Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #1

Deze stond al eerder online, maar er was nog een restje ‘verkoudheid’ in blijven hangen, haha! Zo is hij goed en een stuk prettiger om te bekijken.

Nagellak: Catrice King of Greens + Essence Glorius Aquarius
Oorbellen: Accessorize
Camera: Panasonic FZ-100

Genoemde producten:

 • Guhl Prachtig Lang Shampoo + Conditioner
 • The Body Shop Vitamin C Cleansing Polish
 • Clarins Gentle Foaming Cleanser
 • Max Factor False Lash Effect Mascara
 • Kruidvat Q10 Reingingsdoekjes
 • Clinique All About Eyes
 • The Body Shop Cocao Body Butter
 • The Body Shop Deep Sleep Pulse Point Balm

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Haha! Ik weet al welk stukje je eruit hebt geknipt. 🙂

  1. Maaike zegt:

   hahaha, ik ook (:

   1. Welk dan? Sorry ik ben echt veel te nieuwsgierig!! :-p

 2. Echt een super leuk filmpje! Ik zou echt een keer de mascara willen proberen, hij lijkt me echt super fijn:)

 3. Els zegt:

  Yay! Alweer een filmpje. (: Ik vind jouw filmpjes echt het fijnst. 😀 Keep it up!

 4. Ik wou dat ik ook zoveel opgemaakte producten had! Vanaf vandaag ga ik jou voorbeeld proberen te volgen 😉

 5. Goed van je dat je toch wat producten opgemaakt heb nu, ik herken het “meerdere producten open gevoel” zeker en probeer nu ook zoveel mogelijk iets gewoon helemaal op te maken, ook al blijft het moeilijk 😉

 6. janice zegt:

  waarom doe je mascha na. zij begon er eerst mee en zij is ook de enige die het in de wereld doet.

  1. de enige in de wereld hahahahaha

 7. Daisy zegt:

  ik vind het ook niet zo leuk voor mascha.

  1. De enige in de wereld? Nee hoor, kijk maar eens op YouTube, er zijn talloze (internationale) beautybloggers die zulke filmpjes maken! Bovendien doe ik Mascha niet na, maar maakte ik dit filmpje omdat veel bezoekers erom gevraagd hebben.

 8. Mij was het stukje al opgevallen, maar vond het niet heel erg. Echt een leuk filmpje, is leuk als je het vaker doet 😀

 9. Zo, dat is inderdaad best veel voor 6 weken, knap hoor!
  Weer heel leuk filmpje om te kijken :-). Keep up the good work!

 10. Lysanne zegt:

  Heel veel beautybloggers maken “opgemaakt” filmpjes dus ik begrijp het probleem niet zo?? Net als “favorieten van de maand” steeds voorbij komt bij veel beautybloggers, dat is toch ook geen na-apen??
  Juist heel leuk om te bekijken, dus vooral doorgaan 😉

 11. Erg leuk filmpje 🙂

 12. Kim zegt:

  Leuk filmpje! Je maakt me erg nieuwsgierig naar de cacao scrub, ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets. Laat die ook zo’n vettig laagje achter? (bijv zoals de sweet lemon scrub, dat bevalt me niet goed)

 13. heel leuk filmpje!

 14. leuk filmpje!!! En de Deep Sleep Pillow Spray is echt heel fijn. Ik heb ook al jaren slaapproblemen en de spray helpt me wel.

 15. Hanne zegt:

  je kan altijd alles uit een shampoo krijgen. laat er gewoon wat water in lopen en schud, dan heb je altijd alles er uit hoor

 16. Sylvia zegt:

  Wilde toch nog even reageren op het ‘Mascha gedoe’. Ik was net op beautylab, en ook zij vermeldt niets over Mascha. Ik weet ook wel dat zij niet de enige is, maar toch, iedereen weet dat zij de eerste was (in Nederland dan, dat vermeldt zij ook in het eerste ‘Opgemaakt’ filmpje, en ik had het dan ook logischer gevonden als je er even bij had gezet/gezegd dat het ook via Mascha bekend is geworden in Nederland. Maargoed, verder een leuk filmpje, je bent altijd zo lekker enthousiast 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.