Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #1

Deze stond al eerder online, maar er was nog een restje ‘verkoudheid’ in blijven hangen, haha! Zo is hij goed en een stuk prettiger om te bekijken.

Nagellak: Catrice King of Greens + Essence Glorius Aquarius
Oorbellen: Accessorize
Camera: Panasonic FZ-100

Genoemde producten:

 • Guhl Prachtig Lang Shampoo + Conditioner
 • The Body Shop Vitamin C Cleansing Polish
 • Clarins Gentle Foaming Cleanser
 • Max Factor False Lash Effect Mascara
 • Kruidvat Q10 Reingingsdoekjes
 • Clinique All About Eyes
 • The Body Shop Cocao Body Butter
 • The Body Shop Deep Sleep Pulse Point Balm

Related Post

20 Comments

 • Reply
  Nadine
  16 juli 2012 at 20:17

  Haha! Ik weet al welk stukje je eruit hebt geknipt. 🙂

  • Reply
   Maaike
   16 juli 2012 at 20:18

   hahaha, ik ook (:

   • Reply
    Nena
    16 juli 2012 at 21:34

    Welk dan? Sorry ik ben echt veel te nieuwsgierig!! :-p

 • Reply
  Lotte
  16 juli 2012 at 20:56

  Echt een super leuk filmpje! Ik zou echt een keer de mascara willen proberen, hij lijkt me echt super fijn:)

 • Reply
  Els
  16 juli 2012 at 21:44

  Yay! Alweer een filmpje. (: Ik vind jouw filmpjes echt het fijnst. 😀 Keep it up!

 • Reply
  Cute as a Cupcake blog
  16 juli 2012 at 22:05

  Ik wou dat ik ook zoveel opgemaakte producten had! Vanaf vandaag ga ik jou voorbeeld proberen te volgen 😉

 • Reply
  Brigitta
  17 juli 2012 at 06:45

  Goed van je dat je toch wat producten opgemaakt heb nu, ik herken het “meerdere producten open gevoel” zeker en probeer nu ook zoveel mogelijk iets gewoon helemaal op te maken, ook al blijft het moeilijk 😉

 • Reply
  janice
  17 juli 2012 at 07:00

  waarom doe je mascha na. zij begon er eerst mee en zij is ook de enige die het in de wereld doet.

  • Reply
   Julia...
   19 juli 2012 at 00:08

   de enige in de wereld hahahahaha

 • Reply
  Daisy
  17 juli 2012 at 07:02

  ik vind het ook niet zo leuk voor mascha.

  • Reply
   Charlotte
   17 juli 2012 at 07:55

   De enige in de wereld? Nee hoor, kijk maar eens op YouTube, er zijn talloze (internationale) beautybloggers die zulke filmpjes maken! Bovendien doe ik Mascha niet na, maar maakte ik dit filmpje omdat veel bezoekers erom gevraagd hebben.

 • Reply
  charile
  17 juli 2012 at 09:09

  Mij was het stukje al opgevallen, maar vond het niet heel erg. Echt een leuk filmpje, is leuk als je het vaker doet 😀

 • Reply
  Mia
  17 juli 2012 at 09:46

  Zo, dat is inderdaad best veel voor 6 weken, knap hoor!
  Weer heel leuk filmpje om te kijken :-). Keep up the good work!

 • Reply
  Lysanne
  17 juli 2012 at 12:41

  Heel veel beautybloggers maken “opgemaakt” filmpjes dus ik begrijp het probleem niet zo?? Net als “favorieten van de maand” steeds voorbij komt bij veel beautybloggers, dat is toch ook geen na-apen??
  Juist heel leuk om te bekijken, dus vooral doorgaan 😉

 • Reply
  Jorinde
  17 juli 2012 at 18:32

  Erg leuk filmpje 🙂

 • Reply
  Kim
  17 juli 2012 at 20:15

  Leuk filmpje! Je maakt me erg nieuwsgierig naar de cacao scrub, ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets. Laat die ook zo’n vettig laagje achter? (bijv zoals de sweet lemon scrub, dat bevalt me niet goed)

 • Reply
  Nicole
  18 juli 2012 at 21:18

  heel leuk filmpje!

 • Reply
  Julia...
  19 juli 2012 at 01:03

  leuk filmpje!!! En de Deep Sleep Pillow Spray is echt heel fijn. Ik heb ook al jaren slaapproblemen en de spray helpt me wel.

 • Reply
  Hanne
  20 juli 2012 at 01:23

  je kan altijd alles uit een shampoo krijgen. laat er gewoon wat water in lopen en schud, dan heb je altijd alles er uit hoor

 • Reply
  Sylvia
  21 juli 2012 at 13:04

  Wilde toch nog even reageren op het ‘Mascha gedoe’. Ik was net op beautylab, en ook zij vermeldt niets over Mascha. Ik weet ook wel dat zij niet de enige is, maar toch, iedereen weet dat zij de eerste was (in Nederland dan, dat vermeldt zij ook in het eerste ‘Opgemaakt’ filmpje, en ik had het dan ook logischer gevonden als je er even bij had gezet/gezegd dat het ook via Mascha bekend is geworden in Nederland. Maargoed, verder een leuk filmpje, je bent altijd zo lekker enthousiast 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.