Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. dit is echt een leuke box
  jammer dat ik geen glossybox heb

 2. Lisa zegt:

  Ik ben erg benieuwd naar mijn box.
  Helaas heb ik al 3 van de 6 dingen in huis die jij in je box hebt gehad. Maar het zijn producten die ik graag gebruik. De reinigingsdoekjes en de aftersun kunnen mooi mee met de vakantie.
  Zeker een mooie afwisseling met die van de afgelopen maanden.

  1. Lisa zegt:

   Inderdaad dezelfde producten. Ben er super blij mee!!

 3. Mooie producten dit keer, grappig dat niet elke box hetzelfde is bij sommigen zat er een ander haarproduct in.

 4. Evelien zegt:

  Bij mij zat er een ander haarproduct in en een ander oogpotlood. grappig.

 5. Leuk flmpje! Ik vind het ook een leuke box dit keer!

 6. Mendy zegt:

  Wat ben je toch altijd zo gezellig enthousiast! Word altijd helemaal vrolijk ervan!:-))
  De zoeva potloden zijn heel fijn! Ik heb die jij hebt in dezelfde kleur met nog 2 anderen. Ze zijn heel goed maar na een hele dag werken, vervagen ze wel iets. Breng je trouwens een BB Cream aan met foundationkwast of anders? Misschien een make up tutorial met BB Cream als basis? Vind je make up tutorials altijd TOP!!

 7. Leuk! Ik hoop dat de Glossybox snel naar België komt!

 8. Wat een super leuke inhoud!

 9. Daisy zegt:

  die max factor mascara heb ik ook. alleen dan gewoon in de winkel gekocht ik vind het een best fijne mascara maar false lash effect vind ik toch nog fijner.

 10. ik heb hem voor het eerst binnengekregen en ik ben er zo blij mee! 🙂

 11. Meyke zegt:

  Hè, nu vind ik het jammer dat ik geen glossybox heb! De BB cream van Garnier heb ik ook. Ik vind dat Garnier soms echt best fijne (dag)crèmes heeft trouwens, heb er regelmatig 1 van gehad. De BB cream is voor mij wat te zwaar. Mijn gezicht gaat snel glanzen en ik voel ‘m de hele dag zitten. De No-Ad aftersun is fantastisch! Ik heb het altijd in mijn keuken staan, want werkt ook verkoelend en pijnstillend bij brandwonden. Je kunt het gewoon kopen bij Kruitvat trouwens. Masterpiece Max mascara is echt super! Ik had deze altijd en kocht daarna de Falsh Lash effect, welke echt een teleurstelling was. Ben benieuwd of je mijn mening zal delen dat Masterpiece Max beter is! Veel plezier met testen en dank voor het leuke filmpje!

 12. Karin zegt:

  Leuk box!!
  De No-Ad is inderdaad ook gewoon bij het Kruidvat te koop!
  Het is misschien niet zo’n bekend merk maar wel erg goed!
  De naam zegt het al no advertation, ze maken geen reclame om de producten betaalbaar te houden.
  Maar een fijn merk dus! Ik heb ook de aftersun en heb een hele lichte huid en daar hebben ze ook fijne bescherming voor, spf 50. Alle tubes kosten ook maar €5,-!
  xx

 13. Heb net dus die BBcream gekocht…..maar heb ook geen glossybox. Ik durf namelijk die Dr. Jart niet te kopen over het internet omdat ik bang ben dat ik de verkeerde kleur kies….wat kan ik doen? Zijn er samples te krijgen van Dr. Jart?

 14. As zegt:

  Ik vind je huid er normaal mooier uitzien, deze combi lijkt wat te vlekken en dekt niet goed. Leuk dat je zo enthousiast vertelt, maar zou je voortaan een beetje op je intonatie kunnen letten? Soms lijk je wel een sopraan 😉

 15. Wendy zegt:

  Deze Glossybox ziet er super uit! Beetje jammer dat die mousse soort van gejat is van de Beautybox. Daarin had ik hem vorige maand gekregen. Maar de mousse is een fijn product;-) En de BB cream ook gaaf! Ik twijfelde heel lang tussen de glossybox en de beautybox en ben toen der tijd voor de beautybox gegaan. Maar twijfel nu of ik deze ook moet aanschaffen. Wacht eerst de Beautybox even af, als het goed is komt die morgen binnen. Maar zo ie zo vind ik al die boxen die in omloop zijn super leuk!! Het is ook erg verslavend als die binnen komt. Net of je elke maand weer een super leuk kado krijgt!

 16. Gabriëlla zegt:

  Charlotte, je site is heel raar weergeven bij mij. Alles is links uitgelijnt (als dat een woord is) en ik moet heel ver scrollen voordat ik een half artikel zie. Ik zie eerst helemaal een wit vlak. Ik moet echt op ‘comments’ klikken bij een artikel om de comments te zien. Als ik alleen op het artikel klik dan zie ik geen comments. Is dit alleen bij mij zo? 😮

  1. Je bent inderdaad de tweede waar ik het van hoor! Gebruik je Internet Explorer? Die geeft wel vaker problemen helaas… Anyway, ik heb wat dingen veranderd, is het nu normaal of nog steeds niet?

   1. Gabriëlla zegt:

    Jup, Internet Explorer. En het is weer normaal weergeven gelukkig! En nu maar eens normaal het filmpje bekijken, yay. 🙂

 17. Julia zegt:

  hoi
  ik vind het jammer dat je de laatste tijd zoveel filmpjes maakt. nagellak swatches zijn zoveel leuker. ik heb het idee dat het nu een bweetje uit balans is.

  1. Zoals ik eerder zei heb ik tentamens. Dat gaat nu even voor. Filmpjes zijn sneller om te maken, swatches komen wel weer.

   1. Caroline zegt:

    Ik vind het net hartstikke leuk al die filmpjes!

 18. Femke zegt:

  Super leuke inhoud van de box. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen de glossybox en de beautybox? 🙂

  1. Het is een ander bedrijf 🙂

   1. Femke zegt:

    De inhoud van de boxen is wel vergelijkbaar?

    1. Geen idee, ik heb alleen de Glossybox!

 19. You could definitely see your skills within the paintings you write.

  The arena hopes for even more passionate writers such as you who are
  not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.