Huidverzorging Video's

Filmpje: Mijn Huidverzorging van dit moment (nu met video!)

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Ik weet niet of het door de camera komt, maar je wordt erg witjes van die rode lipstick! Leuk filmpje! 😀

 2. Wat een hoop producten ! 🙂 De midnight recovery van Kiehl’s vind ik ook erg fijn !

 3. veel productne… wel handig filmpje

 4. Leuk om te zien! Ik vind de vitamine E producten van The Body Shop ook fijn. Je gebruikt wel een hoop dure dingen! Maar, als ik daar genoeg geld voor had, zou ik het ook zeker doen. Vooral de dingen van Kiehl’s lijken me erg fijn.

 5. Niya zegt:

  Fijn dat je weer zo’n filmpje doet, ik vind skincare net zo belangrijk als jou dus leuk om te zien! Ik denk dat als ik klaar ben met mijn Eclat du Jour lijn ook eens de Kiehl’s skincare ga proberen!

 6. Wat een fijn duidelijk filmpje, ik vind je lichte huid er prachtig uitzien! Wel bijzonder om te zien hoe veel tijd en geld je investeert in het verzorgen van je huid, ik ben daar echt te gemakszuchtig voor helaas.

 7. Veel producten , je heb inderdaad een mooie huid!

 8. Antoinette zegt:

  YAY voor dit filmpje!!!

 9. Leuk filmpje, en je huid is inderdaad mooi!

 10. marleen zegt:

  oh my het lijkt net of je een witte foundation draagt?? heel jammer want de lipstick is er mooi en het filmpje is goed, maar ik kan me alleen maar concentreren op je extreem witte halloween vampier look (A) 😛

  1. Roos zegt:

   Ik vind haar witte huid juist prachtig! Het is echt heel mooi blank. Net als Anne Hathaway en Cate Blanchett bijvoorbeeld. Prachtig!

 11. Wow wat veel! Je ziet er wel een beetje wit uit, of komt dat door de belichting?

 12. secil zegt:

  wat ben je bleek :S en de lipstick staat je niet helaas..

 13. Nina zegt:

  Super leuk filmpje, en echt een hele mooie look. Ik heb alleen wat vraagjes:
  1: Ik gebruik altijd oogmake-upremover, face wash, tonic en dan nacht/dagcreme. Maar moet je perse ook zo’n tussenstap gebruiken om je gezichtsmakeup te verweideren ‘savonds?
  2: En ken je ook goede, goedkope huidverzorgingsproducten. Ik heb namelijk niet zo’n groot budget want ben pas 14 en moet dit zelf betalen.
  XXX Nina

 14. Nikki zegt:

  Hoe duur zijn de khiel producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.