Dit vind je misschien ook leuk...

56 reacties

 1. Helemaal begrijpelijk! Doe rustig aan, je ziet er ook moe uit! Succes met alles!

 2. Fijn dat je het zo in een filmpje verteld. En je ziet er erg mooi uit weer Charlotte!

 3. Marloes zegt:

  Hoi Charlotte,

  Ik vind het heel begrijpelijk dat je even een stapje terug neemt. Je kan het ook wel aan je zien dat het even to much is.
  Doe lekker rustig aan en we zien vanzelf weer meer van je! 🙂

 4. AH meid! Sommige dingen gaan nou eenmaal gewoon voor.
  Daar hoort school bij natuurlijk maar ook sociaal. Je moet gewoon eventjes kiezen wat je belangrijker vind, en dat is heel begrijpelijk! We zien je vanzelf wel weer fris en fruitig terug op Pinky Polish!

 5. Kimberly zegt:

  Het filmpje doet het niet bij mij 🙁

 6. Dit is heel begrijpelijk Charlotte. Neem je tijd en focus je op de dingen die nu belangrijk zijn, dan zien we je snel. Je kan het!

 7. neem je tijd meis!

 8. Charlotte zegt:

  Je hebt een erg leuke blog die ik erg graag lees! Maar doe het gewoon maar eventjes rustig aan, een beetje je batterijen terug opladen, als je artikels hebt, zie ik ze wel op bloglovin, het kan maar zo gemakkelijk zijn! Trek je dus niks aan van mensen die zagen naar artikels 😉

 9. Idd heel begrijpelijk, iedereen heeft dat wel eens of het nou met een studie is of een baan of bloggen, die druk om te presteren wordt soms gewoon te groot, ik denk ook dat een stapje terug dan het beste is voor jezelf! Heb je trouwens wel eens over een gastblogger gedacht? Op die manier komen er toch artikelen online en verlicht het de druk voor jou een beetje… misschien een idee (of helemaal niet natuurlijk, kan ook!)

 10. Helemaal begrijpelijk! Doe lekker rustig aan en ik zie wel als er weer een artikel op bloglovin komt. Ik heb trouwens nog een voorraadje van 911 artikelen waarvan 36 van jou op bloglovin, dus ik zit voorlopig niet zonder 😉

 11. Isabelle zegt:

  Charlotte! neem lekker de tijd om eerst even op de rit te krijgen met school en alles!
  ik heb vorig jaar ook zo’n periode gehad, heel begrijpelijk dat je even een stapje terug neemt!
  en wie zien je wel weer als je het weer aan kan!
  Doe het rustig aan meid!
  LIefsss

 12. Heel begrijpelijk, je kan beter even een stap terug nemen. Je moet er natuurlijk wel plezier in blijven houden, aangezien het toch een hobby is. Doe het rustig aan meid.

 13. Nadia zegt:

  Heel goed dat je dit doet, heb er respect voor. Ik had inderdaad al door dat het wat rustiger was de laatste tijd, maar ik houd zeker je site in de gaten. Heel veel succes/sterkte! 🙂

 14. Ik volg je altijd op bloglovin, dat is zo makkelijk en mij was het nog niet opgevallen dat je niet zo vaak hebt geupdate, n ude scholen weer zijn begonnen heb ik ook niet latijd tijd om te kijken. Dus zi eht mar zo, ik heb het druk dus zullen anderen het ook wel druk hebben.

 15. Zeker weer tot snel, Bloglovin is mijn grote vriend! Ik snap zeker dat je in een dipje kan vallen wat betreft het bloggen, ik heb ook al een paar keer het ‘moeten’ gevoel gehad en dat werkt niet erg goed voor je inspiratie 😉 Doe rustig aan en laadt lekker op! Liefs

 16. Ik heb er alle respect voor! Ik hoop je snel terug te zien, maar neem maar even alle tijd die je nodig hebt 😉 Tot snel

 17. Nicky zegt:

  Heel begrijpelijk dat je even een stapje terug doet. Het is ook niet niks wat je allemaal doet: Universitaire opleiding, 2 bijbaantjes, een beautyblog bijhouden en natuurlijk tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ik doe zelf ook een universitaire opleiding en heb één bijbaantje en heb al ooit het idee dat het te veel is. Succes met alles!

 18. Evelien zegt:

  Charlotte, heel goed van je dat je dit filmpje hebt geplaatst!

  Het is zooo belangrijk dat je de tijd voor jezelf en je verplichtingen houdt en ook je hobbies hobbies blijven.

  Ik heb er alle begrip voor en hoop dat je gauw weer alles lekker hebt lopen en je weer zin hebt om te bloggen.

  Hopelijk tot snel!

 19. Snap je volkomen! Af en toe moet je je blog op een laag pitje zetten en het moet zeker niet als verplichting gaan voelen! Hou bloglovin en twitter in de gaten voor nieuwe updates 🙂

 20. nicole zegt:

  hej geeft nix hoor je moet gewoon even door gaan met wat nog belangrijker is je school heel veel suq6 het gaat vast wel lukken met alles en dan kom je weer trug.

 21. Groot gelijk dat je dit doet. je moet doen wat voor jou het beste voelt, lekker even rustig aan doen! en ik weet zeker dat daar heus wel begrip voor is 🙂
  Tot snel!

 22. Ik had al zo’n vermoeden dat je het momenteel druk hebt! Ik wist al dat je bijbaantjes had en dat je studeert, en natuurlijk dat je voor beautyscene schrijft, dus ik vond het al die tijd al zo knap dat je het allemaal maar doet! Je ziet er ook best moe uit (niet dat je er slecht uitziet, maar wel moe…), dus rust lekker uit!

 23. Irene zegt:

  Hee Charlotte,

  Een dag heeft maar 24 uur en als je belangrijkere dingen te doen hebt dan is het logisch dat een hobby er even bij inschiet. Als mensen daar geen begrip voor op kunnen brengen dan is dat jammer voor hen. Ik geniet altijd enorm van je site en zie een nieuw blog/review/recept altijd als cadeautje en iedere dag een cadeautje is echt niet nodig. Ik ga dat bloglovin eens opzoeken.

  Groetjes,

  Irene

 24. Heel begrijpelijk! Je kunt nou eenmaal niet alles doen wat leuk is, al zou dat wel heel handig zijn natuurlijk 🙂

 25. Ik snap het wel, hoor! Het is ook goed dat je het gewoon verteld, want als je dat niet doet gaat alles zich zo opkroppen en gaat het straks echt helemaal niet meer!
  Doe lekker rustig aan en rust lekker uit 🙂

 26. Prima, heel begrijpelijk hoor 🙂

 27. LindA zegt:

  Held!

  Wijze woorden, wijs besluit. En dit is juist waarom jouw blog zoveel leuker is dan die blogs die het zoals jij zegt ‘allemaal makkelijker redden’. Het is echt, en je hoeft als lezer nooit bang te zijn voor gemaakte boodschappen of verkapte reclame.

  Hou dat vast, en het komt helemaal goed!

  1. Wat een fijne reactie, dit doet me echt goed 🙂 Bedankt!

 28. Heel begrijpelijk! Goed dat je voor jezelf kiest.

  Veel succes en hopelijk gaat het snel weer beter.

 29. Hopelijk zien we je gauw weer terug, met een frisse start en nieuwe moed! Doe rustig aan en het komt allemaal wel weer goed hoor!

 30. Heel begrijpelijk 🙂
  ‘xx

 31. Begrijpelijk meid! Er kruipt heel veel tijd in het bloggen. Je ziet wel dat je moe bent. Neem je tijd, we begrijpen het.

 32. Is heel begrijpelijk hoor 🙂 Veel succes met alles! 🙂

 33. Renske zegt:

  Dit is echt een moment om even voor jezelf te kiezen. Hele begrijpelijk. Ik vind je er ook moe en verdrietig uitzien. Hopelijk gaat het snel beter met je.
  Neem lekker de tijd voor dingen waar je op dit moment achter staat! En natuurlijk blijf ik je volgen via Bloglovin’.

 34. Samantha zegt:

  Heeey Charlotte,

  Echt superstoer van je dat je een filmpje hebt gemaakt om dit te vertellen!
  Ik merk aan alles in dit filmpje dat je ECHT even tijd voor jezelf nodig hebt, en dat heeft iedereen wel eens, dus hartstikke begrijpelijk!

  Gebruik je kostbare tijd lekker om op adem te komen, en wij als lezeressen lopen echt niet weg, wees maar niet bang, haha!

  Heeel veeeeel succes met alles wat je gaat doen de komende tijd en tot je volgende blog!

 35. Begrijpelijk meid, neem je tijd! Je ziet er wel moe uit dus je hebt een goede beslissing genomen!

 36. Dat is toch helemaal niet erg… studie, 2 baantjes, ’n blog, ’n sociaal leven; dat is toch ook gewoon druk. Vind ’t juist goed dat je nu voor jezelf kiest en beseft dat je gewoon even tijd voor jezelf nodig hebt. Neem lekker de tijd, doe weer lekker nieuwe energie op en dan komt ’t moment dat je weer meer tijd kunt stoppen in je blog vanzelf. Liefs!

 37. Ellis zegt:

  En wat denk je van een tijdelijke gastblogger?

 38. Ik begrijp het best! Ik zou het ook niet meer aankunnen!

  Je haar is trouwens mooi!!! Mooie kleur!!!

  Groetjeszz

  1. Het is een hobby en je moet er ook plezier in houden anders ga je er gewoon tegen op zien en dat is ook niet leuk meer. Neem even lekker de tijd voor jezelf en richt je op andere dingen en dan zien we je vanzelf wel weer op PinkyPolish!

 39. Mendy zegt:

  Hoi Charlotte,

  Ik kon het filmpje elke keer niet op je site openen maar vandaag is het “via via” gelukt. Wat ontzettend goed van je dat je het toegeeft dat het zwaar is. Geheel begrijpelijk. De meeste mensen kunnen alleen een studie al niet aan. Jij doet pinky polish en beautyscene er nog naast. Respect! Knap van je en veel sterkte. Zoals ik je al een keertje eerder geschreven heb, vind ik je nog steeds één van de leukste bloggers en met jouw enthousiasme komt het zeker weer goed. Tot snel! I’ll follow you! 😀

  1. Wat een lieve reactie, dank je!

 40. ik begrijp het heel goed! en ik denk dat zoals je al zei elke blogger hier wel eens last van heeft.

 41. Ik begrijp je helemaal!
  Zelf heb ik ook een blog, dat ik moet combineren met de middelbare school. En ik had laats ook heel erg het gevoel dat het een verplichting was inplaats van een hobby. Maar goed, even doorzetten ;p, t gaat al iets beter!

 42. Joanne zegt:

  Ik begrijp het helemaal! Je hoeft je er ook niet zo uitgebreid en lang voor te verontschuldigen (al is dat wel sympathiek)! Studie en sociale contacten gaan nou eenmaal voor, en je moet er wel plezier in hebben! Je bent ons helemaal niets verschuldigd, dus zit er niet over in. We mogen blij zijn met alles wat je voor ons doet. Rust lekker uit en als je er weer klaar voor bent dan merken we het vanzelf! Sterkte!

 43. Annemiek zegt:

  Charlotte, heel herkenbaar. Doe rustig aan, even focussen op de dingen die nu het belangrijkst voor je zijn!

 44. Als je zoveel andere dingen belangrijker vind dan bloggen, vind ik dat je net zo goed helemaal kan stoppen!

  1. Ehm, sorry?! Dus voor jou is het alles of niets? Ik zeg niet dat ik andere dingen per se belangrijker vind dan bloggen, maar sommige dingen MOETEN gewoon voor. Ik hoop dat je begrijpt dat onder andere mijn studie op dit moment voor gaat.

   1. carlien. zegt:

    Inderdaad lieve Charlotte, je studie, sociaal leven en werk zijn nu belangrijk. Het slaat nergens op als mensen zeggen dat je moet stoppen met je blog. Je blog is je hobby en een hobby moet leuk zijn! Als jij op het moment ff geen puf hebt dan moet je gewoon even rustig aan doen en doen wat goed voelt! Ik gun jou een heerlijk rustige avond met chocola, chips en een fijne film, even een pas op de plaats! En je echte ‘fans’ lopen niet zomaar weg… Denk aan je zelf! Liefs!

  2. Wat ben je voor een volger als je dan nog liever hebt dat ze helemaal stopt. En luisteren is ook belangrijk want ze heeft niet gezegd dat ze andere dingen belangrijker vindt, alleen dat die nu even voor gaan.

 45. Neem lekker de tijd. Ik vind het zo stom dat mensen altijd wat te zeuren hebben. Het is toch je hobby en het is niet zo dat het echt je baan is en dat je met deadlines te maken hebt. Jij mag zelf bepalen wanneer je update. Ik kijk uit naar je nieuwe artikelen, maar haast je niet! 😉

 46. Evelien zegt:

  Natuurlijk mis ik je op je blog! Maar zelfs als het hierbij blijft, en dat hoop en verwacht ik niet, heb je me al zóveel tips en ideeën aan de hand gedaan, je hebt geen idee! Dus bedankt Charlotte voor je super leuke en handige blog, je interessante reviews en de nieuwe dingen als de groene smoothies en de fruitzuren 😉 Ik hoop dat je je weer helemaal zen gaat voelen, want het moet wel leuk blijven allemaal! Have fun… het is jouw feestje <3

 47. Neem je tijd! Studie, werk en vrienden/familie gaan gewoon voor. Ik zou ook heel graag een beautyblog willen beginnen maar ik weet dat ik dat niet ga redden!

 48. als je bloggen alleen een hobby voor jou is dan vind ik dat je gewoon de dingen die je belangrijker vind moet doen en met bloggen moet stoppen.

 49. Hey
  ik snap je helemaal,
  ik doe in me vrije tijd ook nail art dus ik snap het
  ik heb mijn blog al 13 jaar en heb al 2x zo’n down gehad maar je komt er zo weer bovenop
  en als je het gewoon verteld zoals je hebt gedaan snappen de meeste het wel
  Sommige mensen zeggen dat je moet stopppen maar dat vind ik helemaal niet ga gewoon door met wat je doet en je doet het geweldig tuurlijk missen ik en de andere je op het blog maar je komt er zo weer bovenop dus ik begrijp je helemaal en doe maar rustig aan met wat je doet (je baan en bijbanen enzoo) ik vind je nail art GEWELDIG en je bent een groot voorbeeld voor me ik vind het knap dat je bijna elke dag wat erop zet wan tik zet het 1 of 2x per week iets erop

  Heel veel suc6
  en ga zo door!

  p.s. zou je de naam van mijn site willen zeg het dan maar
  xx

 50. heel begrijpelijk hoor, soms moet je met dingen even een stap terug zetten om vervolgens weer er volledig voor te kunnen gaan…!
  Succes met alles en ik volg je op bloglovin dus het komt goed 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.