Budget Video's

Filmpje: Mijn Budget Musthaves (Lente 2013)

Ongeveer anderhalf jaar geleden maakte ik een video over mijn budget-musthaves met allerlei fijne goedkope producten die echt de moeite waard zijn. Inmiddels is een deel van die producten niet meer verkrijgbaar en zijn er heel wat andere aanraders bijgekomen. Het leek me daarom weer tijd voor een nieuwe versie! Stuk voor stuk echte aanraders die ik eigenlijk net zo graag (of zelfs liever!) gebruik dan hun luxe tegenhangers. Mocht je benieuwd zijn naar de eerste versie van deze video, die vind je in dit artikel!

P.S. Ja, er zit een spelfout in de video, maar ik kan er nu helaas niks aan doen. Kan gebeuren!

Nagellak: Catrice Bricky Mouse + Ozotic 530
Oorbellen: Forever 21
Lipstick: Catrice Matt About Pink

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

67 reacties

 1. Mendy zegt:

  Wat een leuk filmpje weer om naar te kijken en wat is je foundation hier mooi! Heb je nou de bb Cream op of de photo finish?
  En wat is er mis met lange filmpjes? Ik vind het persoonlijk niet erg hoor. Je bent altijd zo enthousiast over producten dat ik het amper door heb.

  1. Volgens mij heb ik daar de BB Cream op!

 2. Ik hou juist van lange filmpjes, dus ga zo door! Heel leuk artikel, ik vind het leuk om te zien wat jouw budget musthaves zijn! Ik kijk daardoor vaak toch wel anders naar producten.

 3. Brenda zegt:

  Leuk filmpje, ga zeker de catric conceler en eyeshadowbase halen!

 4. Wat een fijne budgetproducten! Leuk filmpje 🙂

 5. Mooie favorieten, ik heb er zeker wat aan gehad! Wil je een tutorial opnemen met de lipstick van Catrice Matt About Pink? Een aanrader voor een goede budget mascara is de Essence Maximum Definition (zwart met oranje verpakking)

 6. Ik vind het niet erg dat je filmpje weer zo lang is hoor, ik vind je filmpjes erg leuk! 🙂 Die matt about pink lipstick wil ik nog erg graag!

 7. Wendy (B) zegt:

  Misschien wattenstaafjes gebruiken voor die oogschaduwbasis?

 8. Kimmetje zegt:

  Super leuk filmpje! De meeste dingen zijn ook mijn beauty must-haves. Ik heb alleen ook als absolute musthave de Sleek face form. Maar misschien valt die net niet in budget?

 9. Ik zie heel veel overeenkomsten met mijn eigen favorieten 🙂 bijvoorbeeld de concealer en alle lipsticks van catrice! Gisteren droeg ik toevallig ook Matt About pink , echt een superkleur 🙂

 10. Heel fijn filmpje! Mijn favoriete lipsticks zijn ook van Catrice 🙂

 11. Els zegt:

  Ik hou ook van lange filmpjes. Het is niet dat je de helft van de tijd over iets totaal anders bezig bent- dat maakt lange filmpjes irritant.

  Ik had twee vragen:
  1) Is de reden waarom je geen producten hebt van bijvoorbeeld Rimmel en Maybelline etc omdat je deze gewoon niet gebruikt? Of omdat je ze al minder als budget ziet? Want ik ben eigenlijk vooral geinteresseerd in jouw aanradingen van deze merken. Sowieso denk ik dat dit soort merken de laatste tijd met heel veel leuke nieuwe dingen op de markt is gekomen.

  2) Kan je ook een luxe versie doen? Zo: “dit is zijn geld waard”-achtig?

  1. Els zegt:

   Ik heb mijn comment geplaatst net voor je zei dat je mascara van max factor niet hebt vernoemd omdat je het niet als budget ziet.
   -ik zet mijn comments vaak wat vroeger omdat ik niet wil vergeten wat ik wil vragen
   -die mascara is natuurlijk ook helemaal niet budget. kost denk ik even veel als een van MAC! Toch vraag ik me nog steeds af: wil je dan over dit soort merken, dus de net iets duurdere merken maar nog drugstore ook een filmpje maken?

 12. Stella zegt:

  Ik vond het een super prima filmpje en zeker niet te lang. Omdat je deze in het weekend plaatst, hebben de meesten tijd het filmpje uit te kijken. Ik vind het altijd leuk om te horen waarom iemand enthousiast is over een product. De lipgloss van Catrice ga ik ook uitproberen.

 13. De Photofinish foundation heb ik ook heel lang gehad! Geweldig product!
  “Fairydust” was trouwens ook de naam van d highlighter uit de Enter Wonderland LE 🙂 Volgens mij is dat ongeveer hetzelfde product ook 🙂

 14. Naomi zegt:

  Ik hou van dit soort filmpjes! Ik heb echt heel veel van deze producten in mijn stash zitten! Wat ik me afvroeg: welke oogschaduw draag je in deze video? Hij is namelijk zo ontzettend mooi!

 15. laura zegt:

  jij maakt echt de leukste filmpjes de afgelopen tijd!!

 16. Super! Bedankt! Ik gebruik alleen nog maar budget producten en ben ook groot fan van Catrice. De BB cream ga ik zeker inslaan!

 17. super leuk filmpje 😀 erg handige tips!
  die bbcream moet ik nog eens proberen :3

 18. Wat een leuk filmpje, erg handig!

 19. Heel fijn filmpje, altijd leuk om budgettoppers voorbij te zien komen

 20. Catrice heeft inderdaad hele mooie en fijne producten! Heb ook zo ongeveer alles wat je laat zien haha

 21. Ik was heel erg fan van de Catrice Infite Matt. Ik vind het zo jammer dat deze uit het assortiment is! Ik vind het 28 neutral palette heel erg fijn en deze kun je voor minder dan 10 euro kopen op Ebay 🙂 Heb al een paar pans geraakt en gebruik hem regelmatig voor neutrale looks.

 22. Ik zie geen fout in het filmpje
  Echt een leuk filmpje

 23. HI Charlotte, lange filmpjes zijn totaal geen negatief punt! Het liefst wil ik ze zelfs nog langer, haha!

  Fijn om alle budget favorieten nog eens te zien, en welke oogschaduw heb je hier op?

  Keep up the great work <3

  1. Volgens mij is het er een van Inglot, maar ik zou het echt niet meer zeker weten…

 24. Heel erg leuk filmpje! Ik heb weer gelijk wat budget dingetjes die ik nu graag wil kopen!

 25. Suzanne zegt:

  Mooie producten, een flink een aantal producten die ik zelf ook heb.

  Ik heb de Catrice made to stay eyeshadow ook, maar het lukt me niet om het goed aan te brengen. De kleur wordt vlekkerig. Ik heb het geprobeerd aan te brengen met mijn vinger, met een essence oogschauduwkwast, met een sponsapplicator maar het lukt allemaal niet. Ik ga het nog eens proberen zonder oogschaduwbasis eronder, misschien dat het dan wel lukt.

  Heeft iemand nog andere tips?

  1. Ik doe het met mijn vingers of met een MAC 217-kwast, gewoon over oogschaduwbasis 🙂

 26. Joanne zegt:

  Het idee van het filmpje vind ik heel leuk, en het filmpje is ook gewoon leuk, maar ik vind hem wel echt te lang inderdaad!
  Een tip om het korter te maken is je intro korter maken (het is niet zo belangrijk waarom je besloot dit filmpje te maken) en ook de intro’s per product korter te maken. Je vertelt veel over waarom je besloot iets te proberen o.i.d, maar dat is veel minder belangrijk dan info over hoe het product werkt.
  Wat je ook kan doen is verwijzen naar je reviews van de producten (want die heb je meestal al geschreven) als mensen meer uitgebreide uitleg willen!
  Ik bedoel het niet als kritiek, maar gewoon als tip, omdat je zelf al aangeeft dat je ze korter wilt maken!

 27. Heleen zegt:

  Super leuke video! Mijn budget aanrader is echt de Catrice lipstick, in nummer 190 The Nudder The Better. Echt een ontzettend mooie lipstick. Ook vind ik de stay matt lip creams van essence erg fijn, moet je zeker eens proberen!

 28. Stephanie zegt:

  Leuke video! Helemaal niet te lang! I <3 budgetproducten! Er zitten ook een aantal favorieten van mij tussen! En ik heb weer een paar nieuwe producten ontdekt!

 29. Vind je filmpjes zo natuurlijk en enthousiast, leuk! Wil de oogschaduwbasis en highlighther nog proberen van Catrice. Die klinken heel fijn 🙂

 30. Leuk filmpje! Altijd tof om voor een klein prijsje toch een goed product te vinden.

 31. Leuk filmpje! Ik gebruik zelf ook voornamelijk budget producten.

 32. Nena zegt:

  Hi Charlotte! Sorry ik vind het filmpje echt te lang. Je vertelt regelmatig waarom je iets doet, denk dat dat niet altijd even interessant is voor de lezer. Ik het filmpje na 3 minuten uitgezet, helaas. Keep up the good work!

 33. Jolanda zegt:

  Leuk!! Dat je geen mascara noemde viel me niet op, wel dat je geen nagellak hebt genoemd 😉

  1. Heb ik ook bewust gedaan, omdat er zoveel mooie budget-nagellakken zijn! Bovendien verschillen smaken heel erg, dus ik heb er daarom voor gekozen om daar geen aandacht aan te besteden 😉

 34. Ik vind het grappig dat je alleen producten van catrice en essence hebt en niet van etos of is iets anders. Zelf vind ik de brow kit van catrice heel fijn. Is een mooie kleur voor ass blond en bruin.

 35. Leuk filmpje en fijne producten! Ik vind juist hoe langer de filmpjes hoe beter!

 36. leuke video!! 🙂 ik vind het niet erg dat ze wat langer zijn! Zelfs leuk!

 37. Super leuk!

 38. Erg leuk om te zien 😀 x

 39. Net als toen is ook dit een fijne video. Mijn favoriete komen haast overeen toch heb je me weer overtuigd om nog wat andere dingen van catrice en essence te proberen. Ga zeker eens kijken naar de gelliner.

 40. Cindy zegt:

  Ik vind filmpjes nooit te lang om naar te kijken omdat ik het altijd als een momentje voor mijzelf zie en die kunnen nooit lang genoeg duren 😀

 41. Die Catrice Concealer vind ik zelf ook helemaal fantastisch 😀
  Leuk filmpje :p

 42. Leontien zegt:

  Leuk filmpje!
  Ik gebruik ook veel producten van Catrice, vooral de lipsticks zijn fijn
  Ik heb ook nog een ander favoriet budget product die ik graag gebruik, namelijk de XXXL shine lipgloss van Essence, daar heb ik er inmiddels al best veel van
  Vooral de nieuwe kleur 23 dazzle glow is super mooi!

 43. erg leuk filmpje en je laat mooie producten zien. die lipstick die je op hebt is zeker een aanrader.

 44. ik hou van filmpjes! 20min vind ik persoonlijk wat lang omdat ik vaak blogs in de vlugte moet bekijken, en met die 20min gaat dat niet 😉

  leuk topic wel (:

 45. Ik vind je lange video’s juist heel erg leuk! Ik heb helemaal niet het idee dat hij 20 minuten duurde, want de tijd vloog voorbij! Ik vond de vorige budget musthaves video heel erg handig en deze ook weer! Ik heb er zeker wat aan, want er is zoveel leuks dat ik soms niet meer weet wat nu eigenlijk écht goed is.

 46. Nikita zegt:

  Ik heb bijna alle dingen die je in het filmpje hebt opgenoemd, haha! Nu heb ik ook de essence gel eyeliner maar geen fijn kwastje waarmee ik deze kan aanbrengen, het liefst ook eentje die een beetje budget is?

  1. Die van Catrice vind ik erg fijn!

 47. Veel spulletjes! Ik wil die NYC Applelicious Lip Balms nog proberen, maar voorlopig heb ik nog een hele tin Burts Bees… Vind ik ook zo zonde… Haha!

 48. Marloes zegt:

  Super leuk filmpje weer. Maakt niets uit hoe lang die is, hoe meer hoe beter! <3
  Nog een kleine vraag. Ik heb zelf ook de gel eye liner van Essence, maar ik weet niet zo goed welke kwast ik er voor kan gebruiken. Ik heb al veel geprobeerd (zowel budget als niet budget), maar welke raad jij aan?

  1. Ik vind de Gel Eyeliner Brush van Catrice erg fijn en als je liever een schuin kwastje gebruikt is de Essence Gel Eyeliner-kwast erg goed 🙂

 49. Leuke filmpje! En bedankt voor de tips.

  http://www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

 50. Marielle zegt:

  bubiEcht een heel leuk filmpje en ik hou je erg veel van jouw filmpjes juist omdat ze zo lang zijn!

  Ik wil nog wat zeggen over wat je zei over huidverzorgingsproducten van goedkope merken. Ik heb in alle prijsklassen creme’s gehad voor mijn huid en er is geen 1 dagcreme waar mijn huid zo goed op reageerd dan de Kruidvat Ultra Sensitive dagcreme (in een pot) met spf 15. Ik gebruik hem in de winter omdat ik een vette/ gemengde huid heb. maar voor jou zal ie in de zomer vooral goed zijn denk ik. Ik heb echt een heel moeielijke huid (vet/ gemengd, gevoelig voor onzuiverheden, heel gevoelig, grove porien). En deze kost amper 5 euro maar het is de aller aller beste dagcreme die er bestaat! En ik let ook heel erg op ingredienten! Mijn favoriete oogcreme is de Kruidvat vitamine E oogcreme echt geweldig! ik vind Kruidvat eigenmerk producten echt GEWELDIG ze worden niet op dieren getest en er zitten veel minder allergenen en andere raare chemische stoffen in dan merken zoals Garnier en L’oréal.
  Ik heb nog niet lang geleden nog een heel fijn product van Kruidvat ontdekt de Kruidvat gezichtsschuim voor alle huidtypes (in een blauwe tube) deze droogt mijn huid niet uit en krijg er een baby velletje van. Ook de reinegingsdoejes voor de droge/ gevoelige huid vind ik heel fijn tot nu toe kocht ik altijd de baby doekjes van Lidl van de Sensitive lijn dat waren de enige doekjes die mijn huid kon verdragen maar heb er nu dus ook andere gevonden en deze zijn heerlijk vochtig en van structuur ook heel goed. Mijn favoriete getinte dagcreme is de Essence My Skin tinted moisturizer deze heeft in grote dosis zink oxide dat ook heel erg goed werkt tegen onzuiverheden en is tevens een zonnefilter.
  De Essence Eye pencils zijn ook al jaren mijn favorieten, die van Catrice vind ik ook goed.
  Als nachtcreme gebruik ik Corine De Farme hydraterende verzorging deze kost normaal iets van 8 euro in DI maar ik he hem voor 1 euro gekocht in Kruidvat. heb hem paar X ingeslagen super goede creme.

 51. aniek zegt:

  leuk filmpje! ik was zaterdag in amsterdam en heb jou zien werken in the bodyshop! Ik liep voorbij en toen zag ik je, ik wou naar binnen om hoi te zeggen alleen ik durfde niet en de rest wou door! toch leuk je gezien te hebben haha 🙂

  1. Leuk om te horen 🙂 Volgende keer gewoon even langskomen hoor!

 52. Mariska zegt:

  Leuk filmpje en je haarkleur is erg mooi zo !

  1. Dank je!

 53. Rolinde zegt:

  Catrice glamour doll is een fijne budget mascara

 54. Wat een leuk filmpje !!
  Leuke producten en 80% van wat er voorbij kwam heb ik zelf ook haha !!
  Dat zijn ook echt fijne producten om mee te werken.

 55. Leuke budgetproducten! Ik heb de concealer nou toch al één of twee keer in mijn hand gehad, ik ga hem volgende keer echt kopen, heb al zó veel goede dingen erover gehoord. De highlighter lijkt me ook prettig, maar ik weet van mezelf dat ik dat toch niet ga gebruiken. Ik vind je filmpjes echt heel erg leuk, je bent altijd zo lekker.. ja ‘normaal’. En fijn om naar te luisteren!

 56. Nabila zegt:

  Geweldig filmpje!

 57. liesl george zegt:

  Super filmpje ! Ik heb er veel bii geleerd ! Ik zocht al lang producten die niet duur waren maar ook goed zijn in het gebruik. Vooral de foundation en primers enzo daar ben ik op zoek naar ! Ik ga zeker eens kijken in het catrice schap in kruidvat voor de foundations 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.