Video's

Filmpje: Nagels in vorm vijlen (Femme)

Voor Femme maakte ik deze week een video over hoe je je nagels mooi in vorm kunt vijlen. Ik heb het jaren geleden al een keer uitgelegd in dit artikel, maar omdat ik er nog steeds veel vragen over krijg leek het me weer eens tijd voor een tutorial. Vergeet je trouwens niet te abonneren op het kanaal van Femme, we plaatsen elke dag een video. Bovendien hebben we inmiddels al bijna 40.000 abonnee’s, wow!

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Handige tutorial en tips! Je nagels hebben echt een mooie lengte & vorm!

 2. Handige tip van de donkere nagellak aanbrengen van tevoren. Zo kun je id beter de vorm zien!

 3. Dit is een goed filmpje om te zien hoe de nagels kan vijlen!
  Je hebt hele mooie nagels 😉

  Happy Friday

 4. Wat een fijne tutorial!

 5. Wat een handig filmpje. Zo vijl ik m’n nagels ook altijd. Behalve dan met de donkere nagellak. Dat ga ik zeker eens proberen!

 6. Handig filmpje, ik ben altijd zo aan het stoeien met vijlen haha

 7. Dit is echt de beste video! Ik ga vanmiddag gelijk vijlen!

 8. leuke video 😀

 9. Hele handige video!

 10. Handige video!

 11. Leuke video.
  Liefs, xxx

 12. Ik vijl mijn nagels ook het liefst vierkant 😀 Sinds ik dit doe zijn ze ook veel sterker! Handig filmpje!

 13. Natasja zegt:

  Ik ben echt een kommaneuker hoor, ik weet het., maar femme spreek je uit als “fam”.

  1. We hebben in een video uitgelegd (Q&A video op Femme-kanaal) waarom we Femme bewust op deze manier uitspreken!

 14. Super handige video!

 15. Sofie zegt:

  Heel erg handig! Vooral na het deel ‘op deze manier zijn ze veel sterker!’ holde ik naar boven voor mijn vijl. Het ziet er een beetje vreemd uit omdat sommige er nog iets te kort voor zijn. Maar alles zolang ze niet meer afbreken! =D

 16. Super handige video!

 17. Bianca zegt:

  Heel handig!

 18. Dit is echt een van de handigste tips ooit! Dankjewel!

 19. Amy zegt:

  Heb vandaag dit trucje gebruikt, was wel even bezig want had normaal licht ronde nagels. Ohhh wat ziet het er raar en lelijk uit nu, mijn duimnagel is erg breed en die van mijn middelvinger ook, maar goed die moeten weer even groeien en dan komt het wel goed!
  Wel heb ik de neiging de hoekjes af te bijten, dus even flink inhouden.
  Benieuwd of ze nu inderdaad minder snel spleiten en breken!
  Super bedankt voor het delen van deze tip!

 20. Ik vijl ze ook ongeveer zo, maar toch is dit wel een handig filmpje, ik vind jou vorm altijd perfect! <3

 21. Slim om eerst nagellak aan te brengen!

 22. Olga zegt:

  Heel interessante info … Ga het seffens zelf proberen

 23. Suzanne zegt:

  Goede tip! Maar als je vijl nu zwart wordt, gaat dat er dan wel weer af? Mooie kleur heb je op je lippen trouwens!

 24. Vijl mijn nagels precies zo. Jammer alleen dat er zoveel verschillen in de kwaliteit van de glasvijlen zit.

 25. aah leuk filmpje xx
  kijk op: http://www.beautyxdiy.blogspot.com

 26. leuk filmpje weer!

 27. Rianne zegt:

  Echt een héle leuke femme video! En je hebt zo’n mooie, prettige stem om naar te luisteren (: ga morgen voor het eerst(!!) mijn ronde nagels recht vijlen. Wil het al zo lang, ook omdat ik het mooier vind dan ronde nagels.
  Bedankt, liefs Rianne

 28. Ik vijl inderdaad altijd mijn nagels voordat ik mijn oude nagellak er af haal. speciaal ze er eerst voor lakken doe ik niet. Maar ik laat de oude lak er dus gewoon eerst op. Mocht het een keertje zo zijn dat ik geen lak meer op heb en ze toch moet vijlen, dan kijk ik altijd naar de achterkant van mijn nagels. daar zie je ook beter of ze recht zijn of niet.

 29. Lara zegt:

  Leuke video je zei trouwens in het filmpje dat de meeste glas vijlen erg prijzig zijn. Maar bij de action kun je een grote en een kleine glasvijl kopen voor maar €0,95 !

 30. […] Ik begin met het vijlen van de nagels. Ik vijl ze altijd zo recht mogelijk en doe dit met een glasvijl. Dat vind ik het fijnst. Ik krijg dan ook het mooiste resultaat. Charlotte heeft laatst een heel handig filmpje gemaakt over het vijlen van nagels, dus als je er meer over wil weten, moet je die maar eens bekijken. […]

 31. Oh dit is handig! Mijn nagels zijn super rond, heel irritant en lelijk vind ik zelf. Dit ga ik eens proberen 🙂 En, je hebt een fijne en duidelijke stem om naar te luisteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.