Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Chantal zegt:

  Trind nail repair werkt bij mij ook geweldig tegen splijten. Heb de balsem niet nodig! Lemony Flutter vind ik echt overrated, doet niks voor me. Trekt ook gewoon niet in, kan wachten tot ik een ons weeg. Smelt en blijft er op liggen. Maar ik heb ook nooit droge nagelriemen ofzo. 🙂 Leuk filmpje!

 2. Els zegt:

  Hah, zo grappig. Net voor dit filmpje dacht ik erover hoe fijn het zou zijn moest je dit openemen. Leuk! (:

  Ik heb ook zeer bladerige, zwakke nagels. Ik heb trind producten, en lush lemony flutter. Deze laatste gebruik ik te weinig, maar het probleem dat ik ermee heb is dat je zo lang niks kunt doen omdat je vingers dan zo vettig zijn… Of gebruik ik dan gewoon veel te veel?

  Ik vind persoonlijk de vorm van je nagels ook veel mooier dan meer ronde- maar omdat mijn nagels niet sterk zijn merk ik dat als ik meer hoeken heb dat ze dan makkelijker plooien enzo. ):

  Iets wat ik nog wou vragen- is het op een of andere manier mogelijk om te laten zien hoe jij je nagelriemen naar achter duuwt? Ik weet dat dat waarschijnlijk heel dom klinkt, maar ik denk dat dat een van de dingen is waarbij het bij mij fout gaat. Waarschijnlijk doe ik het altijd veel te veel, want ik heb een metalen pusher en ik duw er wel wat op, maar het lijkt mij zo fout om die huid op die nagel te laten hangen… Snap je? :s

  1. Als het te lang blijft liggen gebruik je inderdaad veel te veel. Echt een heel klein beetje is meer dan genoeg. Om op je andere vraag terug te komen, ik duw mijn nagelriemen nooit (!) terug. Ik heb juist het idee dat het helemaal niet goed is voor je nagels om dat zo te doen en door ze goed te hydrateren komen ze vanzelf los en blijven ze soepel 🙂

   1. Els zegt:

    Ah, zo. Ik zal dat dan misschien ook eens proberen. Bedankt voor het hele snelle antwoord! 😀

 3. Jaimy zegt:

  Echt een heel handig filmpje!
  Ik zat alleen met ‘1 vraagje; Wanneer gebruik jij Lemony Flutter, doe je dit na je trind producten, of pas als je alles gelakt hebt en droog is?

  1. Pas als alles echt helemaal droog is. Als je het gebruikt voordat je je nagellak aanbrengt dan zullen je nagels een vet laagje hebben en kan de nagellak niet hechten!

 4. Zo handig dit, hier heb ik zeker iets aan! Dankjewel!

 5. Dit filmpje is heel nuttig. Ik zal zeker de tips van je opvolgen.
  Ik zou wel eens een filmpje willen zien hoe je je nagels vijld. Ik doe eigelijk altijd maar wat. Ik heb ook wel eens gehoord dat je maar 1 richting mag op vijlen, klopt dat? Ik vind dat altijd zo lang duren.
  liefs, Renate

  1. Dat vertel ik in het filmpje 🙂

 6. Joanne zegt:

  Wat een leuk filmpje! Hebben veel mensen denk ik wat aan. (:
  Ik vind lemony flutter ook helemaal fantastisch! Ik heb echt veel nagelriemen dingen geprobeerd en niets werk zo goed als LF. Ik gebruik hem ook elke dag, maar dan voor het slapen. Ik ben er echt een beetje verliefd op, haha. Het ruikt ook zo lekker en het is zo fluffy.
  Ik heb nog een vraagje over de trind nail balsam die misschien een beetje gek is. Doet bij jou pijn als je dat op je nagels doet?
  Bij mij gaat het helemaal tintelen als ik dat er op doe. Ik had het gegoogled en ik las dat het bij meer mensen wel zo was en dat dit juist een teken zou zijn dat het werkte. Maar na een tijdje gaat het bij mij echt pijn doen en mijn nagels werden er ook alleen maar slechter door?! Dus ik denk dat ik er misschien allergisch voor ben. Of is dat tintelende gevoel normaal?
  Maar goed, omdat de trind dus niet werkte voor mij en ik wel iets hydraterends nodig had voor mijn ‘peelende’ nagels ben ik gaan vragen op het nailboard van MUA en toen kwam ik op NailTek. Dat is er in verschillende formules voor verschillende nagel problemen. Formule 3 is voor mijn soort nagels (hard, maar droog/peelend) en dat gebruik ik nu een paar weken. Ik ben echt blown away over hoe fantastisch goed het werkt! Ik merkte direct dat mijn nagels minder gingen peelen en nu na een paar weken zijn ze zelfs helemaal gestopt met peelen. Ze zijn weer helemaal sterk. Ik ben zo blij 😀
  Dus ik vroeg me af of je NailTek al eens had geprobeerd? Zo te zien gaat het goed met je nagels dus heb je niets anders nodig (fijn!) maar ik dacht iemand die zo into nagelverzorging is, heeft misschien wel interesse om zoiets te proberen.

  1. NailTek heb ik vroeger ook wel eens gebruikt, maar ik was niet heel erg onder de indruk…. Tja, smaken verschillen 😉

   1. Joanne zegt:

    Haha ja inderdaad! Maar bij jou doet de Nailbalsem dus geen pijn??

 7. Kejos zegt:

  Leuk filmpje!

  Ik heb alleen wel ergens gelezen dat het slecht is om je nagels te vijlen als je nagellak op hebt… waarom heb ik niet meer onthouden.. 😛 Maargoed.. als het voor iemand persoonlijk geen schade aan de nagels opleverd is het natuurlijk geen probleem…

  1. Dat heb ik zelf nog nooit gehoord en ik kan me niet voorstellen wat daar slecht aan zou zijn! Voor mij werkt het inderdaad erg goed 🙂

 8. manuela zegt:

  goeie tips, jammer dat trind zo duur is,
  maar ik heb me laatst lush lemony flutter aangeschaft, en dat is een wereld van verschil!

 9. Jessica zegt:

  Handige tips! Wat voor eyeliner heb je op? Ik vind ‘m zoooo mooi!

  1. De Liquid Eyeliner van The Body Shop, in 02 (donkerbruin) 🙂

 10. Handig filmpje!!

 11. Ik heb een eeeeeuwigheid gezocht naar een fijne nagellakremover (als ik nagellakremover met aceton gebruik, dan zijn m’n nagels echt een RAMP!). Maar zonder aceton verwijderen ze slecht of drogen ze nog steeds enorm uit (dat zullen die ingrediënten zijn waar jij het over hebt)..

  Maar ik heb ‘m gevonden hoor!! Yves Rocher nagellakremover!! MOET je echt eens proberen 🙂

 12. Oh ja: ik ben ook heel erg fan van de Nail Vita van Skin Food (een Aziatisch merk). Gebruik ik in plaats van de balsem van Trind, want is (op eBay) echt veeeeeeel goedkoper!

  1. Die ken ik nog niet, die wil ik wel een keer proberen!

 13. Debby zegt:

  Trind balsem en nailrepair en lemony flutter ga ik zeker aanschaffen! Ik heb alleen een vraagje die meer te maken heeft met gewoon nagels lakken. Ik heb wat ik ook doe altijd luchtbelletjes in me nagellak zitten. Ik schud me flesjes niet meer maar rol ze zeg maar tussen me handen maar ook dat helpt niet. Misschien dat ik dan te dik mijn nagellak er op doe? Ik hoop dat je me kan helpen of de mensen hier die het antwoord er op weten!

  1. Dan breng je het waarschijnlijk inderdaad te dik aan… Het zou ook nog aan je topcoat kunnen liggen, heb je al een andere geprobeerd?

 14. Mariska zegt:

  Als ik Trind Nail Repair gebruik, en ik ga douchen dan is de helft er al vanaf. Doe ik dan iets verkeerd ofzo? Want het is best irritant.. 🙁 En heb ook wel zwakke nagels..

  1. Geen idee, sorry! Misschien zijn je nagels nog vet voordat je de Nail Repair aanbrengt?

 15. Yasmine zegt:

  Vraagje!! Ik heb ook de nail balsem van trind, maar op de verpakking staat dat je dit 2weken achtereen moet gebruiken. HOe zit dit dan? X

  1. Als je nagels heel erg splijten kan je het eerst twee weken braaf elke dag gebruiken (dat heb ik in het begin ook gedaan). Nu gebruik ik het zo’n 3-4 keer per week als ‘onderhoud’!

 16. Marleen zegt:

  Super leuk filmpje ! Ik heb de trind nagellakken besteld ! Hihi

 17. Claudia zegt:

  Ja! ik had bij de DA een set van Cuticle Balsam, Nail Balsam en Nail Repair voor 22.95! Dat scheelt dus een heleboel geld blijkbaar! (ik had het eerst niet door dat eentje 13.95 is!)

 18. In plaats van de nail balsam gebruik in hydrating nail gel van herome. Die is dacht ik 10,95 dus ietsje goedkoper en werkt net zo goed 😀 dacht ik laat het even weten..

 19. Nicole zegt:

  Die laatste tip om je nagels in een goede vorm te vijlen is handig! Ik word namelijk ook altijd ‘afgeleid’ door het witte randje. Dankjewel! 😀

 20. Boontje zegt:

  Super leuk en interessant filmpje! De Lemony Flutter gebruik ik nu ook al een tijdje door jouw tip, ik ben er heel erg tevreden over! Mijn nagels zijn zoveel beter geworden!
  Wat ik wel eens zou willen zien, is hoe de vorm van de nagels van je duimen zijn. Dat vind ik bij mij altijd zo’n probleem hoe ik ze in model moet krijgen.

 21. […] topcoat van Sally Hansen. Deze had ik nog steeds in de verpakking zitten totdat ik gisteren het mijn geheimen voor gezonde nagels fimpje van Charlotte van Pinkypolish keek. Zij was erg te spreken over deze topcoat en ik besloot […]

 22. Vraag aan alle Nederlanders! 😀
  Ik kom uit Belgie in ga binnekort naar Nederland. Ik wou Trind bestellen online maar bedacht me net: is dit merk gewoon te koop in de winkel in Nederland? Zoja: welke winkels?

  1. Trind is in Nederland te koop bij Etos 🙂

 23. Handig filmpje!

  vraagje: gebruik je ook wel eens een buffervijl? zo ja, hoe vaak?

  1. Nauwelijks, hoogstens 3 keer per jaar! Je nagels worden er zo dun van, dus ik gebruik het liever niet 🙂

 24. […] gratis bij Trind nagelverzorging. Hier heb ik zelf helaas nog geen ervaring mee, maar wel hele goede verhalen over […]

 25. Netty zegt:

  Wat een fijne uitleg! Alles al geprobeerd! Ik heb alles besteld wat jij hebt voorgesteld
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.