Dit vind je misschien ook leuk...

59 reacties

 1. Charlotte zegt:

  Voor meisjes die in België wonen, in Rijsel (in Frankrijk) hebben ze een Kiko, daar hebben ze mooie goedkope kwasten, onder andere een stippling brush voor ongeveer 12 euro.
  Verder ben ik ook fan van dezelfde kwasten van Hema als jij.
  Bij Catrice hebben ze een goeie blush kwast, bij Essence de ‘smokey eyes brush’
  Ook bij ELF online hebben ze goedkope goeie kwasten, ze verliezen niet zoveel haartjes!

  1. Chiara zegt:

   Haha, ik vind de kwasten van Kiko echt waardeloos. Verder is Kiko echt de max, ik woon gelukkig op een uurtje rijden van Lille 😀

  2. Oh, bedankt voor de tip!

  3. ik heb die stippling brush van de kiko en id gekocht in Lille (rijsel) met een schoolreisje. Ik gebruik deze kwast elke dag, erg fijn. Daarnaast heb ik alle genoemde kwasten van de hema, de smokey eye brush van essence en de gellinerbrush van catrice.

 2. Superhandig filmpje zeg, had ik precies nodig!

 3. Maudy zegt:

  Van Essence vind ik die roze fijner dan de paarse (bij mij “streept” die paarse juist)

 4. Super handig!!!!

 5. Elsemiek zegt:

  ELF heeft een stipplingkwast, maar die vind ik waardeloos… Ze hebben ook een bufferkwast, die is echt favoriet van mij! Gebruik ‘m elke dag voor foundation.

 6. Eline zegt:

  Je kan een stippling brush ook bij eyeslipsface.com kopen, daar is hij maar 5,- euro ofzo, ofie goed is weet ik niet, maar voor dat geld kan je het altijd proberen!

 7. Ik weet niet of het nog steeds zo is maar er was bij teeez een stipplebrush in het assortiment . Ik hem hem nog gezien bij de da . Volgens mij 12 euro dus vind ik nog wel budget .

  1. Ik heb er vanmiddag 1 gekocht. hij is superfijn en hij koste 7,50 dus dat is al helemaal budget!

 8. Ehlana zegt:

  Een super filmpje! De eyeliner kwast van essence is mijn favoriete kwast 😉 Bij de beautygloss shop hebben ze ook een stippling brush voor 10 euro.

 9. wat een handige video. Ik heb een kwastenset van Zoeva, eigenlijk ook budget aangezien ik 15 á 16? kwasten heb voor maar 30euro 😀 Er zitten allemaal kwasten in waar ik een complete look mee kan maken;D

  1. bloempje zegt:

   Waar heb je die gekocht dan?

   1. Marlot zegt:

    Zoeva is een duitse webshop ; zoeva.de
    Ik heb zelf ook een kwastenset van zoeva en die bevalt heel goed
    & er zit o.a. een bufferkwast en daarnaast nog 10 andere kwasten (ík heb de bamboo kwasten zet) en kost iets van 20 euro =)

    1. bloempje zegt:

     Oh heel erg leuk, heb even gekeken! misschien ga ik ze wel kopen 🙂

 10. Goed filmpje, bij de douglas hebben ze ook betaalbare goede kwasten 🙂

 11. Esmiralda zegt:

  Mijn favo kwasten zijn van ecotools.. maar die verkopen ze niet in nl =( heb ze in londen gekocht.

 12. Chiara zegt:

  Als ik moet kiezen tussen enkel budget make-up maar high-end kwasten, of high-end make-up en budget kwasten, kies ik echt absoluut voor de eerste optie. Dankzij goede kwasten ziet je make-up er echt zoveel mooier uit! Ik kan echt een complete ooglook maken met de MAC 239. Het enige waar je wel op moet letten bij MAC is dat je geen kwasten koopt in hun holiday setjes, want die kwasten zijn echt waardeloos. Wat ik wel een hele fijne budget kwast vind (en ik was eerder verbaasd dat je hem niet in je filmpje vernoemd hebt) is de kabuki van HEMA! Die is zo verrukkelijk zacht en stevig! De kwasten van Rituals zijn ook de moeite om even naar te kijken!

 13. bloempje zegt:

  Die eerste 2 kwasten, die je nergens goedkoop kan krijgen zijn wel te koop bij E.l.f voor 4 euro van de studiolijn. Ik heb laatst ook een fijne oogschaduwkwast gekocht bij de kruitvat, van beautyessenstials ofzoiets, bij ons hadden ze zo’n schapje. en hij was echt 2 euro ofzo!

 14. Astrida zegt:

  Wat een leuk filmpje! Ik was trouwens laatst bij de kruidvat en toen ging ik bij catrice dus kijken voor een goede kwast om blush aan te brengen. Nu was er een blush brush en een powder brush. Ze verschilde ook qua prijs maar ze zagen er precies hetzelde uit? Echt vreemd!

 15. linsie zegt:

  mijn stippling kwast komt bybeautygloss.nl vandaan en is 9.95 en nog rose ook haha
  kwaliteit is erg goed.

 16. Bedankt voor het filmpje, zelf heb ik wel al wat kwasten, maar een paar extra kan nooit kwaad :).

 17. heel leuk filmpje! ik vind dat je leuk vertelt over alle producten!

 18. Handig filmpje! Je ziet er ook echt mooi uit 🙂

 19. Mascha, van Beautygloss verkoopt een Stipplingbrush in haar shop (ByBeautygloss) voor ongeveer 10 euro

  Trouwens, hoe breng je ‘eyeliner’ aan met een gelliner kwast maar de eyeliner is oogpotlood
  Dus: oogpotlood aanbrengen met een gelliner kwast
  Ik heb het een keer ergens gelezen, maar het lukt me niet
  xx

 20. Super fijn filmpje. Ik bestel eigenlijk nooit online omdat ik nog wat jonger ben. En dit zijn echte goede aanraders. Er zitten bij de Hema soms best redelijke poederkwasten bij maar dat is wel zoeken, haha.

 21. Handig filmpje!

 22. Maxime zegt:

  Die paarse van essence is een poederkwast, en de roze een poeder kwast !

 23. Ik ben ook altijd nog op zoek naar budgetkwasten. Vooral een stippling kwast! Ik ga denk ik een bestelling bij Zoeva doen, daar hoor ik altijd goede dingen over.

 24. Ik heb laatste bij de DA in het schap van Teez cosmetics ook kwasten zien staan! Ook een stippling brush die er goed uitzag voor ongeveer 7 euro.. dus dat is misschien een tip? Zelf heb ik mijn kwasten bij zoeva.de besteld 🙂

 25. Welmoed zegt:

  Mascha van beautygloss heeft ook een stippling brush in haar shop,, voor 10 euro niet helemaal budget maar toch.

 26. Leuk filmpje, ik denk dat ik hier wel wat aan heb, gebruik zelf ook altijd alleeen maar budget kwasten

 27. Wauw echt geweldig! Hier zat ik zo op te wachten! Ik wou al een dure bestelling doen uit Duitsland, maar nu kan ik gewoon bij de hema langs 🙂

 28. Ik heb van bybeautygloss een stipling brush (roze 😀 haha) voor bijna 10 euro. Heel fijne kwast vind ik.
  Bij zoeva hebben ze ook hele fijne, daar haal ik mijn kwasten ook vandaan. Ook aanrader.

 29. Ik heb een stippeling brush van DA van Teeez (drie e’s).. die was €7 en die kwasthaartjes gaan er vrij snel uit als je hem dagelijks gebruikt maar ik vind het beter dan niets… Voor de rest is er gewoon bijna geen goedkoop alternatief.

 30. lotte zegt:

  Mijn eerste stipling brush was die van by beautygloss. hele slechte ervaring mee, lag wss aan mijn kwast. gebruik nu al een hele tijd de stipling brush van make up studio en ik ben GROOT fan!!! Top brush en ik heb grloof ik rond de 10euro betaald, dus geen geld voor zo’n prima kwast!

 31. margot zegt:

  handig filmpje! ik zou heel graag ren review willen zien van kwasten van teez!

 32. bedankt voor de tips!

 33. echt een heel leuk filmpje. ik was nog op zoek naar een beetje betaalbare kwasten omdat ik niet zoveel mag uitgeven aan make-up en kwasten, en dit filmpje heeft me echt geholpen. dankjewel:)

 34. Esther zegt:

  Wat glans je mooi in het filmpje. Welke highlighter heb je op?

  1. Ik weet het niet meer, maar ik denk dat het NARS Albatross was!

   1. Heel mooi inderdaad! Hoe krijg je dat effect? Het lijkt net vloeibare highlighter?

 35. Ik was laatst ook opzoek naar die roze kwasten in de HEMA, maar ik kon ze ook niet vinden. Ik heb een oogschaduwkwast en ben daar erg tevreden over. De kwasten van Essence vind ik ook prima werken.

 36. Handig, zo’n overzichtje, ik heb er ook een aantal kwasten van. Die smudge-brush van Essence (met de paarsblauwe haren) is mijn favoriete kwast ever. Ik heb er inmiddels zelfs 2 en gebruik ze het meest als crease-kwast.

 37. Chimène zegt:

  Hema heeft ook een hele goede kabuki kwast!

  1. Die heb ik een tijdje geleden gezien ja, maar volgens mij was hij slechts tijdelijk verkrijgbaar…. Ik heb ‘m de afgelopen weken in elk geval nergens meer bij een Hema in de buurt kunnen vinden, vandaar dat ik die niet genoemd heb (en zelf niet heb).

   1. Cynthia zegt:

    Die is idd super fijn. Zeker een aanrader als je hem wel ergens vind, ze noemen het een poederkwast, maar k vind het echt een kabuki kwast! super goede!

 38. Ingrid zegt:

  Leuk filmpje! Wat fijn dat je zo positief bent over de Body Shop kwasten. Ik vind ze zelf ook heel fijn namelijk!

 39. Denice zegt:

  Hee hallo!
  Dit is de eerste keer dat ik op je site ben, en ik zag meteen dit filmpje. Harstikke handig, thanks! Ga morgen meteen op jacht 🙂

 40. Cynthia zegt:

  Waar kan je die van Teez kopen dan?(:

  DE roze blushkwast van essence vind ik juist wel fijn, hij brengt mijn blush super mooi aan:D
  De smoky eyes brush gebruik ik voor in de arcadeboog. Heb een poosje terug een Extenso kwastenset besteld via marktplaats, deze was nog gewoon nieuw en zat nog in verpakking!:D

 41. Misschien ook een leuke budgettip voor het schoonmaken van de kwasten:
  http://youtu.be/vVdciJkmb7o

 42. Beetje een domme vraag misschien, maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen de eerste en de tweede kwast? Ik dacht dat ze alletwee gewoon gebruikt werden om vloeibare foundation mee aan te brengen…

 43. Amber zegt:

  De ici paris XL heeft ook een aantal fijne kwasten met echt geitenhaar en zijn ontzettend zacht. Ik heb mijn kabuki kwast daar vandaan en nog steeds hele fijne ervarig mee. Hij koste ongeveer 13 euro. Misschien niet zo goedkoop als essence kwasten maar vergeleken m.a.c. kwasten wel heel goedkoop.

 44. bij de hema hebben ze ook een pencil brush, die zit in de serie met die zilveren handvaten ipv van de zwarten. super leuk artikel trouwens!!

 45. Beste Charlotte !!
  Ten eerste mijn complimenten voor dit duidelijke en goede filmpje!
  Ik ben óók zéér zeker van mening dat voordelige producten,zowel kwasten als cosmetica gewoon Superrrrr goed kunnen zijn ! 🙂 ik ben daar als M.U.A óók groot fan van!
  Daarnaast heb ik óók een geweldige opdracht voor Geotech gedaan,
  Zij maken pigmenten voor cosmetica ! Hét bewijs dat Hema nagellak net zó goed is dan Chanel, bv.
  En effect poeder van Gosh dezelfde ingrediënten bevat als M.A.C. Pigmenten. Etc Etc.
  Je betaald meestal t meeste voor het MERK. Mvg, Eefje van Iersel

 46. Nuria zegt:

  Ze hebben een duo fibre brush bij de Douglas en bij teeez! 🙂

 47. HEEY, een tip ik heb vandaag een stippling brush van teeez gekocht ! hij kostte 7,50 en ik raad hem je zeker aan, ik hoop dat jullie dit lezen !!!!! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.