Huidverzorging Video's

Filmpje: Mijn Avondroutine

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik ’s avonds mijn huid reinig en verzorg. Het is een vrij lange video geworden (normaal ben ik natuurlijk binnen een paar minuten klaar), maar ik wilde jullie zoals altijd veel informatie geven over de producten en dergelijke. Als jullie deze video leuk vinden klik dan op het duimpje omhoog en laat weten of jullie ook een ochtend-versie willen zien bij de comments!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal, het is gratis!

Nagellak: Claire’s Pastel Neons

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Wat leuk om te zien!

 2. Wat een fijne routine, ik moet savonds ook echt beter mijn routine inplannen!

 3. Leuke routine!

 4. Anja vd Heijdt zegt:

  Leuk om te zien, doet me beseffen dat ik wel wat meer moet gaan doen aan mijn avondroutine 😉 Lijkt me ook leuk om je ochtendroutine te zien.
  En ja, je ziet er zeker anders uit zonder make up, maar ook dan heb je een mooi gezicht (iig aan het eind van het filmpje als alle roodheden weer een beetje zijn weggetrokken….)
  Xx Anja

 5. Wat fijn om te zien hoe jij je huid ’s avonds reinigt!
  De producten die je gebruikt zien er goed uit.

 6. Leonie zegt:

  Wat een fijn, duidelijk en ook leerzaam filmpje! Sinds enige tijd ben ik ook echt aan het uitzoeken wat ‘mijn’ producten zijn en dat gaat me nog niet zo makkelijk af. Heb ook een gecombineerde huid (droog, snel velletjes maar toch vettig). Ik ga mij eens verdiepen in de producten die jij hebt gebruikt in dit filmpje.

  Thumps up en JA, graag een ochtendroutine 🙂 Lijkt me leuk.

  Liefs,
  Leonie

 7. Marijke zegt:

  Ik zat net te denken: wow, wat ben je mooi zonder make-up toen je zei dat je wel eens commentaar krijgt daarop. Niks van aantrekken dus, je bent een prachtmeid! Ik herken het wel trouwens, ben zelf blond, met hele blonde wimpers en wenkbrauwen, heb altijd het gevoel dat er niks van me over blijft als ik mijn make-up er af haal. Laatst herkenden mensen me zelfs niet met make-up. Die kennen me alleen uit het zwembad en dan heb ik niks op. Echt grappig!

 8. Heel leuk om te zien!

 9. Wat een mooie producten!

 10. Wat leuk om dit zo te zien. Blijft leuk te zien hoe iemand anders haar routine is en kijken of ik hier nog wat van kan meenemen 🙂 Thnx, ik zie ook graag een keer een filmpje van je ochtendroutine.

 11. wat een super leuke video!! ik wil ook graag oliën gaan proberen maar ik vind het moeilijk om ze te vinden voor een normale prijs. ik wil best wel wat meer uitgeven voor huidverzorging maar het moet niet te gek worden 😛

  een ochtendroutine lijkt me heel erg leuk!! je ziet er super uit zonder make-up. en die roodheden na mijn avondroutine zijn echt nog 10 keer zo erg terwijl ik heel mild reinig. gewoon ene gevoelige huid 😛

  1. Poederdoosje zegt:

   Misschien is kokosolie dan iets voor jou? Ik haal een hele fijne bij de jumbo vandaan. Hij is biologisch en heel fijn en zacht. Ik dacht dat die olie €6,95 is.

 12. Leuk om te zien en je kan het prima hebben zonder make-up!

 13. Marike zegt:

  Je bent net zo mooi zonder make-up, topvideo vol enthousiasme! Graag een ochtendroutine!

 14. Madelon zegt:

  Interessante video! Ik heb ook een gecombineerde huid met droge plekken en snel last van acne. Je huid ziet er verder prima uit vind ik hoor! 🙂 En dat ‘zonder make=up zie je er anders uit probleem’ heb ik ook, ben ook erg licht met lichte wimpers en wenkbrauwen. Niks aan te doen 🙂

 15. Shima zegt:

  Zonder make-up zie je er niet eng uit hoor, wel mooier maar dat is bij iedereen zo 😉

 16. Leuke video. Interessant om te zien, ben ook zeker benieuwd naar je ochtendroutine.

  Ik vind het trouwens wel leuk staan, je haar in een knot:)

 17. Anne G. zegt:

  Ik vind dit soort fimlpjes altijd leuk 🙂 Super leuk om te zien! Kan je er ook eentje doen van je ochtend routine? (incl. je make-up)

 18. Super leuke video, leuk om te horen wat je allemaal gebruikt!

 19. Anne zegt:

  Ik vind het raar dat mensen reageren dat je er eng uitziet zonder make-up. Ik vind het ook zeer kwetsend.
  Niks van aantrekken meid! Je ziet er prachtig uit, ook zonder make=up!

 20. Catelijne zegt:

  Goed zeg, ben ook benieuwd naar je ochtendroutine 🙂

 21. Iris zegt:

  Mooie routine! Die olie van Clarins ziet er fijn uit, misschien dat die op mijn wishlist komt te staan. 😉 Ik ben zelf een groot fan van de cleansers van Michael Todd, die zijn zó mild en zó effectief. Ik heb een hele gevoelige huid, dus ik gebruik het liefst organic producten, Pai is ook één van mijn favo merken.

 22. Sheila zegt:

  Leuk filmpje!
  Het valt me wel altijd op dat je bij bijna elk product zegt ‘dat is deze’ of ‘dus dat is deze’… niet vervelend bedoeld hoor maar soms wordt het nogal irritant.

  Die olie van The Body Shop lijkt me fijn! 🙂

 23. Mendy zegt:

  Hihi…ik dacht dat je het sarcastisch bedoelde met “normaal ben ik binnen een paar minuten klaar”. A la je filmpjes. Ik blijf blij worden van je (lange) filmpjes!! Ik vind dit altijd super interessant dus als er ook nog een ochtendroutine erbij komt, be my guest! Helpt me altijd weer eventjes herinneren hoe belangrijk het is! :-))

 24. Demi zegt:

  Wat een fijne routine! heb hier echt wat aan, en wil ook sommige dingen op gaan volgen zodat ik een beter routine krijg. een video van je ochtend routine lijkt mij erg leuk!

 25. Leuke video! Doordat je wenkbrauwen en wimpers minder opvallen zie je er meteen anders uit, omdat je meteen naar ogen kijkt van iemand valt het ook nog eens extra op.

 26. Leuk om te zien!

 27. Leuk filmpje, ik vind het altijd erg interessant om te zien wat andere mensen op hun huid etc. smeren;) Een ochtenroutine lijkt me ook leuk om te zien.
  Verder niks aantrekken van die reacties, iedereen ziet er weer anders uit zonder make-up;)

  Groetjes

  Rachel

 28. Natasja zegt:

  Je ziet er helemaal niet “eng” uit zonder make-up 🙂 Ik zou graag ook je ochtendroutine zien.

 29. Linda zegt:

  Hartstikke leuk om te zien, dankjewel! Ik volg je blog al een tijdje iedere dag en ik heb al veel van je opgestoken. Gebruik je de producten van Ren eigenlijk nog? En wat onaardig als mensen lelijke dingen over je uiterlijk zeggen, ik kan me daar helemaal niets bij voorstellen, dat mensen daar de moeite en tijd in steken. Je ziet er bovendien prima uit zonder make up. Moest ik even kwijt!

 30. Marije zegt:

  Hey,
  ik ben een stille lezen. Maar nu moet ik je even laten weten dat je een een tof wijf bent! Geen excuses voor “raar” uitzien maar lekker jezelf zijn. Daar kunnen we wat van leren! Dank je wel, je blog is echt leuk net als jij.
  Marije

 31. Wat een fijne uitgebreide routine!

 32. Lot zegt:

  Gelukkig dat je er anders uitziet met make up! Dat zou anders behoorlijk zonde zijn van het geld. Denk dat sommige mensen het doel van make up niet helemaal begrijpen..
  Verder leuke video! Ik gebruik ’s avonds kokosvet om mijn gezicht schoon te maken. Dit is natuurlijk al een soort van olie die ik deels wegveeg met een washandje. Toch blijft er altijd wel iets zitten. Is het dan slim om alsnog een olie aan te brengen? Of is het restantje kokosvet voldoende?

  1. Hmm… om eerlijk te zijn denk ik niet dat het heel goed is om dat restant kokosolie op je huid te laten zitten, omdat die olie nog vermengd is met vuil. Dus wanneer die intrekt, blijft dat vuil nog steeds op de huid liggen. Dat is dan ook de reden dat ik altijd een milde facewash erna gebruik, om te zorgen dat echt alles helemaal weg is. Maar als je het toch graag zo zou willen laten zitten, zou ik er niet nog extra olie bijsmeren, omdat het dan wellicht wat veel van het goede wordt. Ik zou er gewoon een fijne nachtcrème overheen doen. En als je merkt dat je huid het nodig heeft kun je natuurlijk altijd wat extra kokosolie er onder doen 🙂

   1. Lot zegt:

    Je hebt gelijk! Had er nooit over nagedacht dat het vuil er dan natuurlijk ook weer intrekt..
    Bedankt voor het antwoord 🙂

 33. me zegt:

  Hahah, je ziet er eng uit, zeggen mensen dat werkelijk? Alsof je er wat aan kunt dat je lichte wenkbrauwen en wimpers hebt…lichte wimpers vrouwen unite! 😛

 34. Wat fijn om jou routine te zien. Ik moet je ook echt complimenteren dat je alles zo goed en duidelijk uitlegt.; Ga zo door !

 35. Esther zegt:

  Ook ik ben een stille lezer, maar had meteen de neiging een comment te plaatsen!
  Ten eerste vind ik je een hele leuke, lieve en spontane meid die hele duidelijk, helpende en shopinspirerende video’s en artikelen maakt.
  Ten tweede vind ik het niet vreemd dat je er anders uitziet zonder make-up, anders hoef je het niet te dragen! Ik herken mezelf heel erg in jouw huidtype en heb ook blonde wimpers en wenkbrauwen van mezelf waardoor ik mezelf ook heel kaal vind zonder make-up. Maar ach, it’s the inside that counts 😉
  Ga zo door met je site en ik ben ontzettend benieuwd naar je ochtendroutine (en naar dat gave huidje ald je wakker word haha)!
  Liefs Esther

 36. Suzanne zegt:

  Wat een handig filmpje! Weet iemand misschien een goede budget exfoliant? Zo te horen is dat precies het product dat mist in mijn skincare routine, want ik heb veel kleine bultjes en mee-eters.

  Sinds kort gebruik ik het serum van hema, ik had altijd last van pukkeltjes en droge plekjes bij mijn neus die lang bleven, maar nu gaan ze heel snel weer weg als het komt, dus die kan ik aan iedereen aanraden!

  1. me zegt:

   Olaz Regenerist nachtserum en dan in de aanbieding kopen, komt vaak genoeg voor 50% korting of 1 + 1 korting

   https://www.google.nl/search?q=Olaz+regenerist+nacht+serum&client=opera&hs=Onk&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jjl1U4KzJMKbOu__gfgK&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=908

 37. Jessica zegt:

  Leuk filmpje! En je bent zonder make-up ook een mooie meid hoor!

 38. e.met3kids zegt:

  Hoi, ik vindt het juist leuk om je zonder make-up te zien, misschien staat iets lichtere makeup je wel erg mooi ipv zwart lichtbruin bijvoorbeeld.
  ik gebruik ook de exfoliant, maar ik zou er niet zo snel en een olie en daarna nog een gezichtscreme opsmeren omdat ik dan het idee heb dat de werking van de exfoliant minder wordt. Mijn advies (ik had ook acne) om minder te smeren. Dus na het reinigen een olie of een exfoliant. en de creme weg te laten, maar dat ik mijn advies 🙂 Groetjes

  1. e.met3kids zegt:

   Oja ik gebruik tarwekiemolie van (eigen merk) de tuinen, met vitamine e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.