Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Wat veel leuke nieuwe dingen! Ik ga de Kruidvat binnenkort maar bestormen denk ik haha!

 2. Super leuke producten 🙂 Ik ben heel benieuwd naar de producten!

 3. kathleen zegt:

  Je maakt mijn ochtend echt wat vrolijker op deze regenachtige dag!
  Wat kijk ik uit naar die BB cream. Ik denk dat dat het spannendsteproductis dat je liet zien.
  Ik ben echt benieuwd wat je ervan vindt.
  Ps: jij bent zo een vrolijk persoon! Echt leuk dat je zo enthousiast bent.

 4. echt leuk om te zien =)

 5. Ik vind de nieuwe producten van Kruidvat er zo leuk en veelbelovend uitzien! Wanneer het allemaal in de winkel ligt ga ik het allemaal stuk voor stuk bekijken en wie weet wat er in mijn mandje terecht komt dan haha 😉 Ben in ieder geval benieuwd naar de nieuwe BB cream van Kruidvat!

 6. Superleuk filmpje weer! Zitten leuke producten tussen.

 7. Carlien zegt:

  De producten van Formula 10.0.6 zijn ook te koop bij de sephora,, iig die van Utrecht.

 8. Nina zegt:

  De grapefruit scrub hebben ze al een hele tijd hoor, ik heb hem 2 jaar geleden al eens gehaald! Maar misschien ligt dat aan de vestiging. Het heeft mij in ieder geval van de bultjes op mn bovenarmen afgeholpen.

 9. Lisa zegt:

  Super leuk filmpje! Leuke producten. Ben zeer benieuwd naar een aantal van de producten.

 10. Het lijkt me best leuk als Kruidvat make-up producten had van het Kruidvat eigen merk.

 11. Grapefruit is echt heerlijk! Vroeger had ik ook altijd een grapefruittandpasta van Prodent, maar die is helaas uit het assortiment gehaald toentertijd.

 12. ik ben erg benieuwd naar de nieuwe producten , vooral naar de BB cream.

 13. Linsey zegt:

  leuk filmpje, ik vind jouw filmpjes altijd super leuk! Zal je de BB cream en de pure lijn willen reviewen? 🙂

 14. Claudia zegt:

  Wat is je make up hier mooi! Ik ben je zo gewend met warm bruine oogschaduw; zo is het mooi simpel 🙂

 15. Wat een leuke producten allemaal! Ik heb overigens de grapefruitscrub ook al een tijdje, netzoals de lipbalms van nyc.

  Erg leuk filmpjee!

 16. Marielle zegt:

  Om eerlijk te zijn vind ik het echt heel jammer dat ze de Kruidvat lijn voor de jonge huid vernieuwd hebben. Ik was zo’n fan van hin kleimasker en nu zie ik dat ze hem niet meer verkopen! Ook was ik erg grote fan van een product (zo veel in één wa niet meer just hoe veel 3 in 1 maar het kan meer zijn ook) en deze vond ik ook zo ontzetend fijn ook als scrub omdat de korrreltjes zo zacht waren en je huid totaal niet beschadigen ook omdat ie klei heeft wat heel erg goed werkt om te gebruiken als face-wash en als gezichtmasker. Ook deze eb ik dus niet meer gezien en verkopen ze waarschijnlijk niet meer, heel erg jammer!

  Verder heebn de face-washes alle 2 SL(E)S en ook munt wat de huid dus kan irriteren en ik heb al zo’n gevoelige huid. Ook zit er veel parfum in wat ook af te raden is voor een gevoelige huid.

  Verder was ik wel heel erg benieuwd naar de BB cream van Kruidvat maar je zecht dat ie een mooie glans achter laat en dat schrikt mij dus af omdat ik een vette huid heb en mijn huid al van zichzelf sterk gaat glanzen.

 17. Charlie zegt:

  Wat grappig!
  Toevallig heb ik vorige week de (minder dan twee euro kostende) teatree dagcreme gekocht, en heb die rij bruine flesjes en potjes ontdekt.
  Nooit gezien of van gehoord, en nu heb jij het er in dit filmpje over dat ze vernieuwd worden.
  Ik ben erg onder de indruk van de creme, en dat voor dat geld!

 18. Ik zag wat producten uit je filmpje in de Kruidvat liggen vandaag, maar misschien zijn het gewoon al oudere standaard producten? Zoals de handcrème, lippenbalsem en haarspray en droogshampoo? De bruine flesjes stonden er nog maar in een oude verpakking. De douche olie ook. Voor de rest zag ik geen nieuwe producten staan.

  1. Kan heel goed kloppen hoor! Niet alles is 100% nieuw, maar ik kende het merendeel van wat er gepresenteerd werd nog niet 🙂

 19. Erma zegt:

  Leuk flimpje! Heb n vraag, vandaag liep ik door Amersfoort en zag de nieuwe flagstore van Makeup Studio. Ongelofelijk grote winkel, werd overweldigd door het aanbod. Ken je producten ervan, en wat zou jij aanraden…? Is het vergelijkbaar met bv Inglot of MAC?
  Groetjes, Erma

 20. Bianca zegt:

  Leuke filmpjes maak je altijd ! Duidelijke reviews, thanx !

 21. Ontzettend leuk zo’n filmpje, ik ben ook erg benieuwd naar de grapefruit scrub, de neusstrips van Formula 10.0.6 en de lippencrème. Ik gebruik normaal neusstrips van de Action, maar ondanks dat iedereen er fan van is, ik niet écht. Dus misschien zijn deze van Formula 10.0.6 beter. Ik douchte eerst heel erg vaak met de Showeroil van Nivea, want ik vond die geur altijd zo lekker. Voor de winter is een douche olie heel prettig en voedend, zeker als je last hebt van een droge huid is het heerlijk.

 22. LadyLaura06 zegt:

  Dank je we Charlotte!
  Ben erg benieuwd wat je uiteindelijk vind van de BB creme! Dus graag een review na gebruik! 😉

 23. Marloes zegt:

  Leuke video mey veel leuke nieuwe producten!
  Zou je misschien de BB cream willen reviewen?
  Liefs,

 24. ik heb die appel lipbalsem ook hij is zo fijn !

 25. Hanna zegt:

  Jammer dat je niet vaker blogt, en dat je vaak zegt dat er over van allerlei producten reviews komen terwijl ik er vaak maar weinig van terug zie… vat het niet verkeerd op want ik vind je blog echt heel erg leuk! Je komt heel lief en vriendelijk over 🙂

 26. Wies zegt:

  Leuke producten. Ik gebruik zelf altijd de rozenwater met de bruine verpakking als toner. De nieuwe verpakking vind ik wel veel mooier! Ik ben benieuwd naar een review over de doucheoil. x

 27. Demi zegt:

  Erg leuk filmpje! Ben benieuwd naar de pure lijn!
  x

 28. Demi zegt:

  Hoe krijg jij er bericht van dat er een event is?

  1. Daar word ik als blogger voor uitgenodigd. Is alleen voor pers!

 29. Demi zegt:

  Wanneer komen de producten trouwens in de winkels zoals de pure lijn?

  1. Geen idee, sorry! Als ik iets heb gezien zal ik het in elk geval op Twitter laten weten 😀

 30. Laura zegt:

  De Pure producten beginnen langzaam de winkel binnen te stromen. Ik werk zelf bij Kruidvat dus krijg het van eerste hand mee.
  De SOS handcreme en lippenbalsem zijn er bij ons ook al.
  De natures lijn is inderdaad al wat ouder, die is overal al te koop.
  Net als de doucheolie en de passion douche

 31. Ik heb vandaag van de pure lijn 1,4 en 5 gekocht. 2 en 3 hadden ze nog niet heel raar….

 32. Ah die natures lijn maakt mij wel benieuwd naar meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.