Haar Video's

Filmpje: Mijn (Huidige) Haarverzorging

Oorbellen: Forever 21
Lipstick: L’Oréal Rouge Caresse 303
Camera: Canon EOS 650D + 18-55mm IS II lens

In deze video laat ik de producten zie die ik op dit moment voor mijn haar gebruik. Ik kreeg er af en toe vragen over (vooral over mijn haarkleur!), dus het leek me wel leuk om er eens een video over te maken. Mijn haar is vrij fijn, niet heel erg droog en het heeft de laatste tijd nogal de neiging om in de lengtes makkelijk vet te worden. Daarnaast is mijn haar vrij lang en is het geverfd, dus ik probeer daar de juiste verzorging voor te gebruiken. De haarproducten die ik nu gebruik bevallen me ontzettend goed en zorgen ervoor dat mijn haar er gezond uitziet en prettig aanvoelt. Bij deze mijn favoriete haarverzorging van dit moment!

De video is overigens wat aan de lange kant, sorry! Ik wilde (zoals altijd) weer veel informatie geven 🙂

Genoemde producten:

 • The Body Shop Ginger Shampoo
 • The Body Shop Banana Shampoo
 • The Body Shop Banana Conditioner
 • The Body Shop Grapeseed Glossing Serum
 • L’Oréal Professionel Mythic Oil Nourishing Oil
 • Kérastase Elixir Ultime (Originele versie)
 • L’Oréal Excellence Crème 7.43 Koper Goudblond

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Ik heb hem gisteren al gezien, erg leuk filmpje!

 2. Super leuk filmpje!

 3. Super leuk om te zien!

 4. Wat leuk! Mooie producten gebruik je 🙂

 5. Nina zegt:

  Ik had hem stiekem gister al gezien 😛 Erg leuk dat je dit laat zien want ik was wel benieuwd naar je haar routine!

  Heb je wel eens overwogen om je haar met henna te verven?

 6. leuk en handig filmpje !

 7. Marloes zegt:

  Haha geweldige thumbnail btw 😛

  Leuk filmpje!! Ik gebruik veel dezelfde dingen als jij 🙂
  En ik snap niet dat mensen maar blijven ‘zeuren’ over dat je TBS zou aanprijzen. Je gebruikt wat je wil gebruiken toch? En als jij dat fijn vindt, moet je dat gewoon doen. Ongeacht het merk.

 8. Je haar is echt mooi! Leuk filmpje weer 🙂

 9. Esther zegt:

  Leuk filmpje, ik was mijn haar 3 keer in de week en dat bevalt me super goed, ik heb dagen gehad in het verleden dat ik het twee keer per dag ging wassen, echt belachelijk als ik er oo terug denk. Het geeft ook meer rust onder de douche dan iedere keer je haar te wassen:) ik gebruik ook alleen serum maar ik heb de perfecte nog niet gevonden.

 10. Ik vind je haar echt prachtig, vooral de kleur! Leuk filmpje om te zien, en vooral handige informatie. Btw als je een autofocus lens wilt zonder geluid voor de 650d raad ik je de STM lens aan, deze focust van dichtbij zonder dat irritante geluid die je bij autofocus hebt!

  1. Bedankt voor je tip! Ik vind het op zich prima zo voor dit moment, maar ik denk dat ik binnenkort maar eens ga sparen voor een STM-lens 😉

 11. Leuk filmpje!

 12. Leuk filmpje en fijn dat je eindelijk van je “haarprobleem” af bent. Mijn haar was ik ook iedere dag, als ik een dag oversla dan voelt het gewoon een beetje raar. Ik ben nog niet zo into haarverzorging, maar misschien moet ik ook maar iets meer doen. Ik was het gewoon en spoel het uit met conditioner/haarmasker en daarna doe ik er serum in en that’s it.

 13. Suzanne zegt:

  Leuk filmpje! Fijn dat het weer beter gaat met je haar, hopelijk heb je binnenkort niet meer zo veel droogshampoo nodig Ik heb gehoord dat dat talkpoeder is en dat dat slecht voor je haar is.

  Mijn haar wordt ook veel te snel vet, ik was het elke dag want als ik een dag oversla is het die middag weer vettig (of meteen ’s ochtends al). Ik heb ook telkens last roos/jeukende hoofdhuid dus ik gebruik 2x per week elvive anti-roos en verder gebruik ik andrelon haar en hoofdhuid, maar daar wordt me haar ook snel vet van. Ik wil mijn haar ook verven maar dat kan niet als de hoofdhuid zo geïrriteerd is. 🙁

  Heb je nog tips voor de eerste zelf haar verven om te zorgen dat je alle plukjes geverfd krijgt en dat de verf niet op de huid komt?

  Haarverf is trouwens super goedkoop in Duitsland, je zou een keer moeten kijken als je de kans hebt.

  Sorry dat deze reactie zo lang is.

  1. Marielle zegt:

   Ik zou die shampoo van Andrelon niet meer gebruiken omdat 1 te veel sulfaten heeft en averechts werkt hiervoor als je last hebt van een droge/ jeukende hoofdhuid (dit probleem komt vaak door te wassen met shampoo’s met SL(E)S, deze maken het alleen maar erger. L’oréal heeft ook SL(E)S. En dat je haar zo snel vet word komt ook door siliconen en Andrelon heeft in al zijn shampoo’s siliconen.
   Siliconen zijn vooral een no go voor mensen met snel vet wordend haar en slap en futloos haar.

   Voor een zachte shampoo zonder SL(E)S en siliconen moet je eens kijken bij De Tuinen in Nederland, in Belgie is dat Essenza. Of andere natuurwinkels. Ik kan je deze shampoo aanraden http://veiled-beauty.blogspot.be/2012/02/urtekram-rhassoul-shampoo.html

   Ook zou je eens kunnen kijken bij merken als Dr organic, Dr Haushka, Yes To…, Weleda (maar van Weleda hebben sommige shampoo’s wel SL(E)S.

   1. Suzanne zegt:

    bedankt voor de tip!

 14. Ik heb ook altijd last van mijn canon 650D met dat geluid van de focus… Maar wat een geweldige producten gebruik je!

 15. Marielle zegt:

  Leuke video! Ik hoop dat je in de toekomst nog zo’n video’s maakt want ik vind ze echt heel erg leuk!

  Ik was mijn haar maar 1x per week en ik moet zeggen dat mijn haar hierdoor veel veranderd is in de positieve zin. want vroeger op de kapperschool waste ik mijn haar zelfs tot 2X per dag (ja ik weet het super erg) en toen was mijn haar extreem dun geworden en nu is het echt vol en begint het pas een beetje vetig te worden op dag 5. Zelf heb ik droog haar. het grappige is bij mij dat als ik het juist heb gewassen, ACV heb gedaan, conditioner, leave-in mijn haar veel minder droog uit ziet in de lengtes dan wanneer ik het moet gaan wassen.

  Zelf gebruik ik wel siliconen maar ik let er altijd op dat de siliconen niet in al mijn haarverzorgingsproducten zitten. Zo was ik mijn haar met een shampoo zonder siliconen of één waar de siliconen achteraan de ingredientenlijst staan. In mijn conditioner zitten ze dan ergens vooraan de ingredientenlijst en in mijn leave in achteraan de ingredientenlijst. Of ik gebruik een conditioner zonder siliconen of waar ze achteraan zitten en dan met een leave in waar veel siliconen in zitten. Zo probeer ik Buld Up te vermijden.
  En de week voor ik mijn haar ga kleuren gebruik ik producten die volledig zonder siliconen zijn zo ben ik zeker dat de kleur beter pakt.

 16. ik was mijn haar ook echt niet elke dag, dan wordt het bij mij zoooo vet!

 17. Ik was ook mijn haar iedere dag, want ik kan net als jij niet tegen als het vet is. Misschien moet ik ook maar eens mijn haar te kans geven om er aan te laten wennen. Iedere keer bedenk ik het mij weer dat ik vandaag echt mijn haar niet was, maar als ik in de ochtend op sta en het dan al vet aanvoelt, sta ik toch binnen een mum van tijd mijn haar weer te wassen onder de douche!

 18. Leuk filmpje! Je hebt heel mooi haar!!

 19. Wat een fijne producten gebruik je! Ik moet zelf ook echt gaan minderen met mijn haar wassen, ik was het ook elke dag. Maar om die stap te zetten… Ik voel me gewoon een beetje viezig als mijn haar één dag niet gewassen is, heel raar misschien haha!

  1. Ik heb precies hetzelfde, maar het gaat nu best aardig! Als je de tweede tag ee beetje droogshampoo gebruikt en je haar vast draagt, dan zal het niet lang meer duren voordat je haar er een beetje aan is gewend 🙂

 20. Wat heb jij een fijne stem om naar te luisteren 🙂

 21. Leuk filmpje. Leuk om te zien dat je met dat aantal artikelen zulk mooi glanzend haar krijgt. Heb mijn haar moeten afknippen want het was te beschadigd door de medicijnen. Nu erg kort koppie, wel leuk maar ga nu proberen om m’n haar weer gezond te krijgen.

 22. Steph zegt:

  Heb je al eens aan henna gedacht? Super goed voor je haar, echt daar kan geen masker of serum tegenop. En jij hebt er de perfecte haarkleur voor. Als je een goede kwaliteit henna koopt waar geen metaalzouten in zitten (oa caca lush) kun je het ook prima over chemish gekleurd haar aanbrengen.

  1. Ik heb er wel over gedacht, maar ik durf telkens de ‘sprong’ niet te wagen! Van normale haarverf weet ik altijd vrijwel precies hoe de kleur uitpakt en hoe die na verloop van tijd wordt, maar van henna weet ik dat nog niet.. Vandaar dat ik het nog niet heb geprobeerd!

   1. Steph zegt:

    Kan ik me iets bij voorstellen.
    Wat je zou kunnen doen is eerst verdunde henna, zo is het resultaat net wat minder heftig en kun je de kleur desgewenst opbouwen. Er zijn twee manieren om henna te verdunnen:

    – mengen met cassia obovata (in de volksmond neutrale henna) en dan bijv 1/4 henna en de rest cassia. Zo lang als je wilt laten zitten (ik zou ongeveer 2-3 uur doen).

    – henna gloss: meng een eetlepel henna met heet water tot een dikke pap, vervolgens de benodigde hoeveelheid conditioner (zonder siliconen) die nodig is voor jouw haar. Laat dit een halfuurtje zitten.

    1. Bedankt voor je tip! Wie weet ga ik me er binnenkort toch een keertje aan wagen 😉

 23. Beertje2604 zegt:

  Tegenwoordig probeer ik ook mijn haar niet meer iedere dag te wassen, maar ik heb dan wel echt droogshampoo nodig. Welke droogshampoo gebruik jij???

  1. Ik gebruik nu de originele van Batiste en die vind ik erg prettig! Hiervoor heb ik o.a. Syoss gebruikt en een paar buitenlandse merken, maar deze bevalt me het beste tot nu toe 🙂

 24. Heel interessant en leuk filmpje! Ik ben zelf namelijk ook steeds meer bezig met mijn haarverzorging dus altijd handig zo’n filmpje!

 25. Anastasya zegt:

  Wat zie je er weer prachtig uit meid!

 26. Kims zegt:

  Hoi!

  Ik heb een vraagje, ik ben altijd naar een kapperszaak geweest om mijn haren te laten kleuren, maar sinds ik mijn eigen appartementje heb, wil ik de kosten wat drukken, dus ik zou ik nu voor het eerst mijn haar zelf gaan kleuren.
  Maar hoe zit dat nou met die gevoeligheidstest die je 48u op voorhand moet doen? Waar doe je dit en hoeveel enzo, want ik beeld me al in dat ik 2 dagen lang met een rrood plekje in mijn lichter haar ga rondlopen 😀

  Alvast bedankt voor je reactie en groetjes uit Belgie!
  Kims

 27. Leuk filmpje! Ik heb net ook heel wat nieuwe haarverzorgingsproducten binnen dus ik ga mijn routine weer een beetje aanpassen 🙂

 28. Anne G. zegt:

  Weet jij toevallig iets meer over het gehele “Sephora gaat Nederland verlaten”? Ik ben echt in shock door het nieuws…

  1. Nee, helaas! Er is geen persbericht o.i.d. door Sephora uitgegeven, dus ik weet waarschijnlijk niet veel meer dan jij. Ik heb wel gehoord dat de winkels en het personeel overgenomen wordt door Ici Paris XL, maar ik heb geen idee wat er met de exclusieve merken gaat gebeuren…

 29. Kimmetje zegt:

  Wow, je huid ziet er trouwens super smooth uit! Welke foundation heb je op?

 30. Romie zegt:

  wat ben je mooooooi!

 31. Ivy zegt:

  Leuk filmpje. Ik kan alvast de volume roots spray van John Frieda aanraden voor fijn haar. Je haar blijf langer in volume, zelfs bij fijn haar. Succes nog met het wassen afbouwen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.