Budget Video's

Filmpje: Nieuwe Producten Kruidvat Voorjaar 2014

Vandaag een video met de laatste nieuwtjes van Kruidvat! Ik was bij een perspresentatie waar de nieuwe producten werden gepresenteerd die we dit voorjaar bij Kruidvat kunnen verwachten. Er zitten heel wat leuke budgetitems bij! Meer informatie over MUA en een lijst met filialen die het vanaf half april gaan krijgen kun je vast in dit artikel vinden, maar ik zal er binnenkort ook nog een video over maken. Veel plezier met kijken!

Nagellak: Orly Luxe
Oorbellen: Forever 21

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | PinterestFacebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Wat een leuke video! Er komen mooie producten aan, maar het meest nieuwsgierig blijf ik toch wel naar MUA!

 2. Er komen hele leuke dingen aan, maar net als Anne ben ik het meest benieuwd naar MUA!

 3. Leuke video is dit geworden! Ik ben natuurlijk benieuwd naar MUA maar MUA is al zoveel besproken. Over de huidverzorgingslijn van het Kruidvat had ik nog minder gedetailleerde informatie gelezen. Leuk, want volgens mij zouden de cleanser en de oogroller best wel eens budgettoppers kunnen worden. Nog even wachten helaas:)

 4. Dat scrub”zakje” voor je voeten lijkt me echt ideaal! Mijn voeten zijn nog niet echt slippertjesproof dus misschien dat ik die wel ga kopen!

 5. Leuk filmpje:) x

 6. Super leuke producten 🙂 Ik ben zo benieuwd naar MUA!

 7. Wat een mooie goodiebag! Super veel mooie producten. Ik ben heel benieuwd naar MUA

 8. super leuke video weer 😀 je ziet er gorgeous uit!

 9. Super leuke video weer 😀

 10. Ik ben erg benieuwd naar de producten!

 11. Bianca zegt:

  De verpakkingen van de huidverzorgingslijn lijkt op L’oreal

 12. Leuke video!

 13. Iedereen is zo enthousiast over de komst van MUA, hehe 🙂 Ik benieuwd naar al die reviews die er zitten aan te komen!

 14. Leuke producten 🙂

 15. Ik vind het er allemaal veelbelovend uit zien! Ik ben vooral ontzettend benieuwd naar de producten van MUA. Laat Sleek ook maar naar de Kruidvat komen!

 16. Superfijn filmpje! Ben benieuwd hoeveel de superfoods zullen kosten!

  1. Oeps, je zei de prijs 😉

 17. Die eeltsokken werken bij mij niet goed (ook niet de duurdere versies), je, mijn voeten vervellen wel maar niet op de plekken waar ik werkelijk eelt heb hahaha, moet ik altijd bewerken met een eeltrasp, dat werkt toch echt het beste.

 18. Jolien zegt:

  Leuke video! Ik ben best wel benieuwd naar die ontharingsspray of dat ook echt werkt 😉

 19. Ik ben echt heel benieuwd naar de nieuwe skincare lijn van Kruidvat! Het klinkt al wel heel goed dus ben benieuwd of het ook echt een goede werking heeft. Ik gebruik trouwens als een conditioner als scheergel, worden mn benen lekker zacht van en ik snij me niet zo snel meer!

 20. Amber zegt:

  Je bent heel vlot voor de camera, maar ik word wel heel erg afgeleid door alle bewegingen van je handen. Je ratelt daarnaast ook nog eens flink door, dus ik vind je filmpjes een beetje te snel gaan! Just feedback 😉 Ben benieuwd naar MUA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.