Make-up Video's

Filmpje: Mijn Favoriete Foundations

Related Post

26 Comments

 • Reply
  Paola
  8 maart 2012 at 07:37

  Mijn all time favorit is de Catrice photo finish! Leuk filmpje!

 • Reply
  charile
  8 maart 2012 at 08:00

  Wat een leuk filmpje!
  x

 • Reply
  Sandra
  8 maart 2012 at 08:02

  Echt een leuk filmpje =)

 • Reply
  Sofie
  8 maart 2012 at 08:57

  Ik gebruik momenteel ook de catrice photofinish, maar die van chanel lijkt me ook wel wat. Ja die is veel duurder, maar voor zo’n basisproduct als foundation vind ik het niet zo erg om er echt in te investeren. Ik houd het in elk geval in gedachten, voor wanneer die van catrice op is 🙂

 • Reply
  Lotte
  8 maart 2012 at 09:21

  Jammer dat de Photo Finish voor mij te donker is, anders had ik ‘m wel dagelijks gebruikt. Nu ben ik helemaal fan van GOSH:)

 • Reply
  jolan
  8 maart 2012 at 10:16

  wat een fijn filmpje! En ook dat overzicht dat je er bij hebt gezet, geweldig. Thanks.

 • Reply
  Di
  8 maart 2012 at 10:58

  Die van Chanel lijkt me echt fijn. Zal eens een sample vragen.
  Even off topic: Ik ben benieuwd hoe het afgelopen is met je bestelling van ebay!? ben namelijk ook van plan iets te bestellen bij degene die je aanraadde maar weet niet of je echt tevreden bent ermee?

  x

 • Reply
  Jennifer
  8 maart 2012 at 11:08

  Catrice Photofinish is ook echt een favoriet!

 • Reply
  Manwai
  8 maart 2012 at 11:42

  Hey hey!
  Ik gebruik van lancome, teint miracle.
  Ik vind de structuur wel fijn en ziet ook natuurlijk uit.
  Misschien kan je die ff testen in de winkel of ze jouw kleurtje hebben?

 • Reply
  Joyce
  8 maart 2012 at 15:06

  Een filmpje als dit mistte inderdaad nog in beautyblogland, goed idee Charlotte! Ik ben zelf nog steeds érg nieuwsgierig naar de Chanel foundation, maar helaas wil ik echt niet zoveel geld uitgeven aan een foundation, omdat ik er niet ontzettend veel waarde aan hecht. Voor mij werkt de Catrice Photo Finish Foundation nog steeds prima.

 • Reply
  Bellachique
  8 maart 2012 at 15:37

  De bourjois foundation is absolute love voor mij! De andere heb ik zelf niet, maar ze klinken wel goed!

 • Reply
  Miranda
  8 maart 2012 at 17:01

  wat een handige video. Ik vind Catrice Infinite Matt foundation erg fijn;D

 • Reply
  Samantha
  8 maart 2012 at 17:52

  Ik ben vandaag de Catrice Photofinish foundation gaan halen… Deze video gaf de doorslag, hihi!

 • Reply
  Anneke
  8 maart 2012 at 18:26

  De Bourjois Flower Perfection in 51 (light vanilla) is ook geweldig, maar hebben ze alleen in Frankrijk, niet in België of Nederland.
  Gelukkig wonen mijn schoonouders vlak tegen de Franse grens 😀

 • Reply
  Lisa
  8 maart 2012 at 19:21

  Clarins heeft ook lichte foundations, ik heb een hele lichte daar van en ik ben net zo licht als jij en die foundation is voor mij te wit, dus misschien 1 tintje donkerder dat dat goed is voor jou.. Ik gebruik die van clarins om mijn drogisterij foundations te mengen, zodat ze precies goed zijn qua kleur.. Dus dat zegt wel iets over hoe licht de foundation is.. Het is van de Teint Haute Tenue everlasting foundation met SPF 15.. Misschien is dat een aanrader, hij is heel licht matterend, omdat hij dus zo everlasting is en er zit SPF 15 in, dus misschien kun je hem ook gebruiken om te mengen

 • Reply
  LottedeJ
  8 maart 2012 at 19:31

  Ik vind de Photo Finish foundation juist niet zo fijn, de ondertoon is zo rozig en grijs, ik vind het een vreemde tint geven aan m’n gezicht!

 • Reply
  victoria
  8 maart 2012 at 20:23

  super leuk filmpje,
  over de catrice photo finish foundation was ik super tevreden in het begin, maar aan het end eignelijk niet meer. hij was gwn niet goed voor mn huid. Nu gebruik ik een foundation van NYC Natural Matte, en deze is echt super fijn en kost maar 4 euro. Raad ik echt aan ! x

 • Reply
  Gabriëlla
  8 maart 2012 at 21:46

  Yay, ik ben altijd blij als je weer een filmpje hebt geupload! Je hebt een prettige stem en verteld duidelijk. Volgens mij ben ik trouwens de enige als ik zeg dat ik de Photofinish Foundation van Catrice juist niet fijn vind. Ik ben getint en ik had de 030 nodig. De kleur werd zowat 2x zo donker als ik hem aanbracht en opgedroogd was. 020 is alweer veel te licht en ik heb niet zo’n lichte huid. Iemand hier ook ervaring mee? Mijn alltime-favorite foundation is de Bourjois Healthy Mix waar ik overigens de no. 54 van heb! =)

  Wow haha, lange comment.

  • Reply
   Gabriëlla
   8 maart 2012 at 21:57

   Trouwens, ik was ook niet te spreken over die Infinite Matt Foundation. Wederom van Catrice. Iedereen die hem gebruikt vind ‘m fijn, behalve ik.

 • Reply
  Robin
  10 maart 2012 at 20:16

  Super handig artikel zelf gebruik ik de foundation van sephora erg fijn en ook in hele lichte kleuren verkrijgbaar een echte aanrader ;). Xx

 • Reply
  Daphne
  11 maart 2012 at 11:48

  Ik vind de Catrice Photofinish ook erg prettig. Ik heb hetzelfde probleem met die te donkere foundations, ik ben namelijk ook erg bleek.

 • Reply
  Inge
  11 maart 2012 at 13:23

  Ik heb meestal hetzelfde met die drogisterijmerken, ik ben namelijk ook heel wit maar de lichtste kleur van L’oreal True Match is precies goed voor mij!

 • Reply
  Joyce
  12 maart 2012 at 23:18

  Leuk filmpje! Ik heb precies hetzelfde probleem. Ik ben ook best licht en veel foundation is daarom te donker voor mij. Mijn favoriete foundation is de Catrice Photofinish foundation, maar in de winter is die eigenlijk iets te donker.

 • Reply
  Lotte
  17 mei 2012 at 12:41

  Ik gebruik sinds kort de nude magique bb Cream van l’oréal Parijs, zeker het proberen waard !

 • Reply
  Lotte
  17 mei 2012 at 12:42

  Ik bedoel natuurlijk l’oréal paris haha !

 • Reply
  Flo
  1 augustus 2012 at 12:57

  Goede review! Het zou nóg een betere review zijn geweest als je ze even had geswatcht op je hand 🙂

  Je maakt hele leuke filmpjes!!

  X

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.