Huidverzorging Video's

Filmpje: Mijn Avondroutine

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik ‘s avonds mijn huid reinig en verzorg. Het is een vrij lange video geworden (normaal ben ik natuurlijk binnen een paar minuten klaar), maar ik wilde jullie zoals altijd veel informatie geven over de producten en dergelijke. Als jullie deze video leuk vinden klik dan op het duimpje omhoog en laat weten of jullie ook een ochtend-versie willen zien bij de comments!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal, het is gratis!

Nagellak: Claire’s Pastel Neons

Genoemde producten:

Related Post

43 Comments

 • Reply
  beautybysandra
  13 mei 2014 at 07:40

  Wat leuk om te zien!

 • Reply
  Manon
  13 mei 2014 at 07:48

  Wat een fijne routine, ik moet savonds ook echt beter mijn routine inplannen!

 • Reply
  Bo
  13 mei 2014 at 08:28

  Leuke routine!

 • Reply
  Anja vd Heijdt
  13 mei 2014 at 08:29

  Leuk om te zien, doet me beseffen dat ik wel wat meer moet gaan doen aan mijn avondroutine 😉 Lijkt me ook leuk om je ochtendroutine te zien.
  En ja, je ziet er zeker anders uit zonder make up, maar ook dan heb je een mooi gezicht (iig aan het eind van het filmpje als alle roodheden weer een beetje zijn weggetrokken….)
  Xx Anja

 • Reply
  chucky1012
  13 mei 2014 at 08:37

  Wat fijn om te zien hoe jij je huid ‘s avonds reinigt!
  De producten die je gebruikt zien er goed uit.

 • Reply
  Leonie
  13 mei 2014 at 08:56

  Wat een fijn, duidelijk en ook leerzaam filmpje! Sinds enige tijd ben ik ook echt aan het uitzoeken wat ‘mijn’ producten zijn en dat gaat me nog niet zo makkelijk af. Heb ook een gecombineerde huid (droog, snel velletjes maar toch vettig). Ik ga mij eens verdiepen in de producten die jij hebt gebruikt in dit filmpje.

  Thumps up en JA, graag een ochtendroutine 🙂 Lijkt me leuk.

  Liefs,
  Leonie

 • Reply
  Marijke
  13 mei 2014 at 09:08

  Ik zat net te denken: wow, wat ben je mooi zonder make-up toen je zei dat je wel eens commentaar krijgt daarop. Niks van aantrekken dus, je bent een prachtmeid! Ik herken het wel trouwens, ben zelf blond, met hele blonde wimpers en wenkbrauwen, heb altijd het gevoel dat er niks van me over blijft als ik mijn make-up er af haal. Laatst herkenden mensen me zelfs niet met make-up. Die kennen me alleen uit het zwembad en dan heb ik niks op. Echt grappig!

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  13 mei 2014 at 09:28

  Heel leuk om te zien!

 • Reply
  Dionne
  13 mei 2014 at 09:28

  Wat een mooie producten!

 • Reply
  Natascha
  13 mei 2014 at 09:28

  Wat leuk om dit zo te zien. Blijft leuk te zien hoe iemand anders haar routine is en kijken of ik hier nog wat van kan meenemen 🙂 Thnx, ik zie ook graag een keer een filmpje van je ochtendroutine.

 • Reply
  pamela
  13 mei 2014 at 09:44

  wat een super leuke video!! ik wil ook graag oliën gaan proberen maar ik vind het moeilijk om ze te vinden voor een normale prijs. ik wil best wel wat meer uitgeven voor huidverzorging maar het moet niet te gek worden 😛

  een ochtendroutine lijkt me heel erg leuk!! je ziet er super uit zonder make-up. en die roodheden na mijn avondroutine zijn echt nog 10 keer zo erg terwijl ik heel mild reinig. gewoon ene gevoelige huid 😛

  • Reply
   Poederdoosje
   13 mei 2014 at 18:47

   Misschien is kokosolie dan iets voor jou? Ik haal een hele fijne bij de jumbo vandaan. Hij is biologisch en heel fijn en zacht. Ik dacht dat die olie €6,95 is.

 • Reply
  Denise
  13 mei 2014 at 09:58

  Leuk om te zien en je kan het prima hebben zonder make-up!

 • Reply
  Marike
  13 mei 2014 at 10:29

  Je bent net zo mooi zonder make-up, topvideo vol enthousiasme! Graag een ochtendroutine!

 • Reply
  Madelon
  13 mei 2014 at 10:48

  Interessante video! Ik heb ook een gecombineerde huid met droge plekken en snel last van acne. Je huid ziet er verder prima uit vind ik hoor! 🙂 En dat ‘zonder make=up zie je er anders uit probleem’ heb ik ook, ben ook erg licht met lichte wimpers en wenkbrauwen. Niks aan te doen 🙂

 • Reply
  Shima
  13 mei 2014 at 11:26

  Zonder make-up zie je er niet eng uit hoor, wel mooier maar dat is bij iedereen zo 😉

 • Reply
  Miranda
  13 mei 2014 at 11:30

  Leuke video. Interessant om te zien, ben ook zeker benieuwd naar je ochtendroutine.

  Ik vind het trouwens wel leuk staan, je haar in een knot:)

 • Reply
  Anne G.
  13 mei 2014 at 11:31

  Ik vind dit soort fimlpjes altijd leuk 🙂 Super leuk om te zien! Kan je er ook eentje doen van je ochtend routine? (incl. je make-up)

 • Reply
  Amelie
  13 mei 2014 at 11:32

  Super leuke video, leuk om te horen wat je allemaal gebruikt!

 • Reply
  Anne
  13 mei 2014 at 11:42

  Ik vind het raar dat mensen reageren dat je er eng uitziet zonder make-up. Ik vind het ook zeer kwetsend.
  Niks van aantrekken meid! Je ziet er prachtig uit, ook zonder make=up!

 • Reply
  Catelijne
  13 mei 2014 at 12:06

  Goed zeg, ben ook benieuwd naar je ochtendroutine 🙂

 • Reply
  Iris
  13 mei 2014 at 15:36

  Mooie routine! Die olie van Clarins ziet er fijn uit, misschien dat die op mijn wishlist komt te staan. 😉 Ik ben zelf een groot fan van de cleansers van Michael Todd, die zijn zó mild en zó effectief. Ik heb een hele gevoelige huid, dus ik gebruik het liefst organic producten, Pai is ook één van mijn favo merken.

 • Reply
  Sheila
  13 mei 2014 at 15:45

  Leuk filmpje!
  Het valt me wel altijd op dat je bij bijna elk product zegt ‘dat is deze’ of ‘dus dat is deze’… niet vervelend bedoeld hoor maar soms wordt het nogal irritant.

  Die olie van The Body Shop lijkt me fijn! 🙂

 • Reply
  Mendy
  13 mei 2014 at 16:09

  Hihi…ik dacht dat je het sarcastisch bedoelde met “normaal ben ik binnen een paar minuten klaar”. A la je filmpjes. Ik blijf blij worden van je (lange) filmpjes!! Ik vind dit altijd super interessant dus als er ook nog een ochtendroutine erbij komt, be my guest! Helpt me altijd weer eventjes herinneren hoe belangrijk het is! :-))

 • Reply
  Demi
  13 mei 2014 at 16:25

  Wat een fijne routine! heb hier echt wat aan, en wil ook sommige dingen op gaan volgen zodat ik een beter routine krijg. een video van je ochtend routine lijkt mij erg leuk!

 • Reply
  Suzanne
  13 mei 2014 at 17:05

  Leuke video! Doordat je wenkbrauwen en wimpers minder opvallen zie je er meteen anders uit, omdat je meteen naar ogen kijkt van iemand valt het ook nog eens extra op.

 • Reply
  Robin
  13 mei 2014 at 17:09

  Leuk om te zien!

 • Reply
  Rachel
  13 mei 2014 at 17:14

  Leuk filmpje, ik vind het altijd erg interessant om te zien wat andere mensen op hun huid etc. smeren;) Een ochtenroutine lijkt me ook leuk om te zien.
  Verder niks aantrekken van die reacties, iedereen ziet er weer anders uit zonder make-up;)

  Groetjes

  Rachel

 • Reply
  Natasja
  13 mei 2014 at 18:00

  Je ziet er helemaal niet “eng” uit zonder make-up 🙂 Ik zou graag ook je ochtendroutine zien.

 • Reply
  Linda
  13 mei 2014 at 19:48

  Hartstikke leuk om te zien, dankjewel! Ik volg je blog al een tijdje iedere dag en ik heb al veel van je opgestoken. Gebruik je de producten van Ren eigenlijk nog? En wat onaardig als mensen lelijke dingen over je uiterlijk zeggen, ik kan me daar helemaal niets bij voorstellen, dat mensen daar de moeite en tijd in steken. Je ziet er bovendien prima uit zonder make up. Moest ik even kwijt!

 • Reply
  Marije
  13 mei 2014 at 20:31

  Hey,
  ik ben een stille lezen. Maar nu moet ik je even laten weten dat je een een tof wijf bent! Geen excuses voor “raar” uitzien maar lekker jezelf zijn. Daar kunnen we wat van leren! Dank je wel, je blog is echt leuk net als jij.
  Marije

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 mei 2014 at 20:36

  Wat een fijne uitgebreide routine!

 • Reply
  Lot
  13 mei 2014 at 22:52

  Gelukkig dat je er anders uitziet met make up! Dat zou anders behoorlijk zonde zijn van het geld. Denk dat sommige mensen het doel van make up niet helemaal begrijpen..
  Verder leuke video! Ik gebruik ‘s avonds kokosvet om mijn gezicht schoon te maken. Dit is natuurlijk al een soort van olie die ik deels wegveeg met een washandje. Toch blijft er altijd wel iets zitten. Is het dan slim om alsnog een olie aan te brengen? Of is het restantje kokosvet voldoende?

  • Reply
   Charlotte
   13 mei 2014 at 23:22

   Hmm… om eerlijk te zijn denk ik niet dat het heel goed is om dat restant kokosolie op je huid te laten zitten, omdat die olie nog vermengd is met vuil. Dus wanneer die intrekt, blijft dat vuil nog steeds op de huid liggen. Dat is dan ook de reden dat ik altijd een milde facewash erna gebruik, om te zorgen dat echt alles helemaal weg is. Maar als je het toch graag zo zou willen laten zitten, zou ik er niet nog extra olie bijsmeren, omdat het dan wellicht wat veel van het goede wordt. Ik zou er gewoon een fijne nachtcrème overheen doen. En als je merkt dat je huid het nodig heeft kun je natuurlijk altijd wat extra kokosolie er onder doen 🙂

   • Reply
    Lot
    16 mei 2014 at 17:47

    Je hebt gelijk! Had er nooit over nagedacht dat het vuil er dan natuurlijk ook weer intrekt..
    Bedankt voor het antwoord 🙂

 • Reply
  me
  13 mei 2014 at 23:49

  Hahah, je ziet er eng uit, zeggen mensen dat werkelijk? Alsof je er wat aan kunt dat je lichte wenkbrauwen en wimpers hebt…lichte wimpers vrouwen unite! 😛

 • Reply
  Daisy
  14 mei 2014 at 15:44

  Wat fijn om jou routine te zien. Ik moet je ook echt complimenteren dat je alles zo goed en duidelijk uitlegt.; Ga zo door !

 • Reply
  Esther
  14 mei 2014 at 20:42

  Ook ik ben een stille lezer, maar had meteen de neiging een comment te plaatsen!
  Ten eerste vind ik je een hele leuke, lieve en spontane meid die hele duidelijk, helpende en shopinspirerende video’s en artikelen maakt.
  Ten tweede vind ik het niet vreemd dat je er anders uitziet zonder make-up, anders hoef je het niet te dragen! Ik herken mezelf heel erg in jouw huidtype en heb ook blonde wimpers en wenkbrauwen van mezelf waardoor ik mezelf ook heel kaal vind zonder make-up. Maar ach, it’s the inside that counts 😉
  Ga zo door met je site en ik ben ontzettend benieuwd naar je ochtendroutine (en naar dat gave huidje ald je wakker word haha)!
  Liefs Esther

 • Reply
  Suzanne
  15 mei 2014 at 11:07

  Wat een handig filmpje! Weet iemand misschien een goede budget exfoliant? Zo te horen is dat precies het product dat mist in mijn skincare routine, want ik heb veel kleine bultjes en mee-eters.

  Sinds kort gebruik ik het serum van hema, ik had altijd last van pukkeltjes en droge plekjes bij mijn neus die lang bleven, maar nu gaan ze heel snel weer weg als het komt, dus die kan ik aan iedereen aanraden!

 • Reply
  Jessica
  17 mei 2014 at 11:58

  Leuk filmpje! En je bent zonder make-up ook een mooie meid hoor!

 • Reply
  e.met3kids
  23 mei 2014 at 06:19

  Hoi, ik vindt het juist leuk om je zonder make-up te zien, misschien staat iets lichtere makeup je wel erg mooi ipv zwart lichtbruin bijvoorbeeld.
  ik gebruik ook de exfoliant, maar ik zou er niet zo snel en een olie en daarna nog een gezichtscreme opsmeren omdat ik dan het idee heb dat de werking van de exfoliant minder wordt. Mijn advies (ik had ook acne) om minder te smeren. Dus na het reinigen een olie of een exfoliant. en de creme weg te laten, maar dat ik mijn advies 🙂 Groetjes

  • Reply
   e.met3kids
   23 mei 2014 at 06:20

   Oja ik gebruik tarwekiemolie van (eigen merk) de tuinen, met vitamine e.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.