Video's

Filmpje: Mijn Beauty Back-ups

Twitter: http://www.twitter.com/pinkypolish
YouTube: http://www.youtube.com/pinkypolishnl

Nagellak: China Glaze Ray-diant
Oorbellen + sjaal: Forever 21

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. grappig. ik heb ook vaak backups 😉

 2. Klinken als fijne back-ups!
  Zelf heb ik altijd veel maskers op voorraad en zoals jij al zei, zorg ik dat ik altijd een back-up heb van mijn Bourjois Flower Perfection foundation. Met nagellak heb ik geen enkele op voorraad… Ik koop atijd eigenlijk pas als mijn nagellak op is een nieuwe kleur, of base- & topcoat. Waarom precies weet ik eigenlijk niet, ik denk omdat ik niet echt een favoriet heb.

 3. Ik heb back-ups van mijn favoriete facewash (the body shop passion fruit) en van topcoats. Voor de rest eigenlijk niet.

 4. Desirée zegt:

  Ik heb van zwarte nagellak een backup, omdat dat gewoon sneller opgaat op een of andere manier :p Vind die toch het mooist onder flakies 🙂 Of voor nailart. En van de oude versie van Essence mellow yellow heb ik er op het laatste moment nog een extra van kunnen vinden, want de nieuwe is toch echt minder mooi..
  Verder zorg ik dat ik van base/topcoat genoeg heb. En nagellakremover en watjes :p haha.
  En van deo.. stel je voor dat je ineens zonder zit ;p

 5. laura zegt:

  oke, ik ben dus niet de enige met zoveel backups!! hahaa!
  even een vraagje terzijde: schrijf/werk je niet meer voor beautyscene.nl????

  1. Nee, al sinds november niet meer! Het was niet meer te combineren met m’n studie en mijn eigen site, vandaar dat ik toen besloten heb om te stoppen…

 6. Geweldige backup!

 7. Nina zegt:

  Ik koop soms back-ups als ze in de aanbieding zijn, maar meestal koop ik ze gewoon weer als ze op zijn. Behalve bij mascara’s. Daar heb ik er altijd 4 in huis van leggen, ongeopend. Verschillende merken, maar uit de aanbieding. En een catrice eyeliner die uit het assortiment ging (Go get bronzed). Die heb ik ook nog op voorraad.

 8. Karen zegt:

  Ik heb verschillende back-ups: nagellak (forget me not), basecoat, dry drops van essence, nagelolie van essence en nog wat mascara

 9. Jessica zegt:

  Naar aanleiding van je filmpje heb ik mijn lade met productjes nog eens opgeruimd. Ik heb 6 deo’s op voorraad, 4 TBS bodybutters, body lotions, douchegels van TBS,…

  Nogal veel van TBS eigenlijk. 🙂

  En ik kocht pas een cadeaudoos van Love Etc met daarin de Eau de Parfum 50ml, 200ml douchegel, 200 ml bodylotion + de 200 ml boduybutter voor amper 24, 50 euro; omdat het zogezegd qua verpakking bij de winter/kerst hoort. Nu zijn de doosjes errond zeg maar vernieuwd. Een mooie deal die ik niet kon weerstaan. 🙂

 10. Leuk om te zien wat je je backups zijn.

 11. Leuk filmpje Ik heb het haarserum zojuist gekocht ben benieuwd!

 12. Karin zegt:

  Heel herkenbaar dit!
  Ik slaap niet rustig zonder foundation op voorraad te hebben! Maybelline Dream Matte Mousse is mijn holy grail. Die heb ik dan ook weer gretig ingeslagen in de afgelopen Kruidvat 1+1 gratis actie. Ook koop ik deze foundation wel eens over de grens. In Duitsland bijvoorbeeld zijn de drogisterijmerken veel voordeliger. Daarnaast heb ik wat shampoo’s, conditioners, deo’s en tandpasta’s op voorraad die ik insla bij kortingsacties.
  Wat betreft nagellak heb ik één back-up: Catrice London’s weather forecast, een mooie donkergrijze waarvan ik niet wil dat ‘ie op gaat!xx

 13. Annelies zegt:

  ik heb een back up van flamingo nagellak van gosh. een aantal jaar geleden deel van een limited edition. paar dagen nadien een back up gekocht. een aantal weken later zag ik hem in het vaste assortiment. nu ja, ik heb er geen spijt van :).
  jammer dat ik geen extra up in the air van catrice heb. zo’n mooie kleur!
  als meet me at coral island van catrice uit het assortiment gaat, koop ik er zeker nog een. de meest perfecte koraalkleur voor mij <3.
  verder koop ik ook mijn favoriete mascara als ze in de aanbieding is.

 14. Leuk filmpje! Wow, je hebt echt veel back ups van die sweet lemon showergel! 🙂 Daar moet ik toch maar eens aan snuffelen als ik in de TBS ben!

 15. Echt super leuk om te zien! Je filmpjes zijn top ^_^

 16. Het enige waar ik echt bewust back-ups van heb gekocht, zijn serums van Estée Lauder. Van al de rest koop ik meestal pas een nieuw product als ik zie dat ik er bijna door ben. Hoewel ik meestal wel een aantal producten insla bij TBS tijdens de solden, haha!

 17. leuk filmpje
  ik heb altijd back-ups van make-up doekjes en de grote watenschijfjes van de action
  gaat altijd zo snel op bij mij haha

 18. Sandra zegt:

  Ik heb als nagellak back-up Catrice Million Style top coat: Godfather of Pearl.
  Sinds ik die heb gebruik ik ‘m bijna altijd, hij kan namelijk over bijna iedere kleur wel heen, en hij geeft zo’n mooi effect. En ik kwam in de kruidvat en hij lag daar in de uitverkoopbak dus ik dacht: ik koop er gewoon nog 1 als back-up.( Voor het geval hij op gaat, je kan hem nu natuurlijk niet meer kopen.)

 19. Wat leuk om te zien!
  x

 20. heel leuk filmje!
  zelf heb ik niet echt back-up liggen op dit moment.
  heb bijv wel 3 bodysbutters nog liggen (allemaal toen voor 5 euro in de sale gekocht :P) maar ze hebben wel verschillende geuren, dus echte back ups zijn het niet.

 21. Kim zegt:

  Ik snap je helemaal, ik heb ook een aantal producten die ik echt in voorraad heb, mascara’s bijvoorbeeld. Nog een andere tip trouwens voor de max factor die je laat zien, ik dacht dat deze week die bij de etos voor 10 euro in de aanbieding was in een rode verpakking. De mascara zelf is wel zwart trouwens, en het scheelt je een hoop geld!

  Laatst heb ik die trouwens goed gescoord omdat die eruit ging, ik denk dat ze hem verkeerd geprijsd hadden, maar hij was serieus maar 2,50! Ik heb ze meteen allebei meegenomen haha! Dat was echt leuk scoren!

 22. Ik had een backup oogschaduw primer van de Hema gekocht, waar-de-loos! Er vormden zich allemaal van die rolletjes, zeg maar. Ik gebruik nu Catrice oogschaduw primer en die vind ik wel fijn!

 23. Nicole zegt:

  De back-ups van de douchegels van The Body Shop had ik wel verwacht. Ik heb eigenlijk nergens back-ups van.

 24. Joanne zegt:

  Leuk filmpje! Zo zie je goed wat je favorieten zijn. 🙂
  Ik heb hetzelfde met MF false lash effect, echt de beste mascara ooit en ik gebruik hem altijd – maar koop hem nooit full price. Ik sla inderdaad altijd in als er zo’n aanbieding is en ik heb altijd wel minimaal 2 back-ups liggen. Hetzelfde doe ik met mijn favoriete poeder van maybelline.
  Nog een tip voor als je in amerika bent: covergirl lash blast (de oranje) is precies hetzelfde en die is goedkoper (10 dollar ofzo). Daar heb ik toen ook ingeslagen, vooral omdat de dollar lekker laag stond.

 25. Tessa zegt:

  Wat een leuk filmpje! En een orgineel idee, dit onderwerp heb ik nooit eerder voorbij zien komen!

 26. Jolien zegt:

  Weer een leuk filmpje hoor!
  Ik heb backups van deo, bodylotion en veel doucheproducten. Vroeg mij af hoe lang je een en ander eigenlijk kunt bewaren, dus thanx voor de uitleg!

 27. Debbie zegt:

  Welke kleur heb je van de concealer van collection 2000?

 28. martina zegt:

  ik heb mijn favoriete mascara in back up loreal million lashes en verder heb ik destijds een back up van miss piggy reloaded gekocht ( catrice ) omdat ik deze zo mooi vond en hij uit het assortiment zou gaan.

  heb ook back ups van watjes, maskertjes, douchegel, conditioner dat soort dingen 🙂

 29. Nynke zegt:

  Grappig je even in het echt gezien te hebben vandaag 🙂
  Ik heb laatst een hoop Body Shop spulletje online besteld, dus ik heb me vandaag in de winkel maar een beetje ingehouden 🙂

 30. Demi zegt:

  ik heb best veel dingen op voorraad:
  -deo
  -douche spullen enz.
  -body lotion
  -nagellak remover en watjes
  -foundation poeder heb ik op dit moment op voorraad omdat het een keer in de aanbieding was, maar normaal heb ik foundation en poeder niet op voorraad. en aangezien catrice photofish best groot is doe ik er best lang mee dus is niet nodig om op voorraad te hebben.
  -topcoat, basecoat.

 31. ellen zegt:

  hoeveel kost die topcoat ?

  heel leuk filmpje

 32. Lotte zegt:

  Toen ik ongeveer een jaar geleden een swatch van Catrice Goldfinger op jouw site zag ben ik meteen naar kruidvat gerend om hem te kopen. Het is nu nog steeds mijn absolute favoriete nagellak !

 33. Wat een leuk filmpje, je bent altijd zo vrolijk! Ik vind dat je helemaal gelijk hebt met je back-ups 😉 Vooral wanneer er een goede aanbieding is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.