezelfde kleur met nog 2 anderen. Ze zijn heel goed maar na een hele dag werken, vervagen ze wel iets. Breng je trouwens een BB Cream aan met foundationkwast of anders? Misschien een make up tutorial met BB Cream als basis? Vind je make up tutorials altijd TOP!!

 • Reply
  Cute as a Cupcake blog
  24 mei 2012 at 19:15

  Leuk! Ik hoop dat de Glossybox snel naar België komt!

 • Reply
  Charile
  24 mei 2012 at 19:53

  Wat een super leuke inhoud!

 • Reply
  Daisy
  24 mei 2012 at 21:18

  die max factor mascara heb ik ook. alleen dan gewoon in de winkel gekocht ik vind het een best fijne mascara maar false lash effect vind ik toch nog fijner.

 • Reply
  Bianca
  24 mei 2012 at 22:30

  ik heb hem voor het eerst binnengekregen en ik ben er zo blij mee! 🙂

 • Reply
  Meyke
  24 mei 2012 at 22:52

  Hè, nu vind ik het jammer dat ik geen glossybox heb! De BB cream van Garnier heb ik ook. Ik vind dat Garnier soms echt best fijne (dag)crèmes heeft trouwens, heb er regelmatig 1 van gehad. De BB cream is voor mij wat te zwaar. Mijn gezicht gaat snel glanzen en ik voel ‘m de hele dag zitten. De No-Ad aftersun is fantastisch! Ik heb het altijd in mijn keuken staan, want werkt ook verkoelend en pijnstillend bij brandwonden. Je kunt het gewoon kopen bij Kruitvat trouwens. Masterpiece Max mascara is echt super! Ik had deze altijd en kocht daarna de Falsh Lash effect, welke echt een teleurstelling was. Ben benieuwd of je mijn mening zal delen dat Masterpiece Max beter is! Veel plezier met testen en dank voor het leuke filmpje!

 • Reply
  Karin
  25 mei 2012 at 10:12

  Leuk box!!
  De No-Ad is inderdaad ook gewoon bij het Kruidvat te koop!
  Het is misschien niet zo’n bekend merk maar wel erg goed!
  De naam zegt het al no advertation, ze maken geen reclame om de producten betaalbaar te houden.
  Maar een fijn merk dus! Ik heb ook de aftersun en heb een hele lichte huid en daar hebben ze ook fijne bescherming voor, spf 50. Alle tubes kosten ook maar €5,-!
  xx

 • Reply
  CreaBeaBlog
  25 mei 2012 at 10:53

  Heb net dus die BBcream gekocht…..maar heb ook geen glossybox. Ik durf namelijk die Dr. Jart niet te kopen over het internet omdat ik bang ben dat ik de verkeerde kleur kies….wat kan ik doen? Zijn er samples te krijgen van Dr. Jart?

 • Reply
  As
  25 mei 2012 at 19:23

  Ik vind je huid er normaal mooier uitzien, deze combi lijkt wat te vlekken en dekt niet goed. Leuk dat je zo enthousiast vertelt, maar zou je voortaan een beetje op je intonatie kunnen letten? Soms lijk je wel een sopraan 😉

 • Reply
  Wendy
  26 mei 2012 at 00:12

  Deze Glossybox ziet er super uit! Beetje jammer dat die mousse soort van gejat is van de Beautybox. Daarin had ik hem vorige maand gekregen. Maar de mousse is een fijn product;-) En de BB cream ook gaaf! Ik twijfelde heel lang tussen de glossybox en de beautybox en ben toen der tijd voor de beautybox gegaan. Maar twijfel nu of ik deze ook moet aanschaffen. Wacht eerst de Beautybox even af, als het goed is komt die morgen binnen. Maar zo ie zo vind ik al die boxen die in omloop zijn super leuk!! Het is ook erg verslavend als die binnen komt. Net of je elke maand weer een super leuk kado krijgt!

 • Reply
  Gabriëlla
  26 mei 2012 at 22:37

  Charlotte, je site is heel raar weergeven bij mij. Alles is links uitgelijnt (als dat een woord is) en ik moet heel ver scrollen voordat ik een half artikel zie. Ik zie eerst helemaal een wit vlak. Ik moet echt op ‘comments’ klikken bij een artikel om de comments te zien. Als ik alleen op het artikel klik dan zie ik geen comments. Is dit alleen bij mij zo? 😮

  • Reply
   Charlotte
   26 mei 2012 at 23:52

   Je bent inderdaad de tweede waar ik het van hoor! Gebruik je Internet Explorer? Die geeft wel vaker problemen helaas… Anyway, ik heb wat dingen veranderd, is het nu normaal of nog steeds niet?

   • Reply
    Gabriëlla
    27 mei 2012 at 18:28

    Jup, Internet Explorer. En het is weer normaal weergeven gelukkig! En nu maar eens normaal het filmpje bekijken, yay. 🙂

 • Reply
  Julia
  29 mei 2012 at 19:14

  hoi
  ik vind het jammer dat je de laatste tijd zoveel filmpjes maakt. nagellak swatches zijn zoveel leuker. ik heb het idee dat het nu een bweetje uit balans is.

  • Reply
   Charlotte
   29 mei 2012 at 20:33

   Zoals ik eerder zei heb ik tentamens. Dat gaat nu even voor. Filmpjes zijn sneller om te maken, swatches komen wel weer.

   • Reply
    Caroline
    30 mei 2012 at 08:36

    Ik vind het net hartstikke leuk al die filmpjes!

 • Reply
  Femke
  31 mei 2012 at 11:46

  Super leuke inhoud van de box. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen de glossybox en de beautybox? 🙂

  • Reply
   Charlotte
   31 mei 2012 at 11:53

   Het is een ander bedrijf 🙂

   • Reply
    Femke
    31 mei 2012 at 17:09

    De inhoud van de boxen is wel vergelijkbaar?

    • Reply
     Charlotte
     31 mei 2012 at 17:23

     Geen idee, ik heb alleen de Glossybox!

 • Reply
  jailbreak the ipad
  15 augustus 2012 at 08:16

  You could definitely see your skills within the paintings you write.

  The arena hopes for even more passionate writers such as you who are
  not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.